Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už se žerou mezi sebou a ještě začnou naplno na celém pravicovém spektru.
    Nevolená strana LIDEM na smetišti jednou pro vždy už de facto je a možná to už ví i ta Píka. Po úvodních hrátkách při likvidaci VV se budou žrát mezi sebou na plno i ostatní pravicové strany.
    Bělohrádek s pěnou u huby se zalyká tisíckrát obehranou antikomančskou odrhovačkou a ve vlastní zastuzené tuposti mu nedojde, že už ta odrhovačka nikoho nebere.
    Grázlové všeho typu, především politici pravice od ODS přes TOP 09, ke KDU-ČSL až po smetiště, kde již bude na vždy smrdět ODA, mají chiméry, že by je mohl zachránit zákaz KSČM. Copak o to, ono by to pomohlo i ČSSD. Ale zatím stále hrajeme na demokracii, a dokud to tak bude, tak jsou to jen zoufalé výkřiky krachujících kapitalistických idejí. A jestli to socdemákům taky nedojde, a místo spolupráce na levici se přidají k tomu pravičáckému zoufalství, zbude pro voliče jen ta KSČM a SPOZ. Zatím socdemáci mají nakročeno na člené místo na levici. Ale snadno si to můžou domršit, jak již to dokázali Špidla a Gross. KSČM je pro našince důležitá jako sůl. A SPOZ může tvrdit muziku. Takže opatrně socdemáci a jen tak dál soudruzi na pravici.
  • Může mi někdo vysvětlit, PROČ stojí Plzeň "12" v Německu méně než u nás? Nebo je jeho kvalita tak nízká, že dáváme Němcům slevy ? Při jejich cca 4x vyšších platech? Nebo je Plzeň 12 u nás tak přdražená, že by ji Prazdroj venku za naše ceny nebyl schopen prodat?? Proto se ptám a zajímala by mě odpověď z Prazdroje..!!Ještě že veverky na takové věci poukazují !!
  • volby jsou za chvíli, tak se dělají hezkými
  • Na darebáky je ODS napojena od samého vzniku.To chce zrušit celou ODS.Odesákům znárodnit majetek jejich rodů a nahnat je do pracovních táborů kopat uran pro Temelín.Po třiadvaceti létech od ůdajné revoluce věřit ,že v ODS lze najít slušného člověka,tomu už neuvěří ani obyčejný český blb.
  • Generální otázka!Proč nezruší ODS totálně sama sebe.K čemu tu ještě je?Co se dalo rozkrást a vytunelovat je rozkradeno a vytunelováno!Žraločí kapitalizmus zaveden!To co zbylo, předáno svatým církvím, aby uživili své frátery, mnichy, jeptišky , preláty Malé, Graubnery, Vlky a Duky!A čeký národ překvapeně s prominutím čumí, jak rychle a lehce se to díky dokonalé režii guru Kalouska podařilo!Tak "O lide" český čum a trp, a čekej až se Kubišová utrhne od svých psů a zase tě něco zazpívá "o vládě věcích tvých"!
  • Pan Svoboda by se měl smát na to,na co se smál celý život a čemu možná rozumněl a neměl by se neplést do polotiky.Té p..u rozumí. *16*
  • ODS je netransparentní od samého počátku.Na její praktiky zajde celá republika.Ještě nenarozené generace ji budou v budoucnu proklínat.Škoda,že už ti,kteří to vše měli na svědomí už nebudou naživu.Jinak by je museli okamžitě pověsit.Samozřejmě TOP09 aLIDEM nevyjímaje.Krásně by se vyjímali na pražských kandelábrech. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Netransparentní je ODS od svého vzniku. Tuto stranu provází po celou dobu její existence jen samé lži a podvody. Kde byl trochu odhalen podvod, tam byl vždy nějaký člen ODS.
  • Hele ty blbe na tebe se zaměřuju už dlouho prase. VV kdyby dělali něco pro lidi, tak už dávno tuhle vládu potopili. Jste stejně nenažranej dobytek jako to co tam je vedle vás. Tak už táhni pane "každý příspěvek, jiný nick, tedy bárto, nebo to píše ta tvoje cůza? *16*
  • Nemáš pravdu. Peníze jdou do krajů a Hejtmani (ČSSD) je přerozdělují. Je zřejmé, že podle politické příslušnosti a že jim toho hodně zůstane za drápkama to snad ani není třeba zmiňovat.
  • Strašné je už jen to, že mafie prorostla do politiky a krade peníze všech zaměstnanců, bezostyšně. Ačkoli tímto a čímkoli jiným oblbnou jen blba s iq pod 70. Ti nad 70 už tuhle smečku gaunerů již volit nebudou vč lidem, vv, a slavné top 09 se slavnější čssd a sz, a nepochybně i gaunery z kdu. Každý normální člověk ví, že parazit se nezmění, ten se musí zničit. Samozřejmě pro rýpaly, kdo škodil za komunistů škodí i teď. Nedovedu si představit jak vypadá ku*da co tyhle kreatury porodila.
  • Pleteš si to s hrou " Zastřel si svého roma ".
  • Že by mocnější kmotři likvidovali slabší kmotříky. Kost je zřejmě ohlodána už tolik, že se na všechny nedostává.
  • ...co tak najednou?...boj mezi kmotry?...celá ODS je napojená na kmotry...vždyť byla založena kmotry...
  • ODS a začít sekat dobrotu? To dřív vyhasne slunce a žralok bude vegetariánem. Vždyť je to proti samotné podstatě jejich existence
  • ODS stojí teď před velkou otázkou, zda bude lepší nadále skrývat korupci a dělat na oko populární kroky, nebo začít sekat dobrotu. Připadá mi, že zatím dělají to první a to druhé by v podstatě znamenalo reformu celé strany a změnu dosavadních hodnot a cílů.
  • To aby ODEsáci zrušili všechny své pobočky po celé republice, v každé sedí pár zlodějů napojených na kmotry....a po celá léta kradou v regionech co se dá... jak tam přijdou finance, jsou u toho jako sarančata....
  • Svobodo, co ten tvůj 25-letý LOBISTA Hanč...?


    Když čtu tyhle diskuse, tak je to jen samá politika pro politiku-svět sám pro sebe. Ptám se Vás, kdo kromě VV a pár dalších jednotlivců dělá něco pro běžný obyvatele ČR? VV bojují proti vysokým cenám potravin a zvýšení kvality potravin prodávaných na pultech českých obchodů. Je to sympatické. PRVNÍ VLAŠTOVKA SICE JARO NEDĚLÁ, ALE JE PRVNÍ A UKAZUJE, ŽE POZITIVNÍ ZMĚNA SE NEZADRŽITELNĚ BLÍŽÍ!!! Díky za Váš "boj". Nenechejte se odradit!
    reagovat
  • jako začátek dobré. Ale nezůstávejme v půli cesty. Je třeba zrušit celou totalitní zločineckou ODS. pak se téhle zemi uleví......demokraticky i ekonomicky....
  • No a co, kluci. Tak jste je zrušili, když vám teče do bot. Je to pouze kosmetika pro plebs. Do lochu je nikdo nestrčil, peníze jim nesebral, že. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit