Přejít na výpis diskuzí
Volba šéfredaktora MF Dnes: Na Hradě by měl být Schwarzenberg
25.1.2013 | red
212 příspěvků
-
Těm by sme nohy neroztahli že Evi!
-
Sranda.......... ty nechutný hulící příspěvky jsou srandovní? Mně přijdou dost ubohý.
-
No a koho asi tak může volit šéfredaktor německého časopisu ??? Skončil by pod mostem, volit Zeman, či spíše to prohlásit, protože třeba může říkat: "volím Schwarzenberga ale hodit do obálky to může opačně - otisky prstů se tam nezjišťují...
-
Fronta Dnes je celá vlastněná Němci , tak je jasné koho musí volit readaktoři.
Eva -
Nějak si ten svůj jidášský groš zasloužit musí ,že pane šéfredaktore ?????
-
Už vím, proč jsem odhlásil ten štvavý plátek a to jsem byl dlouhodobý odběratel.Jejich šéfredaktor leze sudeťákovi do řiti.Nazdar
-
Peppone,to je zenska,a ty jsi preci komunistickej B U Z E R A N T!
Tak tady nedelej vlny.... *12* *10* *12* -
Scotty máš můj stoprocentní souhlas
-
Oni se nespletli. Kdyby pod tehdejší budovou parlamentu až na Můstek nestálo několik set tisíc lidí, připravených je rozsápat, tak by přece komunisté Havla nikdy nezvolili ...Nesvádějte vinu zblblých lidí na komunisty. Bylo lepší zvolit Havla, než aby je identifikovali pak po deseti centimwetrech, ne ???
-
Proč? Spací vagon - proč? Kalousek v pozadí!
-
Nechápu proč nás Tiscali obtěžuje rozborem osobních názorů nějakého pana Čásenského, které drtivou většinu lidí vůbec nezajímají. Jednak máme své vlastní a pokud, ne tak s tím ani tisíc Čásenských nic nenadělá.
-
Jakto,že dochází v dni voleb k ovlivňování lidí těmito novinami.??Dnes už je svátek voleb a je to i neetické!Je svoboda slova,ale ne že si můžu říkat, co chci a kdy chci...Pane! *9*
-
Vzhledem k tomu,ze je to tady samej komunista,tak bys mela pekne roztrhanou drzku. *6*
Nevim,jak by to dopadlo s tvym zazivacim traktem,ale treba by se ti od ejakulatu zalepil konecnik,a vybuchla bys jak sopka! *16* -
Ale, zase je alespoň sranda *1* Teď se uvidí, zda Čech se úplně rozpadne jako ten cukr na slazení EU, a nebo bude dál příslušník hrdého národa."Poturčenec horší Turka!" se říkávalo... *2*
-
Já ho tam vhodím třikrát!
-
To nemohu potvrdit.V té době jsem to nesledoval.Budu podávat stížnost správnímu orgánu pro neregulernost voleb.Mimo jiné na 24 v prvním kole šel šot ze zahraničí,kde se jeden zástupce MZ prořekl,že mají instrukce koho volit.Jelikož výběr v zahraničí dopadl jak dopadl,můžeme si jen domýšlet,jaké instrukce dostaly.Mám pocit,že je v tom velký podvod stůj co stůj na hrad dostat toho imbecilního žvatlajícího staříka. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Vyhulím všem voličům Miloše Zemana!
-
Že odprodal pozemek čecháčkovi vychcanýmu, který ho vydíral? Jano Zemanová zalez a nevylézej a nerozsévej tu nenávist trubko. *11*
-
Zeman je b l b jako poleno, tak je to lepší. *11*
-
Rozdíl mezi nima byl to je pravda, Zeman lže jako když tiskne, ale Schwarzenberg je nad věcí a tak mu držíme palce. *11* *11* *11*