Přejít na výpis diskuzí
Vládne nám komunista a rychle vykvašený oligarcha, to je tragédie, říká Knížák
21.4.2015 | red
77 příspěvků
-
Po hromadě zločinů a skandálů se potopila ODS - strana překabátěných komunistů,
A hned ji na trhu nahradil podnikatelský projekt StB s názvem ANO:
čeští občánci jim tuto hru dále baští. Volí komunisty v pravicovém převleku a pak
nadávají na zde neexistující kapitalismus. -
-
takže si nějak ten kapitalismus představuješ pusinko tak, že kdo nesouhlasí bude rusofil a bude rozstřelen raketou, upálen a přejet tankem?
-
-
Vy zase z každého kdo má jiný názor než vy děláte agenty CIA.
Tak si tu nestěžujte. Nemáte si co vyčítat.
Simča
-
-
v 25 letech genialnejsi nez ten severokorejsky gigant ! To bude tema petkama a tema sesti detma. A taky urcite diky tem priznivcum co jim posilas fotky a pouzity tanga.
Nezapomen na minus kocoure . -
-
Pane vy jste ubožák a je s podivem že vám zdejší cenzor neustálé
sprosté napadání odpůrkyně toleruje.
Jsem holka. Zájemcům o fotky a číslo na mobil jsem vyhověla. Jen se musí podepsat.
Anonymní žadatelé mají smůlu. Nejsem naivní.
Nejsem vdaná a o dětech jsem tu nikdy nic nepsala. Jste notorický lhář.
Holka tedy kočka Simča -
-
bude , nejak se v tech nizkorozpoctovych okolo 4 % nevyznam simone ?
-
to uz bych veril . V blazinci se pacosi promenuji v ledacos , kocka je to jeste prijatelnejsi. Kolik je 1 + 1 ?
-
-
Jděte se léčit notorický lháři a anonymní zbabělče.
Jsem mladá pěkná holka a jdu na párty. Kam jdeš ty? Se psem před barák co. *15* *15* *15*
Simča -
-
Pomlouvej si. Na víc nemáš ulhaný anonymní zbabělče.
Jsem holka.
Simona -
Jste notorický lhář. Jděte se léčit.
Jsem holka.
Jsem svobodná a nikdy jsem nepsala že mám děti. Tak brzděte nebo jdete
k soudu za pomluvu.
Simča -
krasnej simone . Uvedom si , ze jsi tady take camral ze jsi stastny matka . Kampak das to robatko , kdyz jdes na tu partu ? Nebo uz je to samostane , jako ten severokorejsky Führer co ve 3 letech ridil autoskolku !? bacha na zanedbani povinne pece . I kdyz u tebe je to vic nez blby dodatek .
-
čiší z vás pouze závist a nenávist.
Simča -
verejny zachodky na hlavnim nadrazi ? Ju tam simca budes a jeste neco domu prineses chlapce.
-
-
-
-
-
-
KJK=knížák je k....
-
Víte, člověk typu pana Knížáka,který není schopen přiznat,že způsobil vážnou autonehodu a zabil člověka může plácat cokoliv.Není to chlap,nepostavil se k té věci čelem,zkoušel cokoliv,
aby nemusel s pravdou ven. A tenhle chlapík nám opravdu nebude říkat ,jak se věci mají. Ať
zaleze do ústraní a vypořádá se se svým svědomím. Má to za pár. Češi nejsou blbci a poznají,
když někdo kecá. Babiš možná neplní představy předchozích oligarchů,ale zatím se chová
normálně a lidsky.Zatím nikoho nepodvedl.To nemůže rozdýchat pan Kalousek,sebestředný
politik,který trpí mindrákem,že dnes je na vedlejší koleji.A s ním i ta jeho parta. Držím všem nám
palce,abychom vždy rozpoznali sebestředné Kalousky,Knížáky a jim podobné v politice. Nemají
tam co dělat.Nejsme zvědaví na jejich názory. *3* -
Babiš je kariérista a lhář.
Léta se hřál u komunistů a vesele si cestoval po světě. Dnes se tu prezentuje jako pravičák.
Kde získal tak velký majetek když tvrdí že v roce 1989 byl jen chudáček.
Dojemně tvrdí že od státu nebere ani korunu. Zatím je to největší poživatel EUdotací v ČR:
Takže peníze všech plátců daní z EU mu sponzorují jeho firmy.
Spolupracovník StB a člověk který je v neustálem střetu zájmů do politiky nepatří.- -
-
komentar . Na to ze je mi 25 , no uznejte . To bude asi tim jak jsem si na netu precetl jak se rodi a menstruuje.
-
-
Narodila jsem se v roce 1990 a co jako?
V době internetu si informace zjistíte a každý má také známé a rodinu
kteří mají životní zkušenosti.
Vždy jsem ráda četla a zajímala se o dění kolem sebe. Tak za znalostí nehledejte
konspirace paranoiku.
Simča
-
-
-
Knížák zase perlí. A zase samé účelově překroucené záležitosti. Prezentuje demagogicky dezinterpretovanou realitu, sofistikovaně relativizuje fakta tak, aby nakonec bylo černé zaměněno za bílé a naopak a navíc s obalem, který vypadá jako maximálně věrohodný. Z Knížákových resultátů je po odhalení Knížákových podlých praktik patrné, že současná Sobotkova vláda má nejlepší předpoklady stát se nejlepší polistopadovou vládou a že vláda Nečase byl nejhorší vládou v dějinách republiky. Knížák je provařený demagog, kterému může věřit jen ortodoxní ódeesák, anebo lidé mající problémy s logickým myšlením.
-
-
Sobotkova vláda??? Co to je, kdo to je???
To je ta parta neschopných bolševických gaunerů momentálně ovládajících pod jhe toho NIC z hradfu Strakovu akademii???
Je to jen grupa neschopných nýmandů kteří populistickým žvásty a rozhazováním státních financí na nesmyslené "projekty" si snaží koupit si svoji popularitu i na další období.
-
-
Akorát, že ten oligarcha tu začíná po 25 letech dělat pořádek......A být tebou tak mlčim, kdo koupil pro Národní galerii obraz "Zvířátka obdivuji p.ču" za tři čtvrtě milionu?????
-
-
Presne, to bolsevicke *12* prase jen nadava na jina bolsevicka *12* *12* jen proto, ze on uz je nastesti nadobro od valu... bylo by tez jiste zajimave vedet, kolik mu z te nepochybne znalcem urcene ceny za onu mazanici jeji autor podobny kok.t Ringo soupnul?! *5*
-
-
Když to pan Knížák vidí černě, jsem v klidu. Až bude jásat, bude něco blbě.
-
knizak je nhrotovni muslim!!!!! jsde ve stopach kleni a podivných porazek a je a kulha !!!!! jako berke!!!!! knizaka doma bydli muslimove a zeleni!!!!! jsem svetrem se se s knizakem neutucham a se knizak je muslim!!!!!!!!!!!! neposlouchejte se knizaka a nic o nem nepiste!!!!
-
No, jakože je Knížák mazal, hlupák, křivák a majitel neuvěřitelně hypertrofovaného ega, tak pro jednou má pravdu... *3*
-
kikikiki