Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celá naše politická scéna je naruby. Neziskové organizace, vydržované bůhví kým, se snaží přebírat úlohu politických stran - bez voleb a bez odpovědnosti. Pravdolásková občanská společnost vidí, že ztrácí vliv na voliče a proto se snaží svrhnout legitimní vládu. Celá demonstrace na Václaváku byla svým charakterem protibabišovská. Benešová byla jen záminka. Navíc proti ní nic nemají. Jsou to jen dohady a zbožná přání pravdoláskařů. Od Listopadu si mysleli, že oni jsou ti, kteří ze zákulisí řídí dění ve společnosti. Arogance, s jakou nominovali do prezidentských voleb nejdříve Schw. a pak Drahoše, nemá obdoby. My vás zmákneme, bl bečkové. Nezmákli. Dnes se snaží svrhnout vládu Babiše. Sváží na demonstrace lidi z celé republiky. KDO TO PLATÍ?
    • Svatá pravd akolego

    • Pavel.Jegl

      Nepochybně nějaké západní centrály. Co třeba CIA?

      • Máš zde dnes zjevně opět velmi zajímavý intelektuální program, zoufalče....

      • Jégl do Bohnic a nikam jinam.Kdo ho platí že by Piráti.TOP nebo ODS. Z dálky to tak vypadá.On je ale ZADARMO  DRAHÝ

      • Pavel.Jegl

        ... ale bez legrace. Seriozní odpověď: Studentům a penzistům dopravu na demonstrace ze tří čtvrtin hradí Babiš a Schillerová, hledači pokladů, kteří našli peníze na slevy v rozpočtu. Fakticky to tedy, Lindo86, refundují dopravcům z vašich peněz - pokud tedy odvádíte daně.

        • Skutečně je příspěvek na dopravu seniorů a studentů poskytován dopravcům i mimo pravidelné linky? (Nyní opět s výjimkou městské hromadné dopravy budou 75% slevy platit ve všech hromadných dopravních prostředcích. V nich důchodci musí dosažení 65 let prokázat průkazem, ve kterém je jejich věk uvedený.)

        • Jak říkám rovnou do blázince

        • Samozřejmě pane Jégle, že to byla demonstrace frustrace. Demonstrace proti Babišovi a ne proti Benešové. 

          To přiznali i organizátoři téhle taškařice. A pan Babiš a jemu podobní (protože akových jsou u nás desítky, ne-li sovky)  z toho mají jenom legraci a jak píšete, ještě těm tlučpusům přispívají na jízdenky.

          Pokud se má uskutečnit změna politického vedení státu - potom jedině cestou legitimních voleb. Jiná cesta není a je to moc dobře. 

          • Což například na Ukrajině nevedla za laskavé podpory demokratického Západu (jak se tomu tady říká) "demonstrační" změna vlády k nastolení skutečné demokracie a právního státu?

  • dzixy

    Pro Jégla je každý, kdo není jako on pravdolaskař, nebo jinak -lepšočlověk - jsou Putinovy nohsledi. Opravdu pořádná guma. Domnívám se, že jak některým zdejším diskutérům redakce zakazuje účast na diskuzi pro jejich názor, či vulgaritu, tak by redakce neměla konečně dovolit Jéglovi uveřejňovat jeho arogantní bludy a věčné urážky prezidenta nebo předsedu vlády.. Je sice  dobré, že prezident jeho urážky ignoruje, ale jeden obyčejný by jej zažaloval. Jak např. si může  zřejmě slaboduchý Jégl dovolit obvinit prezidenta, že za vodku prodává Krym??? jasně, že blud jako hora. Redakce by se měla zamyslet, zda dovolit, aby její redaktor takovým dehonestujícím způsobem urážela hlavu státu, zda je to Zeman, či nikoliv. Jéglovi by to bylo zřejmě jedno, protože on takový je již od narození.


  • josef.chmela

    Jegle, ty novinářská špíno, kdyby jsi neměl Putina, Rusko, našeho prezidenta a Babiše, tak nemáš o čem psát a zemřeš jako nezaměstnaný. Ani se nedivím panu Zemanovi, že by některé novináře nejraději zastřelil.

    • Špíno???? - no to máte nesporně pravdu - putin, váš zrůdný rusofilec zeMAN a komouš.konfident  babiš rozhodně špíny nejodpornějšího kalibru jsou. I nejšpinavější sv...ě je proti nim růžovočké batolátko.

      Něco takového jako vyžvástal ten váš zeMAN o střílení se vůči němu hodí více než 100%.

      Něco tak odporného, podlého, křiváckého, lidsky hnusného jako je ta vaše lidská i mentální troska zeMAN a jeho poskok - prznitel české ekonomiky  Bureš/babiš nemá v civilizované části světa obdoby.

      • josef.chmela

        I slabí duchem, jako jsi ty, mohou mít zde svůj názor. Bohužel. Takoví, jako jsi ty, jsou pod mojí rozlišovací schopností.

    • Nepřehánějte prosím pane Chmelo. 

      Novináři to mají vlastně těžké. Jsou to lidi jako my, se svými radostmi a starostmi, mají své politické názory a postoje. No a nejčastěji se pod tyto podepisují pravými jmény - na rozdíl od nás. 

      Někteří jsou pěkní kašpaři, ale to je přeci v každé profesi. To bychom museli střílet mizerné právníky, lékaře, učitele. Jenže na ty není tolik vidět. 

      Každý z těch novinářů si píše svými příspěvky svůj odborný profil a sklidí buď uznání čtenářů nebo jejich pohrdání. Ale střílet snad ne!!!

      Zůstaňme i v nejhlubším nesouhlasu lidmi prosím. 

       

      • josef.chmela

        Nikde jsem nenapsal, že bych střílel novináře. A pod (nebo nad) svými příspěvky jsem podepsán také celým jménem. Nemám pouze rád šmejdy, kteří valí mladým lidem klíny do hlavy a říkají tomu dějepis či historie.

        • Rozumím Vám a děkuji za odpověď. Proto Vás také příjmením oslovuji. Hezký večer. 

    • Pavel.Jegl

      Pane Chmelo, my si snad tykáme? Copak jsme spolu pásli  Babišovy kozy v Ouběnicích?

      Jinak, pane Chmelo, píšu také o jiných figurách a jiných tématech. Tady je pár ukázek z poslední doby.

      https://zpravy.tiscali.cz/slunickarka-vytrela-zrak-alfa-samcum-narodovcum-i-mravokarcum-326184    https://zpravy.tiscali.cz/ruda-mlaticka-statnikem-kam-saha-drzost-komunisty-328118   https://zpravy.tiscali.cz/kralovska-rodina-windsoru-roztaci-miliardovy-byznys-327879   https://zpravy.tiscali.cz/evropska-unie-uz-neni-sexy-pripomina-stare-rakousko-uhersko-327370   https://zpravy.tiscali.cz/kam-odchazi-nejvic-africanu-budete-prekvapeni-evropa-to-zatim-neni-326240   https://zpravy.tiscali.cz/socanek-rafaj-syslil-v-satniku-miliony-nevadi-dal-ridi-antimonopolni-urad-326856   https://zpravy.tiscali.cz/zena-nevladla-cechum-uz-239-let-od-marie-terezie-cas-na-zmenu-326348   https://zpravy.tiscali.cz/hloupi-a-zkorumpovani-politici-skonci-nahradi-je-roboti-326144

      Ale vy byste patrně byl raději abych nějaká témata a nějaké figury vynechal. To vám ale neslíbím. 

      Pěkný zbytek dne.

      • josef.chmela

        Mám svůj politický názor, který nevytrubuji do světa. Ty, své názory do světa troubíš za mrzký peníz a tak se nesmíš divit nad odezvou. Jsem slušný a vzdělaný člověk, který nepotřebuje k životu žádné -ismy a ideologie.  Tykám pouze mladším, méně vzdělaným, šmejdům, kriminálníkům a těm kteří si myslí, že pouze oni mají tu správnou a jedinou pravdu.

        Na závěr. Jsem na pochybách, že vůbec víš, jak se kozy pasou. Opravdu ale nevím proč zrovna Babišovy. Opět hloupá narážka hodná pokleslého novináře.

        • Pavel.Jegl

          Méně vzdělaný šmejd a kriminálník, který píše za mrzký peníz, vám odpoví touto otázkou:

          "Pohrdáme těmi, kdo za mrzký peníz...!" Víte, koho cituji? Kdepak, pane Chmelo, vy to nejste.

          • Pokud někdo někoho cituje, činí tak obvykle přesně. Jinak není možno poznat, zda a koho cituje. Nevím, koho citujete, může to být kdokoli, ale mohu citovat něco podobného z Provolání československých výborů uměleckých svazů: Za nové tvůrčí činy ve jménu socialismu a míru, Rudé právo 29.1. 1977:

            "Proto však také pohrdáme těmi, kdo v nezkrotné pýše ješitné nadřazenosti, sobeckém zájmu nebo dokonce za mrzký peníz se kdekoli na světě – a také u nás se našla skupinka takových odpadlíků a zrádců – odtrhnou a izolují od vlastního lidu, jeho života a skutečných zájmů a s neúprosnou logikou se stávají nástrojem antihumanistických sil imperialismu a v jejich službě hlasateli rozvratu a nesvárů mezi národy."

            • Pavel.Jegl

              Ano, to jsem měl na mysli.

        • Slušný a vzdělaný ..... ? a k tomu volitel těch dvou zrůd ???? - zEMANa a Bureše/babiše- absolutní nesmysl. Tyto dvě věci se navzájem více jak 100% vylučují. Neboť "fandit" dvou šmejdským kriminálnickým -pííííííp- jako ti dva nepochybně jsou může jen ........... .

          Nikdo kdo má alespoň část mozku místo koblihy naplněné žvástavými rusofilními kydy zeMANa a chvástavými populistickými kecy podvodného gaunera Bureš/babiše nemůže být jejich příznivcem tím méně volitelem.

          Svým výblitekem jste jen potvrdil že nemáte vzdělání a rozumovou dostatečnost ani na toho pasáčka koz svého guru babiše.

          • josef.chmela

            Že jsi slaboduchý sprosťák, na to jsme si tady už nějak zvykli. Ale že umíš číst myšlenky na dálku a víš koho jsem volil, to je novinka.

      • Dobrý večer pane Jégle,

        v záhlaví článku jste podle vlastního výběru použil koláž aktivistické skupiny Kaputin. Budiž Vám ke cti, že jste autorství korektně odkázal.

        Opravdu patříte k názorovým sympatizantům této skupiny a onoho česko-nizozremského aktivisty, který se proslavil hlavně vyhozením kytic do odpadkového koše? 

        Nemusíte mi vůbec odpovídat, jen abych se mohl orientovat v důvodech a motivech publikování některých statí. 

        Děkuji

        • Pavel.Jegl

          Onen ‚aktivista‘ je primitiv. O něm ale článek není. K tomu pugétu sem se vyjádřil už jindy.

          • josef.chmela

            Na tom se třeba shodneme.

          • Děkuji za Vaší odpověď. Souhlasím s Vámi v hodnocení oné osoby. 

            Primitivní jsou také jejich "umělecká díla," která (v tomto případě) možná nechtě propagujete ve svém článku. Proto můj dotaz. 

            Ještě jednou díky za odpověď. 

            • Pavel.Jegl

              To, že je primitivní nějaká figura, neznamená že je primitivní
              nějaké dílo, nebo skupina.



              Obdobně si třeba nemyslím, že všichni kandidáti za ANO na
              veřejné funkce jsou ... Viz rozdíl mezi Táňou Malou a Marií Benešovou. A zákony, které tahle Babišova filiálka prosadila nejsou všechny mizerné, nejsou ale všechny dobré (podle mého prostého úsudku).

              • Reakce na příspěvek:

                Jiný než prostý úsudek pane Jégle k dispozici nikdo nemáme. A skoro si myslím, že je to dobře. 

  • TheGGG

    bububu co by si ti pissálci bez Putina počali... to by pak asi museli vážně začít psát o skutečných problémech.

    Rusko je to poslední co nás v těchto letech ohrožuje. Řešte radši islámskou invazi a jednání pro-islámských marxistických eurohujerských kolaborantů.

  • EU hodnoty v reálu :: francouzské mlátičky lidí střílení demonstrantům do obličeje gumovými projektily, vláčení žen za vlasy po zemi,a vítání islámských agresorů, 

    katalánský  koncentrák  kde si odhlasovali samostatnost a jsou násilím drženi fašistickým španělskem,bombardování Srbska a krádež Kosova porušení mezinárodního práva,  banderovský nacistický puč = oslavy nacismu,UPA masových vrahů statisíců lidí na Ukrajině, 

    každoročné oslavy waffen SS v pobaltí, ,tuhle fašistickou EU ...rozhodně NE  

    • Vy teda máte totálně vymaštěno v té koblize co nosíte místo hlavy.

      Tyto kydy vám nahustil do hlavy přímo nějaký rusácký podčlověk v jejich pelešinci v Korunovační nebo nějký noshled toho prorusáckého vlastizrádného gaunera zeMANa?


      • Pane Nováku, nedostal jste včera na Václaváku nový elán do života?

        Tak si to užívejte a nebuďte pořád tak napruzený.

        Podívejte se, kolik Vám podobných běhá po Praze a okolí. Dobré ne?

        Já vím, že je daleko víc, kteří nikde nevykřikují, ale to je Vám přeci jedno. Vy jste demograt, ne? 

  • Ten pan Putin musí být ale velmi mocný státník. Že ovládá tolik významných politiků po celém světě  a navrch rozhoduje, kdo vyhraje ty které volby. Takže pochybuje snad ještě někdo o tom, že RF je velmoc číslo jedna? I tato malá "PR" akce na tiscali  tomu nasvědčuje. Přesto se nedomnívám, že je redakce tiscali podporována panem Putinem. Ačkoli, kdo dneska co ví?😈

    • Už pomalu týden tady prší. Hnus.

      Pan Cibulka nedávno na CT1 tvrdil, že sucho je ďábelské dílo Putinovo!! 

      Co nám poví tento zvěstovatel teď? Zatracený Putin - chce nás snad utopit?

      Vždycky takhle k večeru si vzpomenu, jak těžké to tenhle Putin má, když dnem a nocí osnuje se Zemanem nějaké zvěrstva proti demokracii u nás. 

      Ještě že máme placené organizátory demonstrací, kteří tomu čelí i za mě. Děkuji pěkně. 😛

  • felix.julec

    Zatím děti fackují učitele.Představte si,že je napadne fackovat novináře. 

    • To už bychom byli s demokracií hodně vepředu. To by už byla opravdu hluboce zakořeněná.

  • sandy
    Jégl se nám opět rozšoupl - asi po té co opětovně absolvoval několik semestrů v tzv. Chocholouškově Akademii rozvoje osobnosti , nebo obdobném ústavě
  • pan Jégl zase perlí.

    Každý má své muže a své příznivce. 

    Já bych rád, kdyby nám Jégl přestal konečně valit šrouby do hlavy. Pro mne je mír v Evropě a ve světě velmi důležitý. Pro mne je obrana našich hodnot důležitá. Nechci tady příliv vyčůraných vyžírků, co natahují ruce  namísto, aby bránili jako dospělí svou zemi před vetřelci. Těmi vyžírky jsou imigranti. Těmi vetřelci jsou fanatičtí muslimové, které podporuje zákeřný zbrojní systém z USA.

    A nechci tady válku, tedy nechci, aby Amíci neustále provokovali ve světě!! Nechci, aby mi říkali, kdo je nepřítel a kdo chce válku. Já to vidím - určitě to není Rusko. Já vidím neustálé provokace jenom ze strany USA.

    Proto jsou mi ti lidé, kteří za ty hodnoty bojují, velmi přijatelní. 

    Ale panu Jéglovi a jeho chlebodárcům evidentně ne. Tito by nejraději chaos, co nejvíce válečných konfliktů a podřízenost naší země ekonomickým zájmům z USA! 

    Proč je naše armáda již dávno neschopným přívěškem a poskokem vojenských zájmů USA? Proč jsme kdysi byli zbrojařská velmoc a dnes musíme i vojenskou techniku předraženě kupovat z USA?

    To nejsou žádné výmysly.

    Proto mě vždycky vytočí takové bláboly o nějakých "zlých" lidech, kteří však nechtějí nic jiného, než bránit naše hodnoty. A to, že je někdo nařkne z něčeho špatného, ale vlastně nemůže nic konkrétního pro to předložit, to je typické pro články pana Jégla

    • Souhlas.

      Právo na svůj názor má ale i pan Jégl, to mu nikdo vzít nemůže a nesmí.

      Třeba založí KNR (klub nepřátel Ruska) a zakládajícími členy může být krom pana redaktora také pan Štětina a Cibulka. nebo alespoň v přípravném výboru by být mohli.

      Jedná se o zapřísáhlé demokraty ne? 😛

  • Je už urážka že se pane Jégl nazýváte "Jornalistou!".Vy jste kopírovací mašinka a i to ne velmi pozorná.Snažítre se na "nás"komentátory"dívat shora veden absolutní pravdou a "obsáhlými"znalostmi.

    Kolem Vás jsou samozřejmě pitomci nebo přikyvatelé vaších fantastických vědomostí.Vaše "prameny"?

    Asi Spiege,Bild,Die Welt?A kdo Vám to předpředkládá???No v Praze je centrální "předávání" pouze

    pravdivých/platiteli odpovědných/zpráv.Velká část EU je rovněž v této závislosti.Media se staly bohužel

    nepřítelem občana a jsou velkým původem všech rozporů a Válek od dob co existují.Vy tam patříte také.

    Když si tak přečtu Die Welt/bez překladu!/ vidím Váš článek slovo ke slovu.No hlavu k tomu mít není zapotřebí.Ale i tomu co opíšete by jste měl alespon trochu rozumět.A kdyby jste tomu i trochu rozuměl a měl "páteř" tak by jste pitominy jako Váš článek nepsal.Ale tak dalece už Vám nefandím.

    • Pavel.Jegl

      Fajn, pane Sage, můžete tedy poslat link na článek z Weltu, který jsem podle vás opsal, ať všichni vidí, co jsem za plagiátora.

      • Já bych docela rád znal důvod k tomu kopírování článků z Hlídacího psa. Proč se jejich články například od R. Břešťana, objevuji na tiscali? Můžete nám to tady objasnit? Děkuji.😈

        • Pavel.Jegl

          A proč by se Robert Břešťan nemohl objevit na Tiscali, notabene když je to s jeho vědomím. Je to skvělý novinář!

          • Novinář?

            • Pavel.Jegl

              Ano, novinář.

              • Reakce na příspěvek:

                Ano, novinář. V podmínkách současné mediální scény, kdy toto pojmenování nemá žádnou váhu a ani přesný význam.

          • Poptával jsem po Vás odpověď na dotaz, ne odpověď dotazem. Vtip je totiž v tom, že se napřed objeví konkrétní článek třeba od pana Břešťana na Hlídacím Psu, kde si ho třeba zrovna já přečtu a brzy poté, se objeví ten stejný článek na tiscali. A mám pocit, že to je docela častá záležitost. Důvod ale neznám. 

            Takže ještě jednou, můžete mi, prosím, odpovědět na můj dotaz? Děkuji.

            • Pavel.Jegl

              Já na tom nevidím nic špatného. Zeptejte se na vydavatelství, když vás to zajímá. Tady se diskutuje o článcích.

              • Reakce na příspěvek:

                No právě, tady se diskutuje o článcích, z nichž se některé vyrábí na "Hlídacím Psu". A také se jak první vypustí na "Hlídacím Psu".  Takže se také jako první přečtou na "Hlídacím Psu". A mohu se jen domnívat, že mají býti jakousi berličkou pro tiscali, aby bylo co "nabídnout" čtenářům. Kteří to již pravděpodobně mohli přečíst na "Hlídacím Psu". Vidíte, namísto odpovědi jen mlžíte a posíláte mne s dotazem někam. Nepodceňujte čtenáře, nejsou to  pasáčci koz, za  které nás mnohdy máte. Nu a podíváte li se na výsledky Vašeho osobního snažení zde, coby "oponenta", tak žádná sláva. Drtivá většina diskutujících s vaším článkem nesouhlasí. To by mělo být jakýmsi varovným mementem. V tom, že píšete na zadání někoho a ne zcela fér, nebo ne pouze pravdu. S tím budete muset žít. A podsouvat nám zase stejný,  pro nás čtenáře, "drek". Který my ale nechceme. Proto také i ta naše reakce. 😈

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit