Přejít na výpis diskuzí
Vláda jedné strany? Omyl, vládnout bude sám Babiš
15.11.2017 | Pavel Jégl
67 příspěvků
-
Zase jedna jéglovina.... Jégl zcela zjevně není schopen pochopit rozdíl mezi vládou jedné strany (a pokud možno na věčné časy), a vládou strany, která zvítězila v demokratických volbách, a to na jedno čtyřleté volební období.
-
Hysterie v České kotlině nezná mezí...Přece každý ,kdo vyjel za hranice byl kontaktován pracovníkem tzv . zvl.odd. DOTAZNÍKEM. A co tam on napsal,ví bůh???
Vládu musí přece někdo řídit,to není věc nějakého autopilota .Spíš je tragedií,že si všichni hrají na sebestředné ,že to nikdo lépe neumí /viz ODS,TOP , ČSSD/. Jen hrabat do svých vlastních kapes. A co udělají pro společné blaho? Jen bláboly. -
než za ODS.
-
-
Souhlasím a doufám s Vámi.
-
-
"Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu."
Tak se připravte, ovečky, co jste si zvolily to budete mít:
premiér Bureš se svou bandou Basmea z vás udělá otroky, budete dřít a vydělávat pro něho další miliardy. A třeba dostanete koblihu... A když nebudete poslouchat...
Na hradě Becherovič se svým hulvátstvím a sprosťárnami vám bude vykládat "moudra" o uundách a o bublinkové rrdeli a když něco namítnete, nazve vás swině a bude vám hrozit holí. A bude jezdit B Mockby jak vám zakroutit krkem když nebudete poslouchat.
Budete mít co jste chtěly. Nebo vlastně nechtěly, ale zvolily si. -
-
Sajmone už se to nauč správně:
„Kdo se nepoučil z dějin, musí je znova prožívat.“
Jean Paul Sartre
-
-
Co jste si zvolily, to máme, ovce, bééé
-
-
Však jo hñupe,my jsme spokojeni.
-
-
Každý den na stránkách Tiscali čtu negativní články o Babišovi, a fakt už toho mám dost, a e-mail si zřídím na jiných webových stránkách. Já myslím, že Vás všechny, co ty negativa píšete pronásleduje "závist". A čím víc nenávisti vůči němu pouštíte, tím více získává podpory. Mě konkrétně nezajímá žádné čapí hnízdo, ale mě zajímá kde je ten 1.5 biliónu za všechny vlády od roku 1989 do roku 2013!!!! To chci, aby se vyšetřilo!!! Škoda, že nedostal 51% hlasů!!!
-
-
"negativní články o Babišovi, a fakt už toho mám dost"
Tak si nekde najdi a cti jen ty pozitivni clanky.Na Burese i na toho Zemana, na webu urcite nejake chvalozpevy najdes.
ON-LINE: Česko si připomíná 17. listopad. Na Babiše pokřikovali odpůrci
8:27 - Babiš označil také své přítomné odpůrce za štváče. „Protože jsou kolem nás takoví štváči, lidi měli strach nás volit,” řekl šéf ANO.
Prezident Miloš Zeman se pustil do autorů nenávistných komentářů na internetu. Jsou to podle něj „nešťastní a pitomí lidé”, kteří ve svém životě nic nedokázali. V pořadu Týden s prezidentem na TV Barrandov je také označil za „plevel země”.
Ja jsem ho ze strachu aby mi nekdo nepodpalil auto a nepodriznul krk, take nevolil. ☺ -
Část, 88 miliard, v AGROFERTU. Zbytek u ostatních bývalých komoušů a estbáků.
-
Plný souhlas. Ať tu vládne třeba Marťan hlavně, že odstaví od koryt zloděje a podvodníky ODS, TOP09, černoprdelníky a pátou kalouskovu kolonu - Satarostové. 25 let tu kradli, podváděli a lhali, 25 let tu udržovali ten svůj nepořádek. Doufám, že tyto staré časy jsou ty tam a vyjmenované zlodějské strany zapadnou do svého hnoje.
-
-
ANO, babiš odstraní kdeco, i "mazda"; viz: "... důchody budou na 70 procentech platů", a dosáhne se toho výhradně snížením platů ve skupině AGROFERT který se přejmenuje na AGROFERT ČR , jen co na všechny ostatní "naši kleknúů a co koupí, ten AGROFERT, těch pár státních firem, jako ČZ, Státní lesy, Budvar, a ty další nevyjmenované.
To se budete "mazda" teprve mít, nebude už co krást, i kdyby nakrásně v příštích volbách vyhráli ti, co jste je vyjmenoval.
-
-
jo, jo pravda bolí soudruhu
-
no vidíš, tak hurá na Sputnik *3*
-
-
Nevadí
-
-
Jégl a co děláš ty?? Velmi se mu podobáš, jiný názor je obludný omyl? Tvé články jsou nenávistné a útočné?Nejsi ty absolvent Kalouskova VUMLU?
-
-
...když už píšete blbosti, tak alespoň pište gramaticky správně...je to hrůza, číst ty vaše chyby...NESTYDÍTE SE ????? ...jste vůbec češi, rusáci !
-
..Zemane, zemane, ten už ti nevstane...shoda podmětu s přísudkem...když už jste si zvoliliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...s tvrdým y jde pouze o ženy, vy vole!
-
-
Vrať diplom že ZVŠ hňupe
-
Ovce si zvolilY *1* *1* *1*
-
-
Ani Bureš to nemá na věčné časy a nikdy jinak. A nepomůže mu ani Becherovič. A oba budou jednou stát před Nejvyšší Spravedlností, budou prožívat to co cítili ti, jimž škodili. Ale to bude už pozdě...
-
-
a to je moc dobře.
-