Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono je to smutný, ale ti lidi, když se rozhodli to dostavět, prý věděli, že o ty domy mohou přijmout, protože jdou nelegální cestou. Jistě, je to blbý, ale prý sám soudce je na začátku upozornil, že tahle cesta povede k problémům. A tihle lidi se diví.

    Stejně tak lidi, kteří volili teď Zemana a podobné šmejdy, se budou divit, co že to vlastní vůli zvolili za ... , přestože prostě museli vědět, že Zeman, Babiš a spol jsou šmejdi.

    • "Za blbost se platí" říká dávná moudrost.

  • vanhorne

    "Vaše domy nejsou vaše,"

    Komu ty domy budou patrit ted? 

  • "Vaše domy nejsou vaše" - a jsou snad?

    Je snad nad slunce jasnější postavím-li si více méně na černo nějakou stavbu a ještě k tomu na cizím pozemku, musím počítat s tím, že o ni a investice do ni vložené mohu přijít. Pokud jsem tak pitomí, že toto základní pravidlo nerepektuji pak se alespoň nevidivím jak trouba.

    A že ta rusoficka z hradu zeman a megazlodějský gauner babiš honí na tom politické body před volbami a že pár koblihářských prosťáčků jim přizvukuje - čemu se divit. Velice správně připoměl pan soudce tomu hradnímu špinaveckému šmejdovi kam m.j. plynuly penízky z H-Systemu.


  • Je to velmi varující paradox, že stát, který tyhle důsledky vlastně dopustil, nevyřešením původní příčiny atd.. v konečném důsledku šikanuje a trestá vlastně postižené víc, než skutečné viníky a to není jen u tohoto případu..Tohle státní vyvlastnění si dovolili akorát fašisté a později i komunisté.. rovněž podle "zákona"..Tímto se sám stát stává spoluviníkem !

    • Kdyz jdete nakupovat tak taky vyrobcum zaplatite predem? a budete doufat ze vas stat ochrani pred podvodnikama co shrabnou prachy a nic vam nedodaji? Nikoho by nenapadlo zaplatit farmari co nema ani kravu, za to ze vam doda mleko, hezky naval mleko tady mas prachy a u domu kde jde o miliony takovou blbost udelate???😉😂 H*vno-System smrdel od sameho pocatku od prodeje prvniho vzdusneho zamku....

  • Tak rozumnej clovek kdyz zjisti ze ho napalili ze zaplatil za dum aniz by jej pred predanim penez videl aniz by aspon ten pozemek na kterem MOZNA bude stat mel v katastru napsany na sebe tak ,kdyz zjisti ze byl podveden a 1000 dalsich tak preci nebudu dale investovat do ciziho majetku s tim ze ti co me okradli ten dum vlastni a od sameho pocatku je jasne ze ta trocha majetku co zbyla nalezi vyplatit stejnym podilem vsem 1000cum veritelu.... proste nekonecna naivita dopadla tak jak dopadnout MUSELA

  • josef.chmela

    Mají co chtěli, demokracii a právní stát. Dobře jim tak.

    • Další bolševický blb???  Zcela jistě.

      Pindejte takto dál, určitě vás za to postihne přízeň hradní rusoficky a koblihářského bandity.

      • josef.chmela

        Pouze tvoje hloupá bezmoc. Prezident Zeman a pan Babiš je to nejlepší co tu po převratu bylo. Zlatý socialismus, zlatí komunisti, to by se za nich nestalo. A je jen dobře, že voliči pravicové kapitalistické  chátry pomalu padají na hubu. Alespoň vidí co volí za megazloděje a šmejdy.


        • Ale ale pane Chmela, to je najednou bolševické péče o někoho kdo nerespektováním zákonů přišel k újmě. A co ti zbylí investoři H-systému, ti mají na tyto lidi doplatit?

          A Vás výkřik "Zlatý socialismus, zlatí komunisti, to by se za nich nestalo!o" běžte vykládat třeba do Venezuely, tam bolševik vládne a během dekády udělal z nejbohatší země Jižní Ameriky žebrákov.

          • josef.chmela

            Když mě chceš oslovovat tak posle č. pracopisu. Děláš tu chytrého a nemáš určitě dokončené ani základní vzdělání. A já nemám péči o postižené H S . Když jsou blbí, tak ať si ten kapitalismus vyžerou až do dna.

        • No vidíš bolševický pšouku v závěru - v poslední větě jsi sám sobě odpověděl - volí megazloděja a šmejdy.

          Ááááááááno přesně jsi pojmenoval ty dvě bestie - rusofilcku-pochcávajícího se uslintaného dementního komoušského gaunera chcípající swňku zemana a jeho pravou ruku megazlodějského komoušského konfidenta s žvástavě populisticky prolhanou tlamou - koblihářského čoboláckéího zločince babiše.

          • josef.chmela

            Nauč se číst a rozumět textu, ty blbe.

            • Nemožné chtít můžete, jistě. Vlastně se pak můžete i celou věčnost těšit.

  • Sbirejme víčka na vozičky pro postižené,vystehujme z bytu pracující a prijimejme inženýry z Afriky.....ať žije absurdistánu Chrchlova demokracie Čr!!!

  • Když systém nefunguje a po 20 letech je zjevné, že nefunguje, je potřeba ho zrušit. Začal bych od nejvyšších pater, protože ryba smrdí  vždy od hlavy. Nastolit království, zrušit politické strany, soudy řádně pročistit, celkově systém zjednodušit. A převody majetku na nejbližší osobu? zrušit a nakradený majetek zabavit. Poté můžeme společnost vyčistit od všech zlého...
  • Výklad litery zákona musí být smysluplný, aby tedy nebyl tento výklad odtržen od reality a nevytvářel absurdní situace, kdy poškozené osoby jsou ještě více poškozovány. Soud si počínal voluntaristicky a jinak ani nemohl, protože narazil na meze sytému, který glorifikuje gaunery a v němž se nedaří poctivým lidem a ve kterém se mohli etablovat podvodníci typu Smetky. Víra občanů ve spravedlnost je dál podkopávána a právní vědomí lidí je ještě více rozkolísáváno. Celý polistopadový systém selhal, stát dopustil poškozování slušných občanů. Do kauzy H-Systemu by měl intervenovat stát a tak nedopustit další poškozování poškozených občanů prostřednictvím finanční kompenzace.
    • Stát by do činnosti soudů zasahovat neměl v žádném případě. Mohl či měl by zmírnit sociální dopady v případech podobných diskutovanému.

  • čemu se vlastně divíme... v zemi , kterou zrzavý toluenový fetka zavedl do spáru neobolševické mafie je možné vše...národ , který nakupuje a žere odpad , jezdí v životu nebezpečných vracích , na evropských silnicích je znám pouze tím ,že devět z deseti řidičů ochcávek  a kundají jsou bezohledná česká  h o v a d a se nemůže divit ,jaký má soudní aparát ...můžeme si za všechno sami a dobře nám tak . Zrzavou opici si milion pražáků vyřval a proto je tato pseudorepublika rozvrácená. Čas to rozdělit a rozpustit ,západ pod multikulturní německo - však to pražáci chtějí a východ pod rakousko , jak to bylo dřív. Pak bude líp.


    • Jen podlá komoušská swině může vyblít něco takového.

      Neboj ty bolševický hnuse, doba zúčtování se blíží. Napravíme již brzy zásadní chybu exprezidenta Havla - heslo "nejsme jako oni" - se ukázalo jako velmi, velmi pomýlené.

      Již 20 měl na Václaváku viset z jedné strany koně husák, z druhé jakeš, dolů k Můstku po kandelábrech pak celý ÚV té vaší zločinecké smečky. Neboj dočkáš se a uvidíme jaký jsi hrdina komoušská zrůdo.

      • no a jelikož se to věšení nekonalo,tak dnes nikdo neví co je dobře a co špatně.Lenin řekl: Revoluce bez šibenice je blbost.A je to tak.Aspoň ten Bilak měl viset,no a další jak bysme je chytli.

        Na straně druhé náš národ byl strašně nezralý a kdyby došlo na boj tak by to nedopadlo dobře.

        Kdyby byl Havel politik,tak by je nechal se sliby odstoupit a pak by se do nich pustil.

        Tož co už včíl?

    • Souhlasím, státní aparát měl zakročit a letadlo H Systém nemělo ani rolovat po rozjezdové dráze, stejně jako tunel malé a velké privatizace, dotačních podvodů, církevních restitucí a kšeftmanskému prodeji zbraní bez jakýchkoliv pravidel a k uspokojování zlodějských potřeb ksindlu. Ale hold jsme měli v čele elitu okrádající vlastní stáda, že?  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit