Přejít na výpis diskuzí
Vyhlásíme referendum o EU a NATO... A pak sbohem a šáteček?
7.2.2018 | Pavel Jégl
135 příspěvků
-
Proč by měla jen a pouze nějaká stranická partička rozhodovat za všechny ? NATO je toho příkladem, o vstupu rozhodla parta kolem Havla, přestože on sám v roce 1990 veřejně prohlašoval, že už nikdy nebudeme členem žádného vojenského paktu. Odpor politických stran k tomuto referendu je důkazem, že "elita" správně tuší, jaký by byl výsledek.
-
-
A ještě řekl, že zatáčky budou po roce 1990 rovnější !
-
-
"Problém je v tom, že se často nechají unést emocemi, anebo nehlasují pro někoho, ale proti někomu. Tyto protestní hlasy, které zmiňuje Moore, mohou v referendu napáchat mnohem větší škody než ve volbách.".
.
V prezidentských volbách k tomu naštěstí nedošlo a voliči, kteří se nechali unést emocemi a hlasovali proti "někomu" měli smůlu. Těch rozumných bylo více. -
-
Právě že v prezidentských bylo hlasů "proti Drahošovi", kterého prozemanovská klika vykreslila lživě, málem jako zosobnění ďábla, příliš. Neuvažující lidé se nechají snadno zmanipulovat hláškami typu "Stop imigrantům a Drahošovi" ...
-
-
Čechu, nejmenuješ se náhodou Ali, nebo Ibrahim?
-
Co je na tom heslu nefér? Já v tom nic špatného nevidím, když je navíc pravdivé a logické.
Pokus se dobře pamatuji a to pamatuji, tak s agresivní nefér útočnou filipikou přišel Drahoš.
V každé větě útočil na Zemana. Nutno podotknout, že hloupě a nefér. *16*
-
-
V těch presidentských volbách tomu právě tak bylo. Jinak by nebylo možné, aby si lidé "svobodně" zvolili osobu vulgární dělající ostudu naší zemi ve světě, degenerovanou alkoholem a komunismem a vydíranou pro svou činnost agenta StB.
-
-
Zřejmě byli kavárníci a jejich příznivci ještě vulgárnější a nenávistnější. Udělali tím Drahošovi medvědí službu. Ale to si ve své omezenosti neuvědomují ani nyní.
-
-
-
Okamura bez komentáře
-
-
Ať žje Okamura a rostou volební preference SPD ! ! !
-
-
V předčasných volbách rozhodně.Viděl jsem rozhovor Babiše v zahraniční televizi a byl jsem hrdý,že máme předsedu vlády ze Slovenska.Andreji bylo to bravurní.Ty před tebou ani nevěděli o čem se v EU mluví tak hlasovali pro.
-
-
-
Ten na fotce vypadá jak poslední Stbácký šéf Lorenz?!
-
jsem PRO-REFERENDA už z toho důvodu, že églovům přímá demokracie vadí, jsem PRO zrušení parazitujícího drahého SENÁTU, jsme PRO výstup z totalitního islámského EU, jsem PRO výstup z teroristického válkychtivého NATA a jsem PRO zrušení dotaci NEziskovek, jenž ochromují a ničí tento suverénní stát, a k tomu na dopomáhej pane Okamuro ! *1* *1*
-
-
Tohle je ubohej názor, kde to žiješ? , v nákym rudym skanzenu se šikmejma vočima ? tahle maličká zemička ve spárech východních velmocí? dyt sme jejich jedno město vogo !
-
Jsem také Pro. *1*
-
Pro referendum nám chybí především morální, vzdělaní, soudní a zodpovědní Občané, schopní rozhodovat se nikoli podle emocí, ale na základě hluboké úvahy a posouzení důsledků svého rozhodnutí.
-
-
Tady již skoro žádné vzdělání není, pouze diktatura a finanční postihy deformacieKam se hrabe totalitní demokracie na demokratickou totalitu.
-
Morální vzdělanost není tam, kde není selský rozum. Kde není selský rozum nastupují emoce. Kde jsou emoce je korupce. A kde je korupce, nemůže být referendum. Takže v podstatě máte plnou pravdu. Ikdyž já bych si referendum přál, není možné jej mít ve státě, kde lidé nejsou schopni přemýšlet typicky nad otázkami, když někdo něco slíbí, kde na to vezme, nebo proč má někdo nějaký zájem mi toto nabídnout (nad metodou 5x proč). Z těchto důvodů jsou z 80% nyní úvahy o referendu jen volební taháky, které se dokonce zde nikdy neuskuteční, protože těch 20% lidí toto nedopustí a nedopustí ani vyšší "vzdělanost" pro ty lidi, kteří toto nejsou schopni nyní vidět. V podstatě by si jen opět "odhlasovali" to, co se jim podsune a podsouvá se jim to již nyní, a ani toto nejsou schopni prohlédnout, viz prezidentské volby několik voleb pozpátku.
-
ale v tomto státě je deset milionů lidí. Z toho zhruba přes šest milionů voličů. Takže jestliže ty nejsi morální vzdělaný soudný zodpovědný Občan, je to sice tragické nicméně jsi pouhá jedna šestimilontina. A ty jako úpadková jedna šestimiliontina nemůžeš mluvit a rozhodovat za zbylých pět milionů 999 999 morálních vzdělaných soudných a zodpovědných Občanů.
-
Máš pravdu soudruhu ! Je třeba vyměnit občany, u nás v Německu jsme s tím už začali a ráj máme na dosah.
-
-
Vy jste se pane asi zbláznil.....nebo jste úplný hlupák.
-
-
Krátká diskuzní rukověť
- Jakékoliv urážky autorů, či ostatních diskutujících jsou zakázány a budou trestány banem -
-
Samozřejmě nechci nikoho urážet - jako např. mnozí zdejší "diskutéři", nebo dokonce jako prezident Zeman. Proto je tam uvedena jako první varianta, že ten pán se asi zbláznil, což se hovorově s nadsázkou běžně používá. V tomto případě jako údiv nad názorem onoho přispěvatele.
-
-
Pozor na slova.Jinak tě přestupková komise ve Šluknově nebo v Pelhřimově označí k zaplacení 1000 a 2000 Kč pokutou. Taková je demokracie v tomto Absurdistánu za běžnou mluvu.
-
-
Pan Jaroslav to jistě myslel jako diagnózu, nešlo o urážku.
-
-
-
-
Když bylo referendum o EU,tak to politici nebyli proti,ale jak má být referendum o výstupu,tak jim naskakují pupínky. *16* *12*
-
už aby to bylo, pryč z těchto zlodějských , židozednářských struktůr. Každý stát má právo rozhodovat sám za sebe a ne se nechat vláčet celoevropským tunel-kartelem k záhubě. Jednou dojde dech a euro , které není podloženo absolutně ničím, bude jen klesat na hodnotě ,stejně tak jako umírající evropský průmysl.
-
-
Přestaň šňupat a dej se do kupy. Jestli půjde něco do kytek, tak koruna, kterou se Miloš a jeho lidi v ČNB snaží navázat na rubl. Rusko je jen levným zdrojem surovin pro Čínu, něco jako Rwanda nebo Zimbabwe a dost mu teče do bot, proto tak kope kolem sebe
-
-
https://www.novinky.cz/domaci/462720-vlada-prijala-novelu-zprisnujici-podminky-pro-drzitele-zbrani-je-to-sikana-zni-z-ods.html
-
A ono nějaké referendum o vstupu do NATO bylo???
-
Je vidět jak jsou ruské tajné služby a jejich čeští kolaboranti aktivní ve snaze rozvrátit EU, budoucí USE a za tím cílem se snaží oblbnout prosťáčky. Podobně tomu bylo po poslední světové válce.
Propagovat "vystoupení" z EU nebo z NATO je vlastizrada a kdo tak činí, ten je podle mne vlastizrádce a měl by být poslán do vyhnanství do Putinova carství. -
-
Meleš pitomosti, bez jediného argumentu, troldo. Je to právě naopak. Výše jsem uvedl proč. *16*
-
Schyzofrenyk.
-
S milovanou a neomylnou EU a NATO na věčné časy a nikdy jinak !
-
Neustále máte pocit, že Vás někdo sleduje (ruské tajné služby samozřejmě), máte návaly horkosti a velmi se potíte, cítíte se permanentně ohrožen (Ruskem)?
MÁM PRO VÁS SKVĚLOU ZPRÁVU!
Už se nemusíte trápit, vobou vhodného psychoterapeuta můžete nebývale zvýšit kvalitu svého života a zařadit se zpět do lidské společnosti.
Hlavu vzhůru, vždyť v usa má svého psychologa většina domácích mazlíčků.
Copak Vy sám jste míň než pes, had nebo pavouk?! *1* *1* *1*
-