Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha, najedou je to "ulice". A když v r. 1948 ulice (rudofašističtí gauneři a p.tomci) podporovala komunistické proruské gaunery, tak to byli "pracující", že.
  • jak ulice huláká "ČT nedáme".Aby ne.Banda z ulice je po léta naučena že nejlepší zprávy jsou na ČT. Mají háček. Jsou to extra vyčurané zprávy. Mnohdy profesionálně zmanipulované.Např. "americké volby". Celý den zabila televize reportážemi z USA. Nezakrytě otevřeně nepřijatelně fandila staré Clintnové. A najednou vyhrál Donaldík. Toto prezentovali jen tak mimochodem. A KONEC vysílacího dne. Takže takto soudruzi, po bolševicku krmíte lidi za poplatky? To si vysílejte sami pro sebe! A za svoje.
    • Copak jim někdo tu ČT bere?
      Navíc každý mladý tvrdí že na televizi nekouká.
    • Jak pravíte:"ulice huláká "ČT nedáme".".
      Kardinální otázkou je, proč.
      My ji nechceme.
  • Hrozné je, že se vlastně demonstruje za vykonstruované činy. Jde o výsledek demokratických voleb a několika parchantům se to nelíbí, tak začnou podporovat anarchii a bordel. A nevadí jim, že jsou placeni dalšími šmejdy, kteří nikdy nic dobrého s naší zemí nezamýšlí. Jim jde jenom o prachy a hegemonii ve světě. A studenti, kteří by měli mít rozum, ho evidentně ještě nemají. Nenaučili se studovat při využití racionálního myšlení a rozumu. Je vidět, že se učí věci zpaměti. Kdyby to bylo rozumem, pak by tuto špinavou hru dávno prokoukli a nenechali se zneužít proti zájmům své země
    • vanhorne
      "Hrozné je, že se vlastně demonstruje za vykonstruované činy"
      O jake vykonstruovane ciny se jedna? Hodne lidi ani nevi o co vlastne jde. Chtelo by to nejakou blizsi informaci.
  • Mám starost o pana Nejedlého a pana Mynáře který je na ceste pro našeho pana prezidenta Zemana-
    • To od vás není hezké, že se nestrachujete i o Tvrdíka!
  • ten blijec pitomečků to tady pěkně zablil
  • Vadí mi, když někdo říká jak jsou dnešní studenti odvážní, nebojácní atd., a dává to do protikladu s generacemi jejich rodičů a prarodičů. Ono je totiž velmi snadné být odvážný, když vám za to nehrozí ani poprava (jako v padesátých letech jejich praprarodičům a prarodičům), ani vězení (jako v padesátých a šedesátých letech jejich prarodičům a rodičům), ani výprask metrovým obuškem s ocelovou pružinou uvnitř, a ani zásah vodního děla (jako v osmdesátých letech jejich rodičům), a dokonce ani pár pohlavků od rodičů (kteří by si tím nejspíš vysloužili soudní popotahování). To byly generace odvážných, díky kterým máme dnes demokracii.
    On totiž Zeman, Babiš (případně na Slovensku Fico) jsou bytostní demokraté, zvolení v řádných demokratických volbách, a k výše uvedeným násilným prostředkům se nikdy neuchýlí. A nesouhlasy mi dávejte až tehdy, když se ukáže že předcházející věta není pravdivá, a že na studenty, kteří se rozhodli v těchto dnech, demonstrovat někdo vytáhne postihy a zbraně uvedené v prvním odstavci.
    • Souhlas. Dnes může být "hrdinou" každý. Ale není to na druhou stranu dobře? Že vám za protesty, demonstrace a jiná vyjadřování názorů nehrozí téměř žádné perzekuce?

      Horší je, že se to postupně a pomalu v Evropě vrací. nedávno jsem viděl video, kde někteří Němci demonstrovali svůj nesouhlas s přílivem Islámu. Byl tam nějaký britský novinář a dělal opravdu objektivní reportáž. Bylo vidět, jak se lidé bojí něco říkat.Bylo tam uvedeno, že můžete přijít i o práci, protože jste hned zařazen jako nácek nebo extrémista. Ten Brit se ptal i německých TV štábů, co budou o té demonstraci vysílat. Zda ve zprávách zazní, že to byla demonstrace extrémistů. Ptal se německé novinářky, jestli ji třeba ta starší paní mezi demonstranty připadá jako extrémistka. Novinářka se kroutila a ostatní němečtí kolegové ji nabádali, a´t nic neříká. Byl to smutný pohled, jak se opět lidé bojí říct, co si myslí.
      Zřejmě ty "evropské hodnoty" a "politická korektnost" mají za vzor totalitní praktiky.

      Kvůli tomu by měli lidé vyrazit do ulic a domáhat se svobody slova. Jenže..... :-)))
      • OK, plně s tebou souhlasím. Já jsem taky ani náhodou nekritizoval ty demonstrující studenty, nelíbí se mi ale komentáře, které vyzdvihují jejich údajnou odvahu a statečnost a staví ji do protikladu s údajným strachem až zbabělostí nás, příslušníků starších generací v letech mezi válkou a rokem 1989. Vždy jsem byl přesvědčen o právu vyjadřovat svobodně názor, a taky jsem to dělal (a nesl si za to příslušné následky). A taky mi není dobře z toho, jak "veřejnoprávní" sdělovací prostředky dnes nálepkují (jak u nás, tak v Německu) ty, kteří projevují svůj názor.
        • vanhorne
          "sdělovací prostředky dnes nálepkují"
          Umeni nalepkovani, pravdepodobne pochytili od hradniho pana nalepkare.Ten se v nalepkach vyzna tak dokonale, ze prisije nalepku nejen zive obeti, ale i davno mrtve. Neboztik F.Peroutka novinar, podle lepice plakatu udajne oslavoval Hitlera. Zajimave, ze on sam, svou nesmiritelnou nenavisti vuci protivnym novinarum se stotoznuje s Hitlerem. Dalsi neboztik A.Dubcek se podle lepice, v r. 68 podelal strachy. V Libereckem kraji obcany, kteri nepadli pred nim na kolena a byli tak drzi, ze nemeli stejny nazor jako jeho prisprostla Milost onalepkoval "Patologicka sedlina lidske spolecnosti".Ceska slechta kdysi davno onalepkovala sve poddane "Smraďoši". Vyjdi ven Zemane, ukaz sve nove saty, svym vernym poddanym. Pro studenty kteri je neuvidi se urcite nejaka prihodna nalepka najde.
  • 0
  • 0
  • 0
  • Ještě jsem zapomněl říct,že se ještě počůrávám a posrávám
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit