Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kidat tady kraviny umí děcka už na prvním stupni.Navrhni systemové řešení. Nejsi ty ten s těma mučírnama? Tak to nic , to beru zpět předcházející slova. Věřím že v Bohnicích už končí vycházky a zas bude na čas klídek.
  • Pokud se má Česko dostat z cesty do státního bankrotu tak to chce na prvním místě začít důchodcům vyplácet zasloužené a spravedlivé důchody. To znamená vytvořit výplatní místa důchodů.Ty osadit mladými chasníky v dobré fyzické kondici.Předzásobit je dostatkem okovaných násad od krumpáčů a kvalitními bejkovci.Pak vzít každého důchodce na pohovor a upozornit ho,ze díky troubovitosti obyčejného českého blba ,zde čtyřiadvacet roků vládnou lumpové.Proto je Česko rozprodané,rozkradené a astronomicky zadlužené.Pak se každého důchodce zeptat,co on osobně ,od údajné revoluce dělal,aby tomu tak nebylo.Když nic,tak mu vyplatit zasloužený a spravedlivý důchod jedině na holý zadek bejkovcem.Pokud proti tomu bude remcat,tak mu ubalit nějakou okovanou násadou od krumpáče po hubě a on remcat přestane.Je třeba aby výplatci důchodů odváděli kvalitní práci,tak ,že každý vyplacený důchodce, bude do další výplaty důchodu trpět pořádnou kulhavkou.Tak mu ani ve snu nenapadne jít proti mladé generaci u moci,do ulic demonstrovat.Bude rád,když mu bude dávat doma jeho bába ,na maděru rozsekaný zadek studené obklady.Ve zdravotnictví by měli mít uvedení zlumpačelí důchodci nárok jedině na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Tak hned budou miliardy na svižné splácení starými lumpy nasekaných dluhů.Také je nutno prvést tvrdé znárodňování majetku všech,kteří jej od údajné revoluce nahrabali.Včetně majetku restituentů.I když dostat Česko do státního bankrotu,tak k tomu vede hodně cest,tak jak se bankrotu Česka vyhnout vede jen tato jedna cesta.Prostě cesta,kdy bude uvedené lumpy i hlupáky hodně bolet.Dostat k moci zase nějakého lumpa,který si bude,jako Havel,hrát na osvícence,to Česko nezachrání.To chce dostat k moci tak krutou ruku mladé generace,že staří lumpové,kteří Česko dotlačili na pokraj státního bankrotu,začnou masově velebit nebožtíka Hitlera,jaký že to byl,podle nich,velký humanista oproti mladé generaci..
  • Zas tady prudí ten s těma katovskýma mučírnama.Se ani nechce věřit , že takový vymaštěnec se dostane ke klávesám.Ale krásná - krásná je tvoje bezmoc hlupáku s tím vším něco dělat.Ty katovská mučírno.Řekni nahlas někde v tramvaji.Lid tě dokope.Ne za názor.Za tu neuvěřitelnou blbost která se ti urodila v makovici.Není se co divit že úřady práce jsou plné.Třeba tohle je naprosto nezaměstnavatelné.
  • V USA mají Židé velikou moc.Nebýt bezhlavé podpory USA pro každou lumpárnu Izraele,tak už dnes stát Izrael nebyl.
  • To,že Izrael dodnes neskončil v rukou Arabů může bezhlavá podpora USA Židům.Jakmile tato podpora z USA,pro nedostatek financí, opadne,tak při sjednocování Arabů stát Izrael končí.Proto je pro Židy nejrozumnější českým lumpům u koryt nadále půjčovat a brzo ci Česko rozparcelova společně s Němcit.České blby,odsunout ,v dobytčích vagonech,do Izraele,k odporažení Arabům.Tím,že čeští blbové jásali pro Havla,Klause,Zemana a podobné darebáky a nechali lumpům u koryt Česko rozkrást,si Češi prípravují pro sebe krutý osud.Proto to chce krutou revoluci a všechen ten lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci,odporážet,co nejkrutěji,na katovských mučírnách a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • Já nacista určitě nejsem.Židé,podle svého učení jsou národ Bohem vyvolený.Tedy nadlidé.To Hitlerovi nevadilo,aby tyto Bohem, údajně vyvolené,protahoval komínem krematoria.To je v jistém směru vědecký důkaz,ze jejich vyvolenost Bohem je pochybná.Prostě se jimi omýlaný Bůh na Židy tehdy vykašlal.
  • Zatím je to tak že Izrael projevuje permanentně obrovskou toleranci.Palestinská špína to nemá lehké.Nikdo to nemáme.Ale aby se obětovala - a sama chcípala mučednickou smrtí, k tomu není důvod.Ovšem pokud tak činí dobrovolně tak dobře.Ale není třeba to dělat teatralně.Pokud někdo z nich natáhne ráfy nic, naprosto nic se neděje.Nikomu nechybí a není to žádná škoda.
  • jsou stejní jako cikáni - k ničemu,k žádnému užitku.
  • Češi byli v císařství,za Rakouska,naopak utlačováni.
  • lidi, pojďme se pomodlit za obě tyto skupiny (žide a muslimy), jsou neskutečně roztomilí
  • Pro pepinlopato - připoutejte se , tupost nadnáší !
  • Zas tady bliješ ty svoje standartní výlevy chorého mozku.Hadráci jsou chátra kterou je třeba hubit.Držime tady pěstičky klukům izraelským že jim dávají lekci.Protože sprostá holota už si dovoluje dost.Evidentně k holotě patříš.Dobře to skrývej.Mohla by přiletět vzduchem výchovná.To je v česku takový zvyk.
  • Zfanatizovaná židonacistická zvěř v okupované Palestině beztrestně Palestince ponižuje , masakruje a vyhání je z jejich domovů ! Za vyhrocenou situaci je přímo odpovědný židoesesácký dobytek Netanjahu !
    Nacistický režim v židostánu v okupované Palestině by měl být zlikvidován a židonacističtí pohlaváři za páchany zvěrstva na Palestincích oběšeni !
    Adolf Hitler by byl na svýho žáka nacistickou židopodsvini Netanjaha a na další zfanatizovany židozrůdy hrdý . Jeho zvrácenou ideologii vyvolené rasy , si židonacistická havěť v okupované Palestině osvojila a "vylepšila" .
  • Ta tzv. dáma je ve skutečnosti chlap... a sprostý jako dlaždič... a vaše bláboly o údajné roztahovačnosti Čechů v Rakousko Uhersku a podobně nepovažuji za argumentaci dospělého člověka... Hebrejské sexykecy ala Sigmund Freud jsou možná váš problém, doporučuji vám proto omývat si přirození vlažnou vodou a když nepocítíte úlevu, navštivte svého rabína. Možná vám doporučí o Sabbatu ani ústně nemasturbovat.
  • Medikologu.Nejen že jste k dámě hnusák,vbrouzdal jste do oblasti s přebytkem či nedostatkem sexu.Vás typuji na nedostatek.Měl byste se léčit a neobtěžovat.Tak,aby Vám Pánbůh do budoucna zdraví dal,nebo alespoň potřebnou masturaci.Osobní.
  • Já jsem argumentoval a čekal jsem totéž od oponentů.A dostalo se mi kravského rozhledu z Tel Avivu od jakéhosi Medikologa.Za jeho úroveň děkuji.
  • Maslíte psychiatrem Izraelitou? To je ovšem výsledek předem zřejmý... Nedostatek lásky a podřízenosti projevovaný vyvoleným je důkazem duševní nemoci drzého Góje, že? *9*
  • To máte z Tel Avivských kravských rozhledů?
  • Fanatizmus a zejména ten židovský je zřejmě nesmrtelný. Fanatizmus je pro ně lety vypěstovaná berlička, jen aby si Židé neuvědomili svůj původ ( Šasu, Apiru) z dob starého Egypta, se kterými měli problémy již staří Egypťané. -viz: http://cs.wikipedia.org/wiki/Faraon_z_Exodu, http://cs.wikipedia.org/wiki/Starov%C4%9Bk%C3%A9_d%C4%9Bjiny_%C5%BDid%C5%AF - zde však již smazaný odkaz), nebo ještě existující okleštěný : http://cs.wikipedia.org/wiki/Faraon_z_Exodu ). Tehdy se však nejmenovali Židé a ani Izraelité.
    Asi by bylo lepší se spíše držet ověřených historických faktů z egyptských pramenů-např. Merenptatově stély a nápisů na ní(1213-1203 př.n.l.), kde se nachází nejstarší zmínka o Izraeli ( bibli lze těžko považovat za historický pramen)- " Vypleněn je Kanán se vším zlem: Aškalon je odveden..."(Williams Flinders Petrie). V této souvislosti lze nalézt zmínky o národech Šasu a Apiru, které jsou označovány za přímé předchůdce Izraelitů- později Židů. Jaký je tedy původ dnešních židů:
    -Šasu: Na stěně chrámu v Karnaku je zobrazena scéna násilného stěhování Šasu do Egypta. ( Sethi I-1290-1279 př.n.l.).V Solebu (Sudán) v chrámu faraona AmenthotepaIII ( 1388-1350 př.n.l.) je národ Šasu popisován jako součást místopisného názvu" Ta Šasu Jahva", což je nejstarší zmínka o židovském bohovi Jehova.
    -Apiru: historiky většinou pokládáni za lupiče, kteří přepadali egyptské karavany podél pobřeží Kanánu. Za vlády Thutmose III ( 1479-1425 př.n.l.) je zdokumentována přítomnost lidí Apiru v Egyptě, jako válečných zajatců, které vzali Egypťané do zajetí, aby zamezili jejich loupení. Za vlády Ramesse II (1279–1213 př. n. l.), již jako otroků. O Izraelitech začínají zmínky až po 1250př. n. l. a to v souvislosti s tzv. útěkem otroků ( Apiru) z Egypta, vedených Mojžíšem. Zároveň je kladena otázka, kde tito utečenci vzali zlato na Archu úmluvy(Měla tvar truhlice a byla 112 cm dlouhá, hluboká i vysoká 68 cm .Těžké pozlacené víko, na nichž byly dvě zlaté postavičky andělů. Byla vyrobena okolo roku 1250 př.n.l.). Skutečnost, že lid Izraele je zde zmíněn až po konkrétních zeměpisných označeních Kanaánu, Aškalónu,
    Gezeru a Jenoamu, může odpovídat tomu, že na konci 13. století př. n. l. ještě Izraelité- později židé trvale neobýval žádné území.
    Podstatnější však je historický původ židů: Šasu a Apiru historiky většinou pokládáni za lupiče.
    Zřejmě přes svůj fanatizmus již ani nedokáží vyhodnocovat zločiny, které páchají. Historicky se stále nabízí otázka: Čím to Židé obšťastňovali svoje okolí, že ty lidi tak naštvali, že se k nim chovali jak se chovali?
  • Tak mi upřesněte jádro mého fanatismu.Přátelství k národu,který by chtěl arabský svět vymazat z povrchu zeměkoule není fanatismus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit