Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a koho asi tak může volit šéfredaktor německého časopisu ??? Skončil by pod mostem, volit Zeman, či spíše to prohlásit, protože třeba může říkat: "volím Schwarzenberga ale hodit do obálky to může opačně - otisky prstů se tam nezjišťují...
  • Fronta Dnes je celá vlastněná Němci , tak je jasné koho musí volit readaktoři.
    Eva
    • Blekto Evo, copak s nimi někdo chodí za plentu? Třeba Bakala? Kecat můžou co chtějí a volit můžou taky jak chtějí. Nic nemusí. *1*
    • Těm by sme nohy neroztahli že Evi!
  • Nějak si ten svůj jidášský groš zasloužit musí ,že pane šéfredaktore ?????
  • Už vím, proč jsem odhlásil ten štvavý plátek a to jsem byl dlouhodobý odběratel.Jejich šéfredaktor leze sudeťákovi do řiti.Nazdar
  • Scotty máš můj stoprocentní souhlas
  • Proč? Spací vagon - proč? Kalousek v pozadí!
  • Nechápu proč nás Tiscali obtěžuje rozborem osobních názorů nějakého pana Čásenského, které drtivou většinu lidí vůbec nezajímají. Jednak máme své vlastní a pokud, ne tak s tím ani tisíc Čásenských nic nenadělá.
    • No něco psát musejí.......... je pravda, že by toho už mohla ta mocná média nechat. Je to stejně nap.d. Lidi, alespoň doufám že většina, mají svoje mozky a pokud jsou už rozhodnutí pro jednoho či druhého, tak je už nic neovlivní. A ti nerozhodnutí nakonec stejně k volbám nepůjdou.
  • Jakto,že dochází v dni voleb k ovlivňování lidí těmito novinami.??Dnes už je svátek voleb a je to i neetické!Je svoboda slova,ale ne že si můžu říkat, co chci a kdy chci...Pane! *9*
  • Vyhulím všem voličům Miloše Zemana!
    • Opravdu pracovité děvče, pozor na choroby, prý to tady pěkně řádí. *11*
    • Vzhledem k tomu,ze je to tady samej komunista,tak bys mela pekne roztrhanou drzku. *6*
      Nevim,jak by to dopadlo s tvym zazivacim traktem,ale treba by se ti od ejakulatu zalepil konecnik,a vybuchla bys jak sopka! *16*
      • Tvé sprosté výlevy mluví za vše, nádeník se nezapře!
        • Ano, jemu nedám, tobě ano!
          • Jen ho nakaz kapelou blba! *3*
    • Já ho tam vhodím třikrát!
      • Peppone,to je zenska,a ty jsi preci komunistickej B U Z E R A N T!
        Tak tady nedelej vlny.... *12* *10* *12*
  • Novinář asi musí ctít vůli svého zaměstnavatele, potažmo vlastníka MF.Spoléhám na voliče, kteří znají historii a nepodlehli hysterii. Co se týká komunistů, tak jimi byli i Havel a Klaus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší