Přejít na výpis diskuzí
Volba šéfredaktora MF Dnes: Na Hradě by měl být Schwarzenberg
25.1.2013 | red
212 příspěvků
-
http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/vlada/Toto-se-nemelo-dostat-ven-Svedectvi-odkryva-sokujici-slova-Schwarzenberga-260756
Jen si ho vol národe. -
Vážené tupé stádo. Něco vám prozradím. Karel Schwarzenberg je již dlouho pochován ve své rodinné hrobce. To co vidíte, je umělá figurína dálkově mnou řízená. Podobu vytvořil můj dvorní umělec David Černý a byť na ní pracovali ještě další nejlepší odborníci software řeči ještě musíme doladit ( ta čestina je ale zkurvená řeč, už aby se tu mluvilo německy). Někdy taká dochází baterie a to pak figura vypadá jako že usíná. Ovšem tenhleten nedostatek jsme zakamuflovali heslem "když se kecaj blbosti, spím". Sám se divím, že jste to ještě neprokoukli. Nu jsem ale příjemně překvapen, jak se dáte lehce ovládat. Tak po volbách si vás podám. Váš Mirek K.
-
http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/vlada/Toto-se-nemelo-dostat-ven-Svedectvi-odkryva-sokujici-slova-Schwarzenberga-260756
-
Jen ho nakaz kapelou blba! *3*
-
Už se těším na ty ksichty co budou volit Schwarzenberga po jeho prohraných volbách. *1*
-
Ano takový nick jako používáš ty může mít jen opravdový primitiv a tím pádem volič Kalouskova poskoka Schwarzenberga. *1*
-
ty bys dala i psovi,tak nemel
-
Teď, když vidíme jaký je níže lump, tak je pro nás naprosto nevolitelný.
-
Ano, tys toho zářným příkladem, viz. tvůj pravopis. Výborná byla také ta Karlíkova fanynka Berenika nevímjaksejmenuje s tím svým duchaplným klipem. To je skutečně vysoká kultura.
-
Mluv za sebe. Ne za jiné. Já Schwarzenberga chci.
-
Ano, jemu nedám, tobě ano!
-
... špinit, ale to je fuk :)
-
Voliči knížete mají o dvě třídy vyšší kulturu myšlění a projevů. Nemají potřebu špínit se zde s bezmocným táborem zdecimovaných voličů bývalého prognosťáka. Loučím se, tupci.....
-
....na hradě ale i s Drábkem v oranžové vestě a odhazovat sníh. A každou hodinu se hlásit na poště !! Jinak ty dva dobytkové a celá ta zločinecká partaj 09 se nanic nehodí !!!
-
A já tomu Svěrákovi nikdy neroztáhnu nohy, ani nevyhulím!!! Čestné pionýrské!!!
-
Tvé sprosté výlevy mluví za vše, nádeník se nezapře!
-
Bez televize ani rána?
-
A. Nikoho to nezajímá.
B. Svěrák to přežije.
C. Blb jsi ty. -
Jenom primitiv se vydává za mluvčího občanů. Jsi chudák. Typický volič Zemana.
-
Zprotivil se mi ten Svěrák, už toho hňupa nechci ani vidět, měl jsem ho za chytřejšího ale je to blb.