Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeho syfilida ti navadi?
    Nebo uz ji mas? *12*
  • Novinář asi musí ctít vůli svého zaměstnavatele, potažmo vlastníka MF.Spoléhám na voliče, kteří znají historii a nepodlehli hysterii. Co se týká komunistů, tak jimi byli i Havel a Klaus.
  • Tyto dementní noviny si kupuje a čte jenom Scotty *11*
  • Schwarzenberg na hradě , to je elegantní způsob jak uvolnit místo ministra zahraničí a dosadit "správného" ministra pro rejdy různých podnikavců a jejich zájmů.
  • Nevšimnul jste si, že na netu jela proKarlovská agitka v 1. kole i v pátek odpoledne? *16*
  • Tak mám dojem,že dle zákona je zakázané dvacet čtyři hodin před volbami dělat jakékoliv
    písemné reklamy kandidátů.Nebo snad tento zákaz platí jen jako vždy u nás pro někoho??? *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Jsi opravdu h o v a d o. *11*
  • I Gottwaldovi vyhulím!
  • Já taky souhlasím!
  • Nejšťastnější ruku pro zvolení presidenta měli komunisté. Od Beneše po návratu z exilu přes Gottwalda po Husáka. Jenom jednou se tragicky spletli, když zvolili V. Havla.
  • Já taky tak!
  • V podstatě souhlasím, ale PROSÍM, NEPOUŽÍVEJTE MOJE JMÉNO NA VLASTNÍ PŘÍSPĚVKY! *13*
  • Českému komunistovi klidně vyhulím ale rakušákovi nikdy!!!
  • A NEZAPOMEŇTE, KDO DO POSLEDNÍ CHVÍLE ODMÍTAL SOUHLASIT S BOMBARDOVÁNÍM BRATRSKÉ JUGOSLÁVIE (Zeman)!

A KDO SOUHLASIL, PODPOROVAL A PODEPSAL VYBUDOVÁNÍ CIZÍ VOJENSKÉ ZÁKLADNY NA NAŠEM ÚZEMÍ (Schwarzenberg)!

A poslední bod, který ovlivní životy VŠECH ČECHŮ - Kdo byl od začátku proti AMNESTII A KRITIZOVAL JÍ (ZEMAN) a KDO JÍ NEJPRVE SCHVALOVAL A SOUHLASIL a teprve, když zjistl, že to není občansky populární, tak se od toho distancoval (Schwarzenberg)! *16*
  • Radši ČESKÝ KOMUNISTA s malými pravomocemi, než RAKOUSKÝ FAŠISTA (SPRÁVĚ BY MĚLO BÝT SPÍŠ NACISTA, fašismus je trochu něco jiného) S VLIVNÝM KÁMOŠEM VE VLÁDĚ! *10*

Hašek se Švejkem by to nerozmotali, Možná ani Losna s Mažňákem ve Stínadlech by to nedali a T. G. M. s Dr. Edvardem Benešem se musejí V HROBECH OBRACET!
  • jeden komunista druhy fašista tak o co tu narode jde hašek ani švejk by to lepe nedali do hromady.člověk si muže opravdu vybrat.ha ha ......jaky narod takovy prezident.....
  • KDO JE VĚTŠÍ ČECH, kdo S TOUTO ZEMÍ CÍTÍ, PŘEMÝŠLÍ JAKO ČECH, to ať občané posoudí u voleb sami! JÁ MÁM VE VOLBĚ JASNO!
  • Karel Schwarzenberg
    ===================

40 let strávil v Rakousku (odkud jeho rod i pochází)
    V 60. letech se nechal adoptovat větví rodu Schwarzenbergů, kteří se nikdy netajili příklonem k Rakousku a nostalgií po Mocnářství
    Vlastní ochotně Švýcarský pas a jelikož naše zákony dvojí občanství neumožňují, defakto tím toto občanství i popírá.
    Když se vyjadřoval o jazycích, automaticky řekl: "Ktiš ši tšcheba fesmu Anglicko-Německý zlovnik" (z této věty je patrné, že uvažuje jako Němec - Rakušák, je patrné, ve kterém jazyce opravdu přemýšlí).
    V 80. letech ochotně přijal dědictví po Rakouské větvi rodu Schwarzenbergů a když se (až PO LISTOPADU 1989) honem vrátil do ČSR, aby zde vznesl restituční nárok (i přes rozpor se zákonem Lex Schwarzenberg) na majetky Orlické a Hlubocké větve (ač svojí adopcí do Krumlovsko-Rakouské větve se tento nárok ztrácí), nebál se uplácet, podplácet a dokonce požadoval UPLATNĚNÍ RAKOUSKÉHO PRÁVA nad ČESKÝM! Rozdíl je v tom, že v případě Českého práva ZANIKÁ DĚDICKÉ PRÁVO po biologických rodičích, pokud bylo dítě ADOPTOVÁNO!
    Jeho neznalost hymny, špatná čeština (a nemyslím jen zhoršenou artikulaci úst danou zdravotním postižením, ale GRAMATICKOU A SLOHOVOU CHYBOVOST - "Ja byš še chtěl potěkovati fam žem!")
    A konečně, jeho včerejší NEHORÁZNOST OSOČIT A NAPADNOUT PLUKOVNÍKA ČS armády ve výslužbě, veterána boje o Anglii a u Tobruku, že se údajně "SNÍŽIL JEN K URÁŽKÁM" za to, že mu pan plukovník položil pouze 4 NEPŘÍJEMNÉ OTÁZKY! TO BY SI ČEŠSKÝ VLASTENEC NIKDY NEDOVOLIL! *16* *12*
  • To je ale mediální masáž. Zaplaťbánbůh, že normální lidi mají svůj rozum. To by se pisálkům hodilo mít na Hradě senilní Kalouskovu loutku, která bude jen tlachat o počasí, bude-li mu rozumět. Zemana se všichni bojí jak čert kříže, že by mohl pojmenovat ta svinstva ve společnosti pravými jmény. Blbost je věčná, ale blbost většiny našich novinářů je přímo světového formátu.
  • Vida. Rozený prognostik. Že by z Ústavu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit