Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • suva

    To je banda kkookkoottuu...

  • PROČ nový titulek...?

    PROČ vymazané slušné příspěvky...?

  • Karel

    Myslím si že Kovid je umělým velmi sofistikovaným výtvorem, který má ovlivnit myšlení lidí a odstavit "slabé kusy" dlouho jsem přemýšlel a dospěl k závěru, že nejlepší jak virus do lidí dostat je právě chřipková sekvence šíření(s  vedlejšími škodami(nemoc smrt) pro některé obyvatele).

    Ale nejlepším přenašečem budou  některé "vakcíny" proto Čínskou či Americkou a možná i Ruskou jen po dlouhodobých několik let trvajících zkušenostech zejména s psychikou vakcinovaných lidí.

    Bohužel mutace může vést ke Španělskému scénáři kdy umírali lidé naopak s dobrou imunitou a ve velkém nebo se může díky umělé sekvenci vymknout úplně kontrole, kdy zmutuje tak že nebude fungovat "vypínač".

    A u některých "svobodomyslných" lidí se to daří viz nelogické vyhlašování některých odborníků v rozporu se zdravým rozumem viz "prof" Klaus, "doktor" Šmucler, různé proti selskému rozumu organizované protestní pochody, kde se testuje "promoření" populace...  a  v neposlední řadě nesmyslné a v dnešní době kontraproduktivní útoky některých lidí (teroristé, islámský stát, někteří policisté střílející bez rozmyslu do neozbrojeného člověka... )

    možná toxoplazmózou "poškození" lidé jsou vůči viru který napadá i mozek imunní(cca 40% lidí) viz prof Flégr.

  • Budeme jistě všichni šťastní, jestli se vědcům podaří vyprodukovat účinnou vakcínu. Jinak je to všechno na vodě. Hra s čísly... Držte se všichni a hlavně zdraví. 

  • josef.chmela

    V okolních zemích jsou na tom stejně jak my a tam přitvrzují. U nás už zase začínají blbnout rozvolňovači.

    Děti měly jít do školy až od pondělí 23. 11. (ty dva dny v tomto týdnu to už nespasí). Prostě kocourkov.

  • Bylo by dobré, kdyby sdělovací prostředky již nedávali prostor Prymulovi, který lže podle toho co se mu zrovna hodí. Tvrdil, že když bude mít číslo R hodnotu 0,8 tak že se budou rychle rozvolňovat svobodu lidí porušující příkazy. (Že jsou ty příkazy nezákonné konstatoval i soud a proto nařízení o rouškách k 21.11.2020 ZRUŠIL.)Když je ovšem číslo R pod 0,7, tak zase lže že je to číslo zkreslené. Doufám, že jste si všimli, že ta jejich vymaštěná tabulka neobsahuje žádný stupeň Nula, takže roušky již budeme z příkazu našeho gubernátora nosit NAVŽDY. Nikdo totiž neřekl do kdy bude ta tabulka platit. Přijďte se podívat 17.11.2020 co vládě vzkážou občané tohoto státu.

    • Karel

      No já Vás neudám i když vím že vědomé šíření nakažlivé nemoci je trestným činem tedy i pozvání k manifestaci(pokud se sejde víc jak 100 lidí) nejen zdravých lidí ale i nemocných kteří to zatím neví.

      Zvlášť v době nouzového stavu jsou sazby vysoké, jen Vás na tuto skutečnost upozorňuji a doufám že máte "zabezpečený" počítač a router i příchozí síť aspoň 128bitovým kódem, kdyby Vás chtěl někdo udat.

      • Patrně špatně vidíte a čtete. Já nezvu na žádnou protivládní demonstraci. Shromáždění na 17.11.2020 pořádají různé subjekty a to i ty zcela legální. Vy jste neviděl kolik lidí se sešlo na vzpomínkovém shromáždění u toho sranda pomníčku? A kde píší, že se tam sejdou nakažení lidé? Bylo by dobré se ihned zamknout s vaším stihomamem ve sklepě, aby se vám nic nestalo.

  • Napíšu to znovu - nic neříkající číslo pokud neuvede MZ i počet testovaných...

    Takto mi to přijde jako taková malá útěcha, aby se lidé uklidnili a dodržovali opatření a podle klesajících čísel tak viděli, že opatření funguje...

    Ale ono no může být všechno úplně jinak...

  • To, že počet nově infikovaných poklesl je jistě potěšitelné. Ale nechvalme dne před večerem. Aby to nebylo tím, že se méně testuje.

    • Dík za informaci Sajmone, dostal jsi hned tři bodíky za důležitost. Tischcali si sice změnila image ale pitomci tvého typu Sajmone zůstali. Můžeš mě zase smazat, hňupe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit