Vyjdou Češi do ulic jako Francouzi? Věk odchodu do důchodu se zvýší na 68 let
-
Reichl - šéf PRO, už má demonstraci svolanou. Mimo pochybnost bude účast důchodců vysoká. Jde jim o holou existenci.
Na opačný názor nereaguji.
-
-
Pujdes take?
-
-
A Vy? Nebo když se Vás to netýká, tak co si budete pálit prsty?
-
Mám to daleko a mám i nějaké zdravotní potíže. Dříve jsem byl několikrát na demonstracích v Praze. A mám s tím špatné zkušenosti. Nyní ale je třeba být přítomen více, než kdy jindy.
-
-
A to na Vás ještě panáčci a panenky svazáci z pětikolky nalepí vizitku dezoláta a proruského švába! Kdepak, hlásit se o svá práva v Česku!!! To se nesmí!!
-
-
Tak černě to nevidím. Na demonstraci může každý, volit mohou lidé početní... :-)
-
-
-
-
-
Češi a do ulic ? Prosím Vás.......Máme tady pětikolku, máme tady EU a myslíte si že někdo půjde do ulic ? Ani noha ! Všichni brečej, ale když dojde tvrdý na tvrdý a to třeba volby, Češi si zvolí zase tu samou sebranku u voleb a všechno jede dál......To samý prezident ! Najednou jim bývalý komouš Pavel nevadí ! Takže nějaký odchod do důchodu nikomu vadit nebude, jen hubou venku na chodníku a v hospodě !!!
-
-
Čechům stačí ráno 1 kapka demográcie a večer 2 kapky blábolů upoceného gestikulanta o evropských hodnotách.
-
Invalidni duchodce Vlada Vrabel, je na Vaclavak pritahne.
-
-
I kdepak. Snad někdy, jednou, je tam přitáhne právě dnešní, no - říkejme tomu vláda a poskoci v Parlamentu.
To bude teprve legrace - kdepak nějaký Vrábel nebo Reichel. Fiala to bude i elektrikářem a traktoristou.
Podpoří je jenom prodejci šunky ze Staromáku a všichni poctiví OSVČ, co tak poctivě chudáci platí daně.
-
-