Přejít na výpis diskuzí
Vláda jedné strany? Omyl, vládnout bude sám Babiš
15.11.2017 | Pavel Jégl
67 příspěvků
-
..Zemane, zemane, ten už ti nevstane...shoda podmětu s přísudkem...když už jste si zvoliliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...s tvrdým y jde pouze o ženy, vy vole!
-
...když už píšete blbosti, tak alespoň pište gramaticky správně...je to hrůza, číst ty vaše chyby...NESTYDÍTE SE ????? ...jste vůbec češi, rusáci !
-
Však jo hñupe,my jsme spokojeni.
-
Co jste si zvolily, to máme, ovce, bééé
-
A navíc člověka trestně stíhaného. To svědčí o tom, že ten co si hraje na presidenta republiky je buď naprosto bezcharakterní gauner, agent cizí mocnosti nebo osoba pozbyvší soudnost.
-
Plný souhlas. Ať tu vládne třeba Marťan hlavně, že odstaví od koryt zloděje a podvodníky ODS, TOP09, černoprdelníky a pátou kalouskovu kolonu - Satarostové. 25 let tu kradli, podváděli a lhali, 25 let tu udržovali ten svůj nepořádek. Doufám, že tyto staré časy jsou ty tam a vyjmenované zlodějské strany zapadnou do svého hnoje.
-
Hysterie v České kotlině nezná mezí...Přece každý ,kdo vyjel za hranice byl kontaktován pracovníkem tzv . zvl.odd. DOTAZNÍKEM. A co tam on napsal,ví bůh???
Vládu musí přece někdo řídit,to není věc nějakého autopilota .Spíš je tragedií,že si všichni hrají na sebestředné ,že to nikdo lépe neumí /viz ODS,TOP , ČSSD/. Jen hrabat do svých vlastních kapes. A co udělají pro společné blaho? Jen bláboly. -
To je hnus čeho jsem se to dočkal. Český prezident pověřuje sestavením České vlády slovenského STbáka. *8*
-
jo, jo pravda bolí soudruhu
-
no vidíš, tak hurá na Sputnik *3*
-
Každý den na stránkách Tiscali čtu negativní články o Babišovi, a fakt už toho mám dost, a e-mail si zřídím na jiných webových stránkách. Já myslím, že Vás všechny, co ty negativa píšete pronásleduje "závist". A čím víc nenávisti vůči němu pouštíte, tím více získává podpory. Mě konkrétně nezajímá žádné čapí hnízdo, ale mě zajímá kde je ten 1.5 biliónu za všechny vlády od roku 1989 do roku 2013!!!! To chci, aby se vyšetřilo!!! Škoda, že nedostal 51% hlasů!!!
-
Estébák a megazloděj Bureš ve Strakovce a ožralá swině na Hradě - Česko r.2017.
-
Letos budou 2 koblihy. A jsou tací, co se do fronty postaví i 3x. *2* *2* *1* *1*
-
Vláda jednoho muže, tomu se pak říká DIKTATURA.
To jsme chtěli???????K? *16* *16* *16*
Bureše mohl volit jenom chovanec od doktora Chocholouška! *1* *1* -
Vládnout může. Ovšem poslední slovo má parlament. A ono se nyní teprve hlasováním v parlamentu ukáže, jak úplatní loiálností jsou naši konkretní politici..
Sledujme bedlivě jejich předvolební sliby a případné kšefty s nimi...... -
ty budeš taky pěkný vemeno.
-
Martin Fendrych píše velmi zajímavé články a nebojí se veřejně pranýřovat svinstva mocných. Chápu, že stoupenci Basmea běsní. *2*
-
Burešovi agenti se tady mohou přetrhnout v propagaci svého fýrera. A ovečky jim to baští.
-
tady v textu jako kdyby z ruky největšího válečného štváče novinářského šmudly Martina Fenrycha. Někdejší recyklovaný mluvčí ministerstva vnitra velice zanevřel na stát. Chtěl být ministrem. Místo toho mastí štvavé srandovní texty proti panu Babišovi. Nikdy nic nedokázal a už ani nedokáže. Jen kydat hnůj a krmit lidi polopravdami. Jestli on se mu nechce Tiscali přiblížit? Jo korýtka si držet v Praze by chtěli všichni. Ale odpovědnost? Nejlépe žádná. Zejména kritizovat. A nejsrandovnější je nově založený jakýsi "demokratický blok" ve sněmovně. Blok těch extra darebáků kteří by chtěli udržet staré pořádky, ale sladce okecané líbivými slůvky.
-
Souhlasím a doufám s Vámi.