Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano už se chystají povolat Lidové milice *5* .
  • Rád bych věděl koho bude volit zrádce Śpidla?
  • Jasně - rovně a nenstranně. Takže! Bude to asi dost těsné, proto všichni k volbám a nezapomeňte volit tuto vládu, kterou máte všichni (13 %) tolik rádi.
  • tomascech
    No, další médium tzv. nestranné, které straní pánovi co neumí mluvit či se vyjadřovat. Špíny bylo na Zemana hozeno dost, na Černotu bude třeba ještě pořádně přidat. Nechci mít po Klausovi na hradě dalšího špatného prezidenta a dalšího s německým přijmením.
    • Jsi opravdu, ale opravdu, inteligent těžké grády! Všechno je v příjmení. Na to by průměrný občan nepřišel. *3*
    • tomascechu, SEEMANN (čti zéman) = německy námořník. *1*
    • Co ted mám děla ty Čechu ,mám taky německé příjmení a žijeme tady 700 let,nejraději bys mne asi objal ,že jo.
      Pro pořádek volím Karla
  • Chacha, cheche, chychy!
    • žižiži :)
  • šéfredaktor cizáckého bulvárního plátku Mladá fronta dnes, kterou svého času dostal známý mediální pisálek Neff za korunu a obratem prodal skopčákům, je ten pravý a "nezaujatý", kdo může radit, koho volit.
    je to na úrovni spamů, co posílají na mail různí komedianti typu Vetchý a spol, na podporu dědka blekoty, aniž by byla možnost na tento spam odpovědět

děkuji, nechci
  • Chacha, cheche, chychy...
    • Zalez ty primitivní ko k o t e *12*
      • Vidím, že ses vyspal do růžova.
      • Jen ho nechej. Alespoň všichni vidí, jak se umí projevovat typičtí voliči Karla.
  • Já jsem se rozhodl,že budu volit Zemana a to zásluhou fandů a fanynek K..S.Vždyť jejich mluva ,jejich vulgarita,jejich nemohoucnost vyjadřovat se jako lidé a oponenty nazývat lůzou,opilci,nefachčenky,příživníky atd.,tak to mne právě utvrdilo,že do té skupiny patří voliči K.S.Jen si přečtěte většinu jejich příspěvků!
    • Zvol si třeba kim ir sena, komunisto!
      • D e b i l e
  • Volba poctivého pracujícího lidu zní ZEMAN NA HRAD. *1*
  • Vážený příznivci ČESKÉHO knížete......... Johann Nepomucenus Andreas Heinrich Joseph Karl Ferdinand Johannes Evangelist die Heiligen Drei Könige Achaz Michael Maria Erbpr zu Schwarzenberg......

......nerozumíte-li tomuto jménu ...je to náš budoucí ČESKÝ prezident-(((((((
    ach ten Kchchchcchaaaaaaaaaaaarl bude nás stále překvapovat svou výřečností a v neposlední řadě jistě budoucími restitucemi .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit