Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsi neuvěřitelný hlupák. Jako Moravák bys měl vědět, že každá chalupa chovala pašíky. Maso bylo a kvalitní.
  • To ty bys nikdy nepochopil, klobáso. *12* *12* *12*
  • Co je to aktivní život hvězdo? Baby v továrnách dřou jak mourovaté, k tomu mají rodiny, další věci doma. Není pravda, že ženy z továren jsou tlusté, naopak. Než něco takového hloupého napíšeš, dobře se rozmysli, alternativo. *5*
  • Ty pomlč. Co příspěvek, to několik hrubej, faktické nesmysly, a hrubiánské chování. *12* *12* *12*
  • Pak li že je to jediné co se ti na tom nelíbí nezbývá než zůstat v němém úžasu. *1*
  • Ne veřejnosti, ale zákonům. A veřejnost má možnost vyjádřit alespoň v diskuzích svůj názor na návrh toho nebo onoho zákona.
    A já se snažím logicky argumentovat, že přikazovat majiteli hospody že nesmí ve svém podniku nabízet služby, jinak legální (kouření) je stejně zcestné, jako kdybychom mu zákonem nařídili druh nebo cenu piva, zda musí nebo nesmí vařit jídla, jakou barvu musí mít židle v hospodě nebo jak často musí mýt okna.
    Ale jinak máš pravdu, že když takový zákon-paskvil vznikne a je schválen, musí se dodržovat.
    A proto jsem pro,, aby se před schválením takových paskvilů vedly hodně rozsáhlé diskuze
  • Telecí ve školní jídelně ??? *1* *1* *1* *1* Leda by jsi tam dorazila ty *1* *1* *1* Jinak si to nedovedu vysvětlit. *1* *1* *1* Hezké maso tahaly kuchařky domů aby si přilepšily k mrzkému platu a flaxy se nedaly žhrát v žádné jídelně. Od školky až po armádu. Tam jsem po deseti letech znovu z hladu jedl konzervu. Po brigádě v Babické konzervárně když jsem slyšel jak piští krysy které mele mlýnek jsem konzervy nevzal do huby.
    Prosím tě radši už nic nepiš.
  • *1* *1* *1* Jsi neuvěřitelně inteligentní. Docela se divím že se s náma tady zahazuješ *1* *1* *1* Vidět za kopou hambáčů a dvojitýma hranolkama Václava Havla vyžaduje natolik komplikované kombinační myšlení že nám obyčejným lidem už to hlava nebere. *1* *1* *1*

*1* *1* Jestli ty by jsi neměla spíše publikovat nějakou odbornou literatůru *1* *1*
  • ilir
    Až páni ministři budou brát za své povalování v úřadech vč.poslanců a dalších minimální mzdu,až napíší co je a co není zdravá potravina-jestli mléko čerstvě nadojené od krávy bo ta chemická sloučenina z marketů.Jestli je zdravá potravina vodnatá přesolená plpa nazývaná šunka /ový atd. či podbřušec z bez chemikálií a éček.Až bude 1kg libového telecího stát 55,-Kč,kuřecí prsa 35,-Kč a kilogram rybího masa,NÉÉ prstů a podobných seček za 40,-Kč.Až budou bezchemické rajčata,salát,kedlubny atd za kilogram za 15,-Kč,jabka,hrušky po 8,-Kč za kilo.dOBRÝ CHLÉB,CO VYDRŽÍ NEPLESNIVĚT I TŘI DNY když za 16,-Kč za kilo atd....Pak klidně ať stojí kilo hranolků i 250,-Kč.Chemické máslo, i 35,-Kč a ramy,flory atd i 150,- za kilo.Zatím nic neudělali pro občany,jen je dojí okrádají a zdražují.NIC JINÉHO TOTIŽ NEŽ KRÁST,VYMÝŠLET DEBILOVINY A ZDRAŽOVAT TA PRAŠIVÁ,ZLODĚJSKÁ BANDA NEUMÍ !!!!!! *12* *12*
  • ..... a to je nápad...... Mě nebylo jasné na jakém podkladě by pupkatí papaláši bojovali sami proti sobě a on je to boj s deflací.... Konečně logické odůvodnění.... No jo.... jenže páprdové postrádaj logiku..... Tak jedině že by to byl nechtěný vedlojší produkt. *1* *1* *1*

Jo a jestli jsi sekal ráno zahradu tak pro tebe neexistuje škodlivá potravina. Všecek šmejd spálíš ještě před tím než se ti začne ,,ukládat na horší časy"
  • vím, že to těžko budeš akceptovat, ale i když je máš tak rád a jsou pro tebe tak důležité, vodka ani rum se nepíší s velkým písmenem na začátku *2* *2* *2* *2*
  • tak já jsem v tu dobu zahradu nemla (dnes ano) a jedla jsem zdravě, maso bylo, zelenina , byla, ovoce bylo. Když dorazily na pulty nové brambory a první salát, bylo to jídlo bohů, dnes nové brambory chutnají jako staré a salát, jahody, broskve a ani nic jiného nevoní a co teprve první třešně...

v závodkách se jedlo moc dobře, stejně jako ve školních jídelnách, na zadělávané telecí ve školní jídelně nebo na srnčí na smetaně v menze nezapomenu. vaření totiž podléhalo normám, takže nešlo dobrou přísadu nahradit blafem.
  • Ty si myslíš že ta státem placená replika na králíka ví co je továrna ?? *1* *1* *1*
  • Kdybych byl mimozemšťan a chtěl vyhladit lidstvo, tak zařídím, aby z oblohy padala pečená kuřata a tudíž by lidi nenutilo k pohybu už vůbec nic a za krátkou dobu by vymřeli na lenost, obezitu, otlačeniny *1*
  • a to ne, pokud chce provozovat službu pro veřejnost, musí se veřejnosti přizpůsobit
  • no to pardon, jak kdo... nejsou tady všichni manipulovatelní blbci, nejsou tady všichni ani současní ani bývalí ctitelé Havla a jeho gangu......jsou tady i ti, kteří nikdy svíčkovou neopustili
  • já si ráno posekal zahradu kosou a k obědu si dal vepřo, knedlo, zelo. Necítím se obezní.
    Jen mě se*e, že i v soli za 3,90 a i v té za 36,90 je protispékavá látka E535 (ferokyanid sodný!)
    A to je prý i v tom nezdravém cukru a dokonce snad i v té mouce s bělidlem. Nemám potvrzeno - neuvedeno.
    Samozřejmě mám rád zeleninu, ovoce - pokud to není naleštěno olejem, obarveno a ošetřeno insekticidy, herbicidy a fungicidy, dozráváno v umělé atmosféře, a skladováno v chladničce s CO2, dotováno vodou a asparganem,... Zdravá výživa je už teď zdražená 1kg mouky 98Kč,... Jogurt 150g ...13Kč, tak stačí zdražit i tu nezdravou a máme inflaci. *4*
  • Věř, nevěř, ale v životě jsem žádného nekuřáka do kuřácké hospody jít nenutil.
    Pokud tebe někdo násilím nutí, tak nezbývá, než podat trestní oznámení pro porušování osobní svobody. A přeji tomu hajzlíkovi, to tě tam násilím strká, aby si to pořádně odnesl. Fakt nemám rád, když někdo někoho nutí a to ani třeba hospodského, že MUSÍ nabízet nebo nanabízet takové a onaké podmínky ve svém podniku.
  • vládu nezajímá naše zdraví, dumá, co by ještě vymyslela, aby nám z kapes vytáhla co nejvíce, aby bylo co rozkrádat, to, co komunisté nahospodařili se pomalu rozplývá...
  • Co pak Ty Alenko, Ty budeš hvězda.Jen bacha ,aby Ti ta upocená dělnická lůza nenakopala zadnici *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit