Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem jen zvědav, když církev dostane zpět pozemky, jestli ti kněží se obléknou do pracovního a půjdou robotit? Nebo budou požadovat po státu, aby jim šli lidé, jak to bývalo v minulosti zvykem, pracovat
    povinně na panské (farní)? To bude jen další utajené zbavování se kdysi státního majetku.
    Možná pánů Josefů je opravdu hodně a půjdou s radostí obnovovat církevní statky!
    Ovšem, jestli mu ta vysoká škola bude co platná u pluhu.........
  • Odpočítat co stát zaplatil za opravy církevního majetku a dále odpočítet co za 60 let vyplatil na platy prelátů a rozné podpory a dotace církvím! a to i s úroky. Pak ještě budou preláti doplácet. Bych jim dal prd! *1*
  • To,co vláda navrhuje je nejrychlejší cesta k občanské válce a k vymlácení nejen všech kněží ale i všech pravičáků.Současní mocní si skutečně nedovedou ani představit ,jak už dnes se těžce žije život průměrného občana.Tím,že oni bídu neznají,tak zhloupli.Může stačit malý impuls a vyřítí se to proti nim rychleji,než kdysi na komunisty.Už hodně lidí ví,že místo slibovaného kapitalistickéhonráje ,je čeká pouze pořádná bída.
    • Jsem pravičák,protože se umím o sebe starat!!!!Nebuďte průměrnej.Běžte makat a nečekejte co vám stát dá.Já bych vymlátil příživníky.
  • stát zaplatí církvím prd, veškeré peníze budou vydřeny z daňových poplatníků, tedy občanů. Jinak pane arcibiskupe Duko, Váš šéf Ježíš byl chudý, neměl žádný majetek, nikdy po něm netoužil a prohlašoval, že spíše projde velbloud uchem jehly, nežli bohatec do království nebeského. To se Vás pane arcibiskupe ovšem netýká, navenek máte plná ústa Ježíše Krista , ovšem majetek je Vám přednější, jste a vždycky jste byli licoměrní a falešní pokrytci a Krista si berete jenom jako zástěrku , kvůli oblbování oveček a ve skutečnosti je Vaším bohem mamon, kterému oddaně sloužíte již 2000 let, jenom nevím , zda náhodou ďábel, pokud existuje, není spíše tím, kdo Vám šéfuje.
  • Tenhle stát nedluží církvím prakticky nic. Po únoru 48 bylo církvím odebrán majetek řádově v hodnotě milionů.
    Všechno ostatní, co si církve nárokují, bylo odebráno dávno, před komunisty.
    Je to tunel, kterým si zajišťují zloději z ODS a přidružených zlodějských stran prebendy.
    ¨Je to zlodějina, za kterou budou viset!
    • Já bych místo toho věšení doporučoval jejich naražení na kůl,po předcházejícím řádném stažení z kůže.Tento trest by lépe odpovídal jejich provinění.
  • Všechny naše současné politické lumpy,kteří budou okrádat ty nejpotřebnější ,aby mohli cpát peníze kněžským podvodníkům,je třeba protahnout katovskou mučírnou.Tam jim po vydloubání očí ,vylámat všechny prsty,aby nemohli dále náš stát a už dost zbídačené lidi okrádat.To je ta správná demokracie a humanita,jakou tato země potřebuje.A ne ten přes jednadvacet roků budovaný kapitalistický svinčík.
    • nejsi ty tak trochu mimo mísu ? asi ti hodně prší do krku!!!!
  • Já bych jim tak leda nas--l, kdo vysvětlí všem, proč mají černá sukna, to jsou ti, co prosazují síly temnoty a bojují se silami světla a snaží se ovládnout svět bludy?
  • Především je třeba oddělit církve od státu. Stávajícímu počtu všech duchovních přiznat průměrnou mzdu. Do doby předložení řádně projednaných samosprávných uživatelských projektů ( schválených
    věřícími ) podržet "církevní" majetek v péči státu. Dosavadní knihovní nároky zrušit a nahradit je platným notářským soupisem se znaleckým oceněním a možným tržním výnosem.
    Každý jednotlivý uživatelský projekt, porovnat s územně souvisejícím soupisem.
    Památné objekty kulturní hodnoty vyjmout s užívání podle uživatelského projektu, ledaže by byly
    určeny pro všechna náboženská vyznání. Určit lhůtu na vypracování uživatelských projektů, které po schválení mohou nárokovat přípěvek z daní v určené výši na podporu projektu.
  • panu josefovi-po podrážky jim snad ani sahat nechci-o ten majetek-ty miliardy budou nyní ukradeny těm potřebným a o ten se podělí s těmi zneužívanými dětmi při církevních orgiích,s těmi miliardami jim chtějí zacpat ústa,aby se neozývali ti,kterým zničili životy ve jménu Boha?Asi toto máte na mysli...nebo jste ztratil paměť a neumíte číst historii? *12*
    • jo to máte pravdu, daňový poplatník bude solit peníze, které budou následně převedeny obskurní společnosti buzerantů, pedofilů a prznitelů malých dětí, která si nevím proč říká Katolickí církev, následně pak budou použity na ještě luxusnější život těchto černoprdelníků, na uplácení jejich orgií a dalších úchylných sviňáren, to přece nevadí, že spoustu lidí žije v bídě, hlavně, že my se máme dobře, že pane arcibiskupe Duko?
      • Dorá úroveň.
        • Jano,jsi dorá či chorá? *3*
          • Jana, vážený pane narozdíl od Vás to má v hlavě srovnané a pokud občas narazím na její příspěvek, tak má většinou hlavu a patu, o Vás se to bohužel říci nedá, to co z Vás vypadlo o velké inteligenci nesvědčí.
            • Já bych si soud o Vás nedovolil... Ale Vaše inteligence a sebereflexe je zřejmě na takové úrovni,že si věříte.Otázkou zůstává či oprávněně!!! A s tou Janou to byl momentální pokus o humor,což se snad smí,ne? A na závěr vás překvapím,že jsem i při nesouměřitelné inteligenci z vaší,pochopil,že šlo o překlep.Jo a jinak vás prosím,ať na mě vůbec nereagujete,protože na váš intelekt nejsem schopen adekvátně reagovat.Kvák. *7*
  • dle Bible jak známo přísluší církvi chudoba a pokora nebo si už napsali novou ? tato banda břichopásků a darmožroutů která po staletí jen oblbuje lidi a vymývá jim mozky už neví co by nahrabala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit