Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám plný zuby těch zlodějských politiků,hrabou jen koryta a nic víc.Už k volbám nejdu.
  • Nezájem o senátní volby ukazuje,že je nutno tuto zbytečnou instituci zrušit.Senát byl vytvořen hlavně proto,aby bylo pro politické lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci, více tučných koryt.To už stálo hodně vyhozených miliard korun.Po komunistech se ke korytům dostali lumpové jejichž hlavním cílem bylo pro sebe co nejvíce nahrabat a Česko dotlačit do státního bankrotu.Aby ho pak,za pořádný vejvar mohli zašmelit cizákům.Dnes už jsme na pokraji státního bankrotu.Trend je ten,že už brzo naši věřitelé řeknou Čechům co se tu ještě roztahují,když už jim zde nic nepatří.Sudety pak,za naše dluhy,zaberou Němci.Ostatek pak,za naše dluhy zaberou Židé.Aby zde pak vybudovali nový stát Izrael v mnohem lepším životním prostoru a hlavně daleko od Arabů.Čechy pak odlifrují,v dobytčích vagonech do Izraele,k odporažení Arabům.Proto už Čechům změna v osídlení tohoto životního prostoru vadit nebude.Nepůjde o nic světoborného.I potom bude ráno slunce vycházet a večer zapadat.Pouze o jeden přitroublý národ,který si nechal od vlastních lumpů Česko rozkrást bude na planetě Zemi méně.
  • Kdy už si konečně přestaneme lhát.Kdy už si konečně řeknem a to veřejně,že současné volby a to kamkoliv nic neřeší.Viz.všechny ty povolební koalice vznikající proti volební vůli občanů.Lidé kteří nebyli většinově zvoleni nás zastupují.Neexistující zpětná vazba k voličům po celé volební období.Nezřetelné,až nesmyslné volební programy a s tím spojené rozdíly,nerozdíly pravice a levice.Populismus v zájmu všech těch pseudostran,všech těch účelových a na jedno použití složených uskupení a především v osobním zájmu a osobním očekávání všech těch našich "nejlepších z nejlepších".Kdy už si skutečně přestaneme lhát a přiznáme si,že ti naši takyreprezentanti jsou většinově společenský póvl,který je jen loutkou v něčích rukou.A,že naše politická aréna je skutečnou žumpou,kde nemají místo slušní a dělní lidé.A pokud by i chtěli není tam pro ně místo.A dosavadní volební systém je toho příčinou.
    • Máš plnou pravdu.proto to chce krutou revoluci a všechen ten lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí.Navíc znárodňovat veškerý majetek celých vlastizrádných rodů.Ta bezbřehá krutost ke všem vlastizrádným lumpům,kteří se po komunistech prolhali k moci je nutností.Aby se pak ještě za sto roků darebáci se politice obloukem vyhýbali.Tak měli slušní lidé šanci zachránit stávající životní prostor pro další generace Čechů.V takto rozprodané,rozkradené a astronomicky zadlužené zemi bude uvedené úkol skoro nadlidský.
  • ČSSD jsem přal aby ve volbách krachla už jen kvůli výrokům pana Humla vůči Kvitové a to jak vedli někteří starostové své obvody,píši třeba o Ostravě a byli to z řad ČSSD byla katastrofa,nehledě na to,že ani nereagovali na připomínky obyvatel určitých obvodů.Z našeho obvodu jich bylo mnoho,kteří díky starostovi volili jinou stranu.
  • KIMCID
    Učast ně ale kandidátka *7*
  • Lžidemokracie zkrachuje teprve tehdy až nebudou volit ani samotní kandidáti.

    V Česku neexistuje jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů, parazitů a Burešů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Údajní „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na falešném "veřejném právu".
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Se ani nedivím, že tam nikdo nešel. Senát je zcela zbytečná instituce pro odložené a přestárlé politické darmožrouty.
    • vyžírky které se živí z peněz daňových poplatníků a opravdu jsou na nic.O čem rozhoduji?Něco neschváli,jse to zpět do sněmovny a ti to stejně opět schválí,tak opravdu k čemu senát vůbec je.
  • Je krásné, že tí co mají holé řitě volí ty co jim šli po krku a jsou miliardáři:-)))
    Jinak:Každá strana která má ve svých řadách přeběhlíky postupně skončí!! protože přeběhlík je člověk vyčůraný, nestabilní, lstivý, zákeřný a podlý, karierista a pod. Zatím jsou v ODS, TOP09,ČSSD a když se nasomrují do ANO(vlastně oni tam již jsou z KDU-CSL, ODS,TOP09,ČSSD,..)tak ty strany či hnutí postupně strácejí tvář a zákonitě skončí:-))) ANO se zatím nepoučilo, ale až se poučí půjde do řady s ODS,TOP09,ČSSD :_)) do politické žumpy:-))) Takže? politické přeběhlíky nebrat a povyhazovat, pokud to ještě jde:-))))))))))))))Protože to samé lidé postupem času udělají s celou stranou či hnutím:-)))))))))))))
    • je opeavdu překvapivé,že voliči opět zvolili dva miliardáře,kteří se ještě přikrmí z peněz daňových poplatníků jako senátoři.Voliči,to je ostuda.
  • Matka mi vždycky radila "chytrému napověz, hloupému dolož, nebo ho hned kopni". Nejsem agresivní a ostatně hloupost není trestná (bohužel *1* ) a tak dokládám:

    Tupé stádo ovcí vychované v komunistické stádní pospolitosti nechápe, že základem demokracie je decentralisace a dělba moci. Tu zajišťuje lépe dvoukomorový parlament, sestávající z poslanecké sněmovny a senátu. Do obou komor se volí odlišně. Do poslanecké sněmovny se volí politické strany, kdežto senátory občané volí přímo jako osobnosti, kterým věří.

    Volí i ti kdo nejdou k volbám: ti předem vyjadřují, že přijmou jakýkoli výsledek, který zajistí ti, kdo hlasují.

    Za úvahu stojí, zda poslanců musí být opravdu 200, zda by jich nestačila polovina.
    *2* *2* *2*
  • Ano zatimco my uspesny lide a inteligentni nemame na volby cas nebot zijeme vysoce aktivne -vydelavame PENIZE cestujeme a uzivame si zivota tak LEVICOVI NULY nemaji co napraci valeji se jen doma v posteli a ZAVIDI tak ty maji na volby casu dost -a s radosti pak bezi volit SOCKOMUNISTY v nadeji ze nas pak okradou!!! *11* Proto prave bych navrhoval aby se voleb nesmely zucastnit DUCHODCI nezamesnani a pod . pakaz ktera se NEPODILI na financoivani statnich rozpoctu!!!
    • Nech se vyšetřit!!!!!!!!!!!
    • Tak to čumím - bakalář a úspěšný podnikatel, ale pravopis na úrovni základní školy:-)
    • Ty jsi podnikatel?Tak se nazýváš sám.ty samolibé sprosté hovado.Nezapomeň že důchodci mají odpracováno a dělali 40-45 let a mají za to co?Ty neodpracuješ ani polovinu,když pořád pracuješ a žiješ aktivně,chodíš k volbám a co z toho.Robne Tě a budeš mít odpracováno. *16* *12*
      • Ten co se tu hrdě prohlašuje za Bc. není žádným podnikatelem, ale jen pouhým placeným trollem. Prozradil se když tu plácl pěknou chujovinu, že on jako údajný "podnikatel" prý nemá čas chodit k volbám, protože musí vydělávat peníze. Jenže právě podnikatelé si vždy udělají čas aby mohli jít k volbám, protože jsou si moc dobře vědomi, že je to v jejich vlastním zájmu.
    • Já zase navrhuji aby zde měli zakázáno psát takoví deme*ti jako jsi ty. O tvé češtině svědčí i to Bc. - tedy nedostudovaný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit