Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Studenti jsou jen zneužiti k prosazování politických cílů organizátorů v pozadí, stejně jako kdysi v roce 1989. A těmi, co dnes tahají za nitky v pozadí jsou neziskový sektor a kavárenská pátá kolona politiků ze zkompromitovaných stran, z nichž voliči při posledních volbách udělali (a zaslouženě) pidistrany, dále umělecká a kulturní fronta a akademická obec. Tahle provařená kavárenská klaka se nesmířila s dvojitou prohrou v prezidentských i parlamentních volbách a moc dobře ví, že předčasnými volbami si vůbec nepomůžou (spíš by si ještě pohoršili), proto taky po předčasných volbách ani nevolají. Usiluje se dostat zpět k moci neústavní cestou skrz uliční akce a mediální štvanice proti vítězům voleb s cílem aby to ti vítězové vzdali sami. O nic jiného nejde. Tady je seznam škol, jejiž ředitelé se snížili ke zneužití našich dětí ve prospěch politických zájmů zkrachovalé a zkompromitované menšiny . https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YRAzpqjUgknTwOQKOGWow_-rTs5117mhX-3wD2pPo4s/htmlview?sle=true#gid=0
    • Studenti, držím vám palce! Je třeba vytrvat, dokud nebude vláda bez zloděje a estébáka Bureše. O toho druhého opilce se beztak postará sama příroda.
      • Takže nyní už jen běžte před ústavní soud a chtějte jeho zrušení. Jste tu přece VY....
  • studenti, děti, kterým daňový poplatník platí vzdělání, by opět rádi rozhodovali o věcech, kterým ještě ani sami nerozumí... *7*
    • To nejcennější co člověk má je co nejširší všestranné vzdělání. Proto každý národ, který nechce zaniknout podporuje především vzdělanost a naopak vítězové likvidují v porobeném národě především vzdělané jedince a z ostatních dělají otroky. Ale někteří takové nechápou... *7*
      • Bohužel, to že chodíte do školy ještě neznamená, že jste vzdělaný člověk.
        To chce taky přemýšlet.
        ,
      • Vzdělanost budiž, ale ta začíná být čím dál vzdálenější absolventům škol.
    • Tvoje vzdělání asi moc nestálo, co?
      • až skončíš u nás na klinice, tak si o tom můžeme popovídat v rámci tvé terapie *3*
        • na kterém oddělení jste, aby vás tam mezi klienty našel ?
  • O které ústavní hodnoty se jedná? Protiústavní je snaha odstranit prezidenta a vládu, kteří vzešli z řádných voleb
  • Měl jsem to potěšení profesně se pohybovat mezi VŠ studenty. Dlouhá léta. Takže vím o nich své. Jsem sice lidumil, ale ne každému jsem dal napoprvé zápis do indexu. Pro současnou tzv. stávku nemám vůbec pochopení. A také bych to svým studentům jasně a srozumitelně podal. Nechtěl bych, aby mí studenti byli za telata, která někdo za plentou, takto primitivně zneužívá. *16* *16* *16*
    • Jaké profesese neb i uklízečka či vrátný je studentstvu blízko *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* a tvrdit že jsou telata by žádný učitel neměl neb skupinové označení je velmi zjednodušené a prostě kvákáš nesmysly. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • vanhorne
      "svým studentům jasně a srozumitelně podal."
      Tak jim to podej, otevres si tim mozna cesticku k hradecku.
  • Student je tvor hloupý, teprve nabírající znalosti a zkušenosti a proto je i velice dobře manipulovatelný. Mladý člověk je radikální, neznalý věci kolem sebe, není schopen rozpoznat lež, manipulaci a účelovou propagandu a je náchylný účastnit se všeho co přinese dav nebo jeho vysněný idol či vůdce a mnohdy ani neví proč.
    Doufám, že náš prezident a premiér v demisi, se pouze blahovolně usmějí nad několika stovkami pomatenců hrajících si na zachránce demokracie a i nadále budou činit to co činí, protože to činí z vůle většiny která je volila.
  • 0
  • Vidím to asi tak. V nejkratší době po ustanovení vlády s důvěrou, zavést školné a pěkně vysoké. Bude to mít pár výhod. 1) studenti si budou muset přivydělávat na studium a přestanou být manipulovatelní. 2) naučí se pracovat a vážit si práce. 3) ti co nedostanou stipendia alespoň vypadnou ze škol a půjdou se učit truhlářem nebo švadlenou. Konečně, pan Ondráček odstoupil, lépe řečeno byl vyštván z funkce předsedy komise, tak mu může parlament dát funkci jinou.
    • Já bych Mlátičku poslal na Bory jako bachaře, to je jeho parketa.
  • kdyz studenty slyšim mluvit a jejich znalosti tak bych se nad tema hlupačkami akorat usmal.jejich vedomosti odpovidaji tak 9 tride a to maj maturity.je to tragedie našeho školstvi mame vysokoškolaku jako maku ale jsou nadany jako forest gam.meli by se radši učit pologramoti.
    • vanhorne
      "je to tragedie našeho školstvi"
      To mas pravdu, ale studenti se stavem skolstvi nemaji nic spolecneho. Mozna jim samym se to nelibi a zacinaji volat po naprave. Zda se i kdyz maji 9 trid, maji mozna vice vice rozumu nez nekteri dospeli aby videli, ze je neco shnileho na Kocourkovske Rychte.
  • Pánové fialové,kalouskové,gazdíkové,farští a další zneužívají tvárné a hloupé studenty ke
    svým politickým hrádkám.Jim nejde o demokracii,ale o jejich podvody,rozkrádání státních
    prostředků a financování kmotrů,gaunerů a partají.Nějací občané jim jsou úplně ukradení.
    Oni potřebují jen svoje koryta,chlastání v pracovní době v parlamentu a poté o teplé trafičky.
    Je až s podivem,že se k tomu připojí i učitelé,kterým se pořád přidává a jsou to takoví chudáčkové.Dětičky se mají učit,jejich vědomosti jsou prabídné,což dokládají občas na TV.
    Ani elementární historická fakta jim nic neříkají,ale hlavně, že budou stávkovat!. *16* *16*
    • vanhorne
      "Nějací občané jim jsou úplně ukradení"
      Bohu dik, za ty dve podarene vyjimky, ktere by si dovedly polamat i hnaty ve prospech nejakych obcanu. Jsou lide kteri i kdyz nahodou spi, ve snu makaji pro blaho spolecnosti.
      Obdivuhodna obetavost.To co se libi prihrblym rodicum, nemusi se libit detem.
      Jaka to jsou ta elementarni historicka facta, ktera studenty nezajimaji?
  • studenti by neměli být zneužívány nějakými "demo" stranami, které prohrály legálně volby a nyní se s tím nemůžou smířit. Chování těchto demo-žump už začínají připomínat padesáté léta: "kdo nejde s námi, jde proti nám", mediální lynč už začal a nyní začíná ten pouliční, to už není daleko, k nějakému lidskému masakru. Pekelného Džina jste vypustili z lahve a pak už se nedá zavřít !
    • Jste ovčan.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit