Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patrně špatně vidíte a čtete. Já nezvu na žádnou protivládní demonstraci. Shromáždění na 17.11.2020 pořádají různé subjekty a to i ty zcela legální. Vy jste neviděl kolik lidí se sešlo na vzpomínkovém shromáždění u toho sranda pomníčku? A kde píší, že se tam sejdou nakažení lidé? Bylo by dobré se ihned zamknout s vaším stihomamem ve sklepě, aby se vám nic nestalo.

  • suva

    To je banda kkookkoottuu...

  • PROČ nový titulek...?

    PROČ vymazané slušné příspěvky...?

  • Karel

    No já Vás neudám i když vím že vědomé šíření nakažlivé nemoci je trestným činem tedy i pozvání k manifestaci(pokud se sejde víc jak 100 lidí) nejen zdravých lidí ale i nemocných kteří to zatím neví.

    Zvlášť v době nouzového stavu jsou sazby vysoké, jen Vás na tuto skutečnost upozorňuji a doufám že máte "zabezpečený" počítač a router i příchozí síť aspoň 128bitovým kódem, kdyby Vás chtěl někdo udat.

  • Karel

    Myslím si že Kovid je umělým velmi sofistikovaným výtvorem, který má ovlivnit myšlení lidí a odstavit "slabé kusy" dlouho jsem přemýšlel a dospěl k závěru, že nejlepší jak virus do lidí dostat je právě chřipková sekvence šíření(s  vedlejšími škodami(nemoc smrt) pro některé obyvatele).

    Ale nejlepším přenašečem budou  některé "vakcíny" proto Čínskou či Americkou a možná i Ruskou jen po dlouhodobých několik let trvajících zkušenostech zejména s psychikou vakcinovaných lidí.

    Bohužel mutace může vést ke Španělskému scénáři kdy umírali lidé naopak s dobrou imunitou a ve velkém nebo se může díky umělé sekvenci vymknout úplně kontrole, kdy zmutuje tak že nebude fungovat "vypínač".

    A u některých "svobodomyslných" lidí se to daří viz nelogické vyhlašování některých odborníků v rozporu se zdravým rozumem viz "prof" Klaus, "doktor" Šmucler, různé proti selskému rozumu organizované protestní pochody, kde se testuje "promoření" populace...  a  v neposlední řadě nesmyslné a v dnešní době kontraproduktivní útoky některých lidí (teroristé, islámský stát, někteří policisté střílející bez rozmyslu do neozbrojeného člověka... )

    možná toxoplazmózou "poškození" lidé jsou vůči viru který napadá i mozek imunní(cca 40% lidí) viz prof Flégr.

  • Budeme jistě všichni šťastní, jestli se vědcům podaří vyprodukovat účinnou vakcínu. Jinak je to všechno na vodě. Hra s čísly... Držte se všichni a hlavně zdraví. 

  • Dík za informaci Sajmone, dostal jsi hned tři bodíky za důležitost. Tischcali si sice změnila image ale pitomci tvého typu Sajmone zůstali. Můžeš mě zase smazat, hňupe.

  • josef.chmela

    V okolních zemích jsou na tom stejně jak my a tam přitvrzují. U nás už zase začínají blbnout rozvolňovači.

    Děti měly jít do školy až od pondělí 23. 11. (ty dva dny v tomto týdnu to už nespasí). Prostě kocourkov.

  • Bylo by dobré, kdyby sdělovací prostředky již nedávali prostor Prymulovi, který lže podle toho co se mu zrovna hodí. Tvrdil, že když bude mít číslo R hodnotu 0,8 tak že se budou rychle rozvolňovat svobodu lidí porušující příkazy. (Že jsou ty příkazy nezákonné konstatoval i soud a proto nařízení o rouškách k 21.11.2020 ZRUŠIL.)Když je ovšem číslo R pod 0,7, tak zase lže že je to číslo zkreslené. Doufám, že jste si všimli, že ta jejich vymaštěná tabulka neobsahuje žádný stupeň Nula, takže roušky již budeme z příkazu našeho gubernátora nosit NAVŽDY. Nikdo totiž neřekl do kdy bude ta tabulka platit. Přijďte se podívat 17.11.2020 co vládě vzkážou občané tohoto státu.

  • Napíšu to znovu - nic neříkající číslo pokud neuvede MZ i počet testovaných...

    Takto mi to přijde jako taková malá útěcha, aby se lidé uklidnili a dodržovali opatření a podle klesajících čísel tak viděli, že opatření funguje...

    Ale ono no může být všechno úplně jinak...

  • To, že počet nově infikovaných poklesl je jistě potěšitelné. Ale nechvalme dne před večerem. Aby to nebylo tím, že se méně testuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit