Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/vlada/Toto-se-nemelo-dostat-ven-Svedectvi-odkryva-sokujici-slova-Schwarzenberga-260756

Jen si ho vol národe.
  • Vážené tupé stádo. Něco vám prozradím. Karel Schwarzenberg je již dlouho pochován ve své rodinné hrobce. To co vidíte, je umělá figurína dálkově mnou řízená. Podobu vytvořil můj dvorní umělec David Černý a byť na ní pracovali ještě další nejlepší odborníci software řeči ještě musíme doladit ( ta čestina je ale zkurvená řeč, už aby se tu mluvilo německy). Někdy taká dochází baterie a to pak figura vypadá jako že usíná. Ovšem tenhleten nedostatek jsme zakamuflovali heslem "když se kecaj blbosti, spím". Sám se divím, že jste to ještě neprokoukli. Nu jsem ale příjemně překvapen, jak se dáte lehce ovládat. Tak po volbách si vás podám. Váš Mirek K.
  • Už se těším na ty ksichty co budou volit Schwarzenberga po jeho prohraných volbách. *1*
    • Po prohraných volbách už se nikdo volit nebude, ne? Trošku divná čestina...............
      • Oni ti ochlastové a burani co chtějí volit Bechera mají s vyjadřováním problémy. *1*
        • Sorry, ale ty také nejsi prototypem slušnosti..........
  • Teď, když vidíme jaký je níže lump, tak je pro nás naprosto nevolitelný.
    • Ano, Zeman = Klaus 2 a proto je nevolitelný.
    • http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/vlada/Toto-se-nemelo-dostat-ven-Svedectvi-odkryva-sokujici-slova-Schwarzenberga-260756
  • ... špinit, ale to je fuk :)
    • Proč mezi ty tupé rudořitníky lezeš? Děláš jim radost, primitivům.
  • Voliči knížete mají o dvě třídy vyšší kulturu myšlění a projevů. Nemají potřebu špínit se zde s bezmocným táborem zdecimovaných voličů bývalého prognosťáka. Loučím se, tupci.....
    • Ano, tys toho zářným příkladem, viz. tvůj pravopis. Výborná byla také ta Karlíkova fanynka Berenika nevímjaksejmenuje s tím svým duchaplným klipem. To je skutečně vysoká kultura.
  • ....na hradě ale i s Drábkem v oranžové vestě a odhazovat sníh. A každou hodinu se hlásit na poště !! Jinak ty dva dobytkové a celá ta zločinecká partaj 09 se nanic nehodí !!!
  • Zprotivil se mi ten Svěrák, už toho hňupa nechci ani vidět, měl jsem ho za chytřejšího ale je to blb.
    • A já tomu Svěrákovi nikdy neroztáhnu nohy, ani nevyhulím!!! Čestné pionýrské!!!
      • ty bys dala i psovi,tak nemel
    • A. Nikoho to nezajímá.
      B. Svěrák to přežije.
      C. Blb jsi ty.
  • Moji drasí poddaní. Doufám, ze mě psijdete dneska svolit, já vám za to slibuju, ze od sítřka zafedu robotu, kdys se vám tak líbim a budete makat, makat a makat. Slibuju vam taky, ze za to prd dostanete, maximálne pres hrbet obuskem. Muj sasek Sverák bude frchnim drábem. Tak ahoj f nedeli, to hnedka zaciname.
  • Názor pana šéfredaktora,deníku, který je rukou německých majitelů nás jako občany vůbec nemusí zajímat, protože tento redaktor se řídí heslem " koho chleba jíš, toho píseň zpívej" a my opravdu Shwarzenberga nechceme.
    • Mluv za sebe. Ne za jiné. Já Schwarzenberga chci.
    • Jenom primitiv se vydává za mluvčího občanů. Jsi chudák. Typický volič Zemana.
      • Ano takový nick jako používáš ty může mít jen opravdový primitiv a tím pádem volič Kalouskova poskoka Schwarzenberga. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit