Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rád bych věděl koho bude volit zrádce Śpidla?
  • Co ted mám děla ty Čechu ,mám taky německé příjmení a žijeme tady 700 let,nejraději bys mne asi objal ,že jo.
    Pro pořádek volím Karla
  • Jasně - rovně a nenstranně. Takže! Bude to asi dost těsné, proto všichni k volbám a nezapomeňte volit tuto vládu, kterou máte všichni (13 %) tolik rádi.
  • V tom případě jsi opravdu blbá...a co když o tu "poctivou práci" díky KS rychle přijdeš ??? Jo, jo, to jde dneska rychleji, než přijít o panenství, a že na dnešní dobu to jde hodně rychle...
  • tomascech
    No, další médium tzv. nestranné, které straní pánovi co neumí mluvit či se vyjadřovat. Špíny bylo na Zemana hozeno dost, na Černotu bude třeba ještě pořádně přidat. Nechci mít po Klausovi na hradě dalšího špatného prezidenta a dalšího s německým přijmením.
  • Jen ho nechej. Alespoň všichni vidí, jak se umí projevovat typičtí voliči Karla.
  • Toto je opravdu nesmysl, který může napsat jedině snad primitiv.
  • Zalez ty primitivní ko k o t e *12*
  • Chacha, cheche, chychy!
  • Zvol si třeba kim ir sena, komunisto!
  • šéfredaktor cizáckého bulvárního plátku Mladá fronta dnes, kterou svého času dostal známý mediální pisálek Neff za korunu a obratem prodal skopčákům, je ten pravý a "nezaujatý", kdo může radit, koho volit.
    je to na úrovni spamů, co posílají na mail různí komedianti typu Vetchý a spol, na podporu dědka blekoty, aniž by byla možnost na tento spam odpovědět

děkuji, nechci
  • Chacha, cheche, chychy...
  • Já jsem se rozhodl,že budu volit Zemana a to zásluhou fandů a fanynek K..S.Vždyť jejich mluva ,jejich vulgarita,jejich nemohoucnost vyjadřovat se jako lidé a oponenty nazývat lůzou,opilci,nefachčenky,příživníky atd.,tak to mne právě utvrdilo,že do té skupiny patří voliči K.S.Jen si přečtěte většinu jejich příspěvků!
  • Volba poctivého pracujícího lidu zní ZEMAN NA HRAD. *1*
  • Větší a blbější přirovnání si si nemohla vymyslet. Horákovou oběsili taky na tlak pracujíciho lidu.Tady se považovoli za pracující lid pouze horníci a ti ostatní se jenom váleli. Pracujícím lide se oháněl Gotvald zlocinec srovnatelný se Stalinem a Hytlerem. Doufám že v dějepise se jednou k těmto pánům přidá jméno.KLAUS
  • Zuzano, to není myšleno jako urážka, ale jako charakteristika osobnosti, a to tak, aby to bylo stručné, jasné a výstižné. Můžeme tedy napsat:
    Lidé deficitem vzdělaní, úsudku a vychování, lidé s deficitem intelektu a lidé s deficitem morálky volí zemana.
    *3*
  • Vážený příznivci ČESKÉHO knížete......... Johann Nepomucenus Andreas Heinrich Joseph Karl Ferdinand Johannes Evangelist die Heiligen Drei Könige Achaz Michael Maria Erbpr zu Schwarzenberg......

......nerozumíte-li tomuto jménu ...je to náš budoucí ČESKÝ prezident-(((((((
    ach ten Kchchchcchaaaaaaaaaaaarl bude nás stále překvapovat svou výřečností a v neposlední řadě jistě budoucími restitucemi .
  • Děkuji za kladné vyjádření......... Johann Nepomucenus Andreas Heinrich Joseph Karl Ferdinand Johannes Evangelist die Heiligen Drei Könige Achaz Michael Maria Erbpr zu Schwarzenberg......

......nerozumíte-li tomuto jménu ...je to náš budoucí ČESKÝ prezident-(((((((
    ach ten Kchchchcchaaaaaaaaaaaarl bude nás stále překvapovat svou výřečností a v neposlední řadě jistě budoucími restitucemi .
  • A já mu za trest nevyhulím!
  • a co tam strčit přechytralého šéfradaktora,fakt tihle pisálci za kus žvance z Bakalových novin prodají i vlastní babičku.Ať je zítra odpoledne a nastane klid už to obtěžuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit