Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Farmářské trhy jsou možná fajn, ale nějak se zapomnělo na to, že kupříkladu v uvedené Olomouci existovala i za přehluboké totality tržnice s ovocem a zeleninou od normálních pěstitelů. Funguje i nadále, jen se vedle postavily stánky s vietnamským zbožím. A co se týče zahrádek - pročpak asi skončily mnohé zahrádkářské osady, dříve tak běžné ?
  • Češi zase objevili Ameriku...? Snad konečně začínají chápat že EU je ZLO, které je třeba co nejdříve vykořenit!!!

    Vlasti zdar!
  • Pravda,dělá se z toho móda. Taky se tam občas podívám, ale vidím tam hlavně předražené výrobky,které podvodníci nakoupili někde v blízkém Tescu, jednou dokonce ještě označené jako Tesco. Pak tam taky vidím gigantická rakovináčová rajčata přehnojovaná evidentně mnohem více, než běžně dovážené "ne-bio" výrobky. A vše je tam předražené. Např běžný konzumní chléb 2 oz (1,2 kg) normálně za 25,-Kč, tam 1 kg clebíček "přírodní" za cca 45,- Kč. Jaké bio? A maso uzené? Zasmrádlé, předražené na slunci několik let vybledlé, jelikož jim to nikdo nekoupí ani pro psa, aby se mu neudělalo po tom zle nebo nedostal otravu. Okradené obskurní nedůvěryhodné koláče za trojnásobek ceny v luxusní cukrárně. Obyčejný český hvozdík označený jako tzv. čínský karafiát za 30,-Kč, v normálním obchodě s květinami, kde ovšem prodává zahradník a ne podvodník ten řádně svým jménem označený hvozdík stojí cca 5,- Kč. To je taky "eko" nebo "bio"? A to bych zas mohl psát až do rána ... ono vlastně už ráno je, a tak půjdu raději spát, vážení.
    • Přečti si složení výrobků v marketu a budeš vědět, proč lidé chtějí něco lepšího. Měla by se o to starat vláda, ale ta na lidi kašle, jen krade!!! *16*
  • Nejlepší jsou ty alternativní zjevy, co denně potkávám na ulicích našich měst.
    Špinaví, smradlaví, naládovaní bůhvíčím, v bláznivých oděvech...
    Za komunistů byli odchytáváni a zavíráni do blázinců nebo kriminálu, dnes fasují dávky a "obohacují nás svojí jinakostí", jak říkával Gavel.
  • Já osobně preferuji e-shop Ferwer.cz

  • Vikašlat se na farmářské trhy kde nebudu krmit líné zemnědělce. Včera jsem koupil v Penny celé kilo výborných špekáčků za 45 korun!
    • pravopys pravého komunysty - asy bi ses na to psaňý měl visrat...
    • Ty jsou super, při opékání na ohni skvěle vytečou a zbyde z nich na prutu jenom kůže...
      • Kdyby to tak byla kůže ...
  • Dnešní doba je hold taková. Pořád se ale i dnes dají sehnat kvalitní potraviny, oblečení a celkově všechno. Jen musí člověk pořádně hledat. Já chodím nakupovat zeleninu a ovoce na trhy, maso do řeznictví a oblečení objednávám z ověřených obchodů. Synovi kupuji oblečení z bio bavlny , ale na nás s manželem s oblečením trochu šetřím, to se přiznávám.

    • Za ty věci z bio bavlny se musím přimluvit, taky jsem si to teď hodně oblíbila. A co třeba praní? Používáte třeba nějaký ekologický prací gel? Já v současnosti právě nějaký sháním. Před nějakou dobou jsem si jeden super koupila z https://www.biooo.cz/bio-ekodrogerie/ ale už ho tam bohužel nemají. Je to škoda. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit