Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Nicméně mám zato, že Hurvínek by byl lepším premiérem než Fiala! Ministryně války Mánička a ministrem vnitra pes Žeryk!

  • Pokud někdo krade a policie proti němu zasahuje, tak je vše v pořádku. Nebo se kradení nepovažuje za trestný čin? Co kdyby sis mastile doplnil vzdělání?

  • Podá někdo podnět policii na prošetření chování pana Fialy, který svévolně vyhlásil válku Rusku? 

    A že tam tedy budou škody. 

  • Petříku dobře to tam ve Strakovce řídíš! Prověřit se to musí! Ať je všem jasno! Hlavně spravedlivě. Vzpomínáš, jak jsi s ministrem Kuliočkem v únoru oficiálně blokli nepřátelské weby? A měsíce to tady vypadalo, že ten zlý z Kremlu zaútočil na hodňoučkého z Kyjeva. I když netem kolovaly desítky autentických videí. Jak před válkou hrdinné UKáčka útočí na ulicích a domech na ty zlé a bezbranné. A co nevidět se ti vystaví za ty veřejné křivárny účet. Za to, jak jste nás s Kuliočkem v r.2022 učili, co je to vedoucí úloha. ODS a STANáků. A jak se řídí republika. Tak nějak, po bolševicku .Zaťatou pěstí.


    Ale to už budete ve Strakovce poloviční frajeři.

  • vanhorne

    Nejaka podivna Poradkova policie CR bez munduru. Aspon, ze jeden mel spetku rozumu a nasadil si cervenou policejni cepicku, aby bylo videt, ze patri ke  zvlastnimu utvaru 'Bratrstvo Buresovy pracky'. Jsem pensista Karel, za Burese bylo lip.

    • Gorobilypes

      Těžko může posoudit někdo z Kanady 

  • josef.chmela

    A hlasu pravdy jeho nebyla vůle naslouchati. Amen.

  • goyim

    První na řadě v prověřování by ovšem měl být Fialový chucpe a zločinec za protiústavní zablokování internetových webů.

  • Podle mě byl nejlepším premiérem Paroubek. Ale byl odejit, protože tu nechtěl americký radar.

  • Ing. Andrej Babiš byl po Alexandru Dubčekovi nejlepším premierem

    vlády této země...

    • přesně Janáku komunista Dubček s komunistou Babišem , akorát doba poskočila tak hurá k totáči pod taktovkou estébáků a furt stejnej švindl , nemam kampan  kniha estébák Man  náš prezident , nechceme xxxxy , nechceme uprchlíky , jezdím jako poslanec to není kampan , prostě klasika  ve stejných postkomunistických kolejí , porevolučních komunistickejch zbohatlíků kteří dávno měli za podvody bručet , včetně nové galerky bez ohledu na stranu . Tak ty šedivé ksichty z plakátů  můžeme mazat biopalivem z řepkovýho oleje .  Cenzore klidně to zase skrej , stejně o nic nejde , kradou v SSSR , kradou v USA proč by nemohli krádst v České republice , ne ? , když jsou jen jedny peníze dle klasika české privatizace . A že jich z ČR odteče díky soudruhům z ČNB  kolem Zemana a Babiše , teda nejen u nich . Stačí se podívat na eurozonu uroky a u nás , tak až to všechno rozkradem vrátím se na to Kolorédo a o tý zlatý žíle řeknu všem , že .Je dno zda emigrují do Švajcu či Izraele , hlavně nakrádst a at si tam pak dělaj co chtěj .

  • navrhuju, aby příští zasedání vlády začli pokleknutím ...  

    Fakt ten strach z Babiše a hysterie naší vlády a jejích sympatizantů z řad nestranných a objektivních veřejnoprávních médií  (stačí podívat se např. na příspěvek S.Witowské na twitteru) už bije do očí... 

    • goyim

      Je to stejná taktika jako v USA s Trumpem. Na ovce to funguje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit