Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • „Tak je jasné, proč Bohouš začal vládní krizi.“ Zvěsti o velkém problému premiéra se vrší
    K soudnímu sporu s Diag Human se na svém facebookovém profilu vyjádřila advokátka Klára Samková. „Tak jsme definitivně prohráli,“ zkonstatovala.
    „A to až tak že: ‚12. května v jedenáct hodin večer byly na příkaz lucemburského vrchního exekutorského úřadu obstaveny ve dvaceti čtyřech lucemburských, švýcarských, amerických, francouzských a čínských bankách všechny účty, které Česká republika používá, nebo by mohla použít k obsluze státních dluhopisů. Jeden z nejvýznamnějších evropských finančních trhů je tak pro Českou republiku až do okamžiku splacení dluhu ztracen. Podle dostupných informací podobný drastický krok ještě nikdy nebyl použit proti členskému státu Evropské unie,“ popisuje Samková. A doplňuje to o svou spekulaci, že právě proto jel premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) do Lucemburska a druhý den začal s vládní krizí. „Aby se, nedej Bože, nedostalo před volbami info z Lucemburska do médií. Že v tom jela ČSSD a ODS + všechny vlády po nich (tedy i TOP 09 a lidovci), tak už to víte,“ dodala. O tom, že se Sobotka snaží celý průšvih utajit, není pochyb. Sobotka prý tají obrovský průšvih, který se valí na Česko. Za mnoho peněz
    Proč premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) veřejnosti tají exekuční výměr ve výši 13 miliard korun vůči České republice. „Není snad povinností premiéra Bohuslava Sobotky seznámit české důchodce, učitele, zdravotníky a vůbec celou českou veřejnost s tím, zda je informace pravdivá?! Není snad povinností předsedy vlády buď veřejnost uklidnit informací, že zpráva o exekuci na účty ČR ve všech bankách v Lucemburku je nepravdivá, či veřejnost naopak zneklidnit zprávou, že ČR 13 miliard Kč sice podle rozhodnutí odvolacího soudu v Lucemburku dluží, avšak dluh nehodlá splácet?“ O zablokovaných účtech informoval před několika dny server HlídacíPes.org, jenž uvedl, že na příkaz lucemburského vrchního exekutorského úřadu byly již v pátek 12. května zmrazeny Zda je pravda, že premiér již dopředu věděl o tom, že spor s Diag Human je prohraný a úmyslné zdržování vyšlo na úrocích na více než pět miliard korun účty České republiky ve 24 různých bankovních domech v Lucembursku pro starou gardu ČSSD a ODS ztráta kontroly nad tímto citlivým sporem znamená před volbami nejvyšší politické riziko. A především proto musí být Andrej Babiš politicky zlikvidován – tady a teď! Představa, že by hnutí ANO po vyhraných volbách dovolilo policii a státnímu zastupitelství zabývat se desítkami přinejmenším nedbalostních trestných činů či případů podvodů a korupce spojených s touto kauzou, musí především v ČSSD a ODS nahánět hrůzu,“ Celá vládní krize je především divadlem pro veřejnost, jež má zakrýt malér spřízněných stran ČSSD a ODS ve výši 13 miliard korun s bonusem desítek milionů vyplacených kamarádům právníkům tu z ČSSD, tu z ODS.„Chce snad pan premiér Bohuslav Sobotka třináctimiliardovou sekeru ve státním rozpočtu, kterou bychom případně museli uhradit z daní zatajit před veřejností? Obává se snad, že by se veřejnost mohla začít zajímat o osobní odpovědnost aktérů z řad ČSSD či ODS? Nejsou-li informace pravdivé, nemělo by být povinností premiéra je vyvrátit?“
    • Je mnoho věcí, které se člověk nedozví, ať jsou to průšvihy mocipánů, kteří to s námi sice myslí dobře, ale jejich špatná rozhodnutí platíme z našich kapes. Naše veřejnoprávní televize dokáže rozpoutat hon na Babiše řízený ČSSD , ODS a TOP 09, chytat Zemana za každé chybné slovíčko a házet špínu na všechny slušné politiky. A tak se musím podělit o to, co nám ČT 1 neřekla. Jedná se o spor Zemana o výrok Ferdinanda Peroutky. Přišlo mi v poště od nejmenovaného přítele, je to článek z novin PŘÍTOMNOST, vydaných 18. října 1938, článek od Ferdinanda Peroutky má název " HITLER JE GENTLEMAN". A tak si říkám, pokud je to pravda, kdy se Zemanovi omluví ČT 1 a ti, co vyvolali soudní spor o Zemanovu omluvu.
  • A Jégla poslat rovnou do blázince je na něj zralej.Kde byl když vládl největší "Jájínek" Venda Klausovic.Holt pražská kavárna má konečně strach že se půjde po jejich kšeftech a půjdou vystřídat zlodějíčka Kajínka.
    • vanhorne
      "A Jégla poslat rovnou do blázince'
      Z jakeho duvodu?Ze nepopisuje blaboliciho Burese, tak jak by se koblihozroutum libilo?
  • Takovým lidem se říká jajánkové.Ale já věřím že vyčistí ten náš český chlív.A vzhledem k tomu že čas je strašně relativní,tak je to mžik a budou další volby.A pak se ukáže.Ti co teď řvou tam byli dost dlouho a že by jsme se nějak jako republika pohla s místa.Tak uvidíme.Rozkrást už není pomalu co.Jedině zlepšovat a pozavírat zloděje a korupčníky.A z toho je nyní strach.Ahoj
    • Máte pravdu,že není co rozkrádat.Tak se vrhnem na pokuty a to na obecních úřadech,policie dá bábě,která spadne z kola pokutu 500 Kč,tak takovému policajtovi bych já dal 5000 Kč,aby si doplnil vzdělání a mohl přemýšlet o své hlouposti.To je demokracie ala Absurdistán.
    • Už jsme takového čistitele zažili....

      "My se od ruských bolševiků do Moskvy chodíme učit, jak vám zakroutit krk.... budeme bojovat proti vašemu zlodějskému hospodářství v nemocenských pokladnách, budeme bojovat za požadavky vesnické chudiny, domkářů a malorolníků, budeme se bít o ulice, o svobodu tisku, svobodu shromažďovací, svobodu spolčovací, o svobodu stávkovat pro proletariát, proti vašemu policejnímu fašistickému teroru postavíme proletářskou obranu. "

      21. 12. 1929 - Klement Gotwald, prezident co kroutil krky a zavedl "svobodu".
      • vanhorne
        "Už jsme takového čistitele zažili...."
        Proc byste to nemohli zazit znova?Lide maji kratkou pamet a historie se v takovem pripade rada opakuje.Strizliva skutecnost neni tak lakava jako plane sliby a barevne sny. Primichej k tomu vuni koblih a mas je v hrsti. ☺
  • nebýt 30leté podpory vašich mééééééédií stranám občansko-havlo-kradousko-zlodějského demo-kratického typu "PO NÁS POTOPA" nikdy by ANO ani SPD NEVZNIKLA !!! *8* *1*
  • když se termiti v létě po tlakem socanů rozhodli vyhodit jej z vlády, jejda to byli všichni siláci. To se to šilo z pultíku do ministra financí. A nyní, když tedy lidi jasně dali najevo o koho stojí a komu ukázalí odchod, tak jsou zas všichni semknuti. Tentokrát strachy.Nejdojemnější semknutí je okolo TOPáků. Furt sice vykřikují že "neuhnou" ale jen aby jim to vydrželo. To až jim příjde lid poděkovat za ty sviňárny z Kalouskovy hlavy. To chci zejména tohoto sněmovního povaleče a tlučhubu vidět!
    • a za tuhle slátaninu jsi si naklikal 11 plusek ? styď se kobliho
      • a naklikal. To už tak bývá, když se uklízí a socani, ODSáci, TOPkaři i lidovci lítají za všeobecného veselí oknem!
  • Vládnout může. Ovšem poslední slovo má parlament. A ono se nyní teprve hlasováním v parlamentu ukáže, jak úplatní loiálností jsou naši konkretní politici..
    Sledujme bedlivě jejich předvolební sliby a případné kšefty s nimi......
  • Vláda jednoho muže, tomu se pak říká DIKTATURA.
    To jsme chtěli???????K? *16* *16* *16*
    Bureše mohl volit jenom chovanec od doktora Chocholouška! *1* *1*
  • Burešovi agenti se tady mohou přetrhnout v propagaci svého fýrera. A ovečky jim to baští.
  • Estébák a megazloděj Bureš ve Strakovce a ožralá swině na Hradě - Česko r.2017.
  • To je hnus čeho jsem se to dočkal. Český prezident pověřuje sestavením České vlády slovenského STbáka. *8*
    • jo to si teda trefil babu do černiho krugu presnje vogo
    • A navíc člověka trestně stíhaného. To svědčí o tom, že ten co si hraje na presidenta republiky je buď naprosto bezcharakterní gauner, agent cizí mocnosti nebo osoba pozbyvší soudnost.
      • A že je v senátu člověk už 5 let stíhanej už nevidíš. Ale hlavně být nestranný *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit