Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže jsi Americký zloděj jmen a ještě k tomu Gay. To máš špatný Džone.
    USA napadly Ukrajinu a ukradly ji zem.

Je třeba povolat Ruskou armádu a s NATOvským terorismem skoncovat.

Já jsem Gay Simča
  • Zdejší agenti StB v akci.

Pomlouvat a lhát. To jim šlo vždycky dobře.

Mladá demokratka
    Simča
  • To neni z jeji hlavy tak pitoma neni
  • Takhle dělám knedlíky já demokratka Simča narozena v roce 1890 a recept pochází z USA:

La vérité sur les snipers qui ont tiré sur la place Maïdan, à Kiev, en février 2014, éclate au grand jour grâce aux révélations d’un eurodéputé.
    Un eurodéputé polonais : « Les snipers du Maïdan, c’est notre opération »
    Janusz Korwin-Mikke, député au Parlement européen et candidat à l’élection présidentielle polonaise du 11 mai prochain, a déclaré que les snipers qui ont tiré sur la place Maïdan, à Kiev, en février 2014, avaient été entraînés en Pologne, rapporte Wiadomosci.
    Maïdan, c’est notre opération. Je siégeais au Parlement européen à côté du ministre estonien des Affaires étrangères, Urmas Paet. Dans un entretien avec la chef de la diplomatie européenne de l’époque, Catherine Ashton, ce dernier a reconnu que c’étaient nos hommes qui en réalité ont tiré sur la place Maïdan, et non ceux du président russe, Vladimir Poutine, ou de l’ancien chef de l’Etat ukrainien, Viktor Ianoukovitch.
    Janusz Korwin-Mikke, député au Parlement européen.
    Et d’ajouter que 40 manifestants et 20 policiers avaient alors été tués pour provoquer les désordres.
    « Nous le faisons pour gagner la bienveillance de Washington », a répondu le politicien, interrogé sur les mobiles de Varsovie.Par ailleurs, M. Korwin-Mikke a déclaré qu’il voudrait voir une Ukraine indépendante, mais la plus faible possible.Selon lui, les événements en cours en Ukraine sont une agression des États-Unis contre la Russie.Dans son interview à Wirtualna Polska, le candidat à la présidence polonaise a reconnu : « Oui, c’était aussi notre opération. On entraînait les snipers en Pologne également […] Enfin la vérité éclate au grand jour ! ».
    • No jestli Korwin vyhraje prezidenstké volby tak to bude mela.
    • Napsala jsem pro vaše Rusko nepříjemnou pravdu.
      Proto tu směšně tapetujete a kradete jméno.

Simča
  • Tak jdu. Bohušu řekni ta svá rudá moudra někde v hospodě.
    Ti takovou prdnu že ti shoří límec.

Simona ti prostě neroztáhla nohy no. Tak se nechovej jako odmrštěný nápadník.
    Je v Hradišti a já jsem z Českého Těšína.

Tak jdu na to pivko. Ve zdejším Putinově smradu slušný člověk dlouho nevydrží. *1*
    • Byste byl Lojzíku určitě rád, když by tomu Českému Těšínu stále všichni říkali jako za dob Polské okupace Západní Těšín co ? (Vím to se sem nehodí a ani se to neřííííííkáááááá)

Jinak k té hospodě. Zrovna minulej týden bratr potrestal v hospodě dva ukrajince co se naváželi do Putina. Dejte si tedy pozor na koho narazíte... I když u těch Polských hranic to bude jen samá pro Americká propaganda. Můžete tedy být v klidu. Ať chutná pivko:-)
    • No tedy pane Áloijs.......
  • Hele BTW ty které z mladý holky děláš kluka si tu nehraj na demokrata.
    Kdyby jsi se k ní choval slušně poznal bys jí. Já ji znám jak přes facebook
    tak přes mobil.
    Je to mladá holka co se baví tím že vám tu kazí vaši propagandu dle hesla Putin je svatý.

Víš proč pobaltské státy neuznávají Rusko jako bojovníka proti Nacismu?
    Protože Rusák se spojil s Náckem ve třicatým devatým a sousední státy na základě
    smluv s Adolfem okupoval.
  • BTW už má trasu průjezdu. V rudých trenkách bude vítat motorkářský gang. *2*
    Nech se přitom zvěčnit. Budeš ve všech novinách.

Takového blázna svět ještě neviděl. BTW vítá bratry proletáře kteří žijí
    z peněz danových poplatníků a kšeftujjí s alkoholem *2* *2*
  • BTW naštěstí máme ještě lidi co tu dobu pamatujou.

Rudá armáda kam došla tam kradla a znásilnovala.
    • neštítíš se sama sebe, když ty své výplody přečteš? protože bys měla, nebýt Rudé armády, asi bys tady nebyla. jsi skutečný póvl. *16* *16* *16*
  • Vašeho Putina mají lidi v Eu na háku.

Chlapy v hospodě řeší holky fotbal a chlast. Někdy tam zajděte.
    A ženský? ty řeší hadry peníze a mužský. Někdy si nákou najděte.

v Rusku si Puta může hrát na fuhrera. Lidem na západě je jeho stupidní
    propaganda jenom k smíchu.
    Jak našel tu amforu co mu do moře navezla archeologická expedice. *15* *15*
    Takovej podvod.
    • prosím tě pussy, ten tvůj pravopis, s tím to jde vážně z kopce, myslím, že diktát v páté třídě je už nad tvé možnosti... a tak je to se vším *3* *3*
      • Hele ty Ruskej všeználku. Simona přijde až po devátý.
        na rtozdíl od tebe má nějakej život. Tvoje společenský vyžití se rovná nule.
        • Tak popiš Simonky život, a můžeš si hodně vymýšlet, nahnědlý banderovče.
          • Hele já jsem její kámoš. Ty sis u ní ani neškrtnul tak pomlouváš.
            Jo hochu jsi zhrzený nápadník co dostal košem. *15* *15*
  • Hele BTW tvoje Sovětská vojska okrádala Československé občany
    a brala si násilně vdaný ženský.

Tak to dopadá když necivilizovaný Rus přitáhne do civilizovaného světa.
    • Bylo to obdobné jak u Němců tak i u USA vojáků.Plzeň by mohla vyprávět.
    • Ještě BTW bezmocně dupni nožičkou a přidej mínus.
      Na víc nemáš. Odpůrce nemůžete zavírat ani vraždit jako v Rusku.

Je to paráda sledovat tvou bezmocnost.
      • divím se tomu, že právě ty, pussy, jejíž nekonkrétní a nevěcné příspěvky zaplevelují všechny diskuze, smíš mít mnoho nicků - a administrátor ani jeho hlídací psi nic .... čím to?

že právě tobě jsou tolerovány hrubé a naprosto nekorektní výpady proti Rusům a podobné bláboly?

ale tebe to baví, viď, ty sbíráš červené body s chutí a taky jich máš, všechny čest, nejvíc. *15* *15* *15* *15*
        • vanhorne
          "a administrátor ani jeho hlídací psi nic .... čím to?"
          Asi maji k tomu vice duvodu.Mozna nosi hezci sukynku,ma hezci postavu,to je spousta duvodu nemyslis?Mozna si mysli,ze jste jedna a ta sama osubka neco jako Dr.Hyde a Mr.Jekkyl.Jednou pise pusinka ta dobra,po druhe ta zla.Jak to ma chudak admin poznat?Proto tady muzete obe svobodne poskakovat,cheers honey.
          • Najeď si na článek o knížeti. Jeden stoupenec Putina tam použil v jedný větě
            dvakrát sprostou urážku a stopku nedostal.
            Já použil jen jedno a za minutu jsem byl zablokovanej.
        • Já jsem Lojza. Pokud máš problém se čtením vrat se do školy.

Když jsem použil sprostý slovo dostal jsem bez milosti stopku.
          Když ho použije vaše strana nedostane nic. Tak si nestěžuj na rozhodčího.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší