Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni podvedení se mohou obrátit na evropský soud. Dále si myslím, že zákony v ČR jsou vůči takovým finančním podvodům dost děravé. Peníze se mohou přerozdělovat, firmy mohou měnit majitele, aniž by museli přebírat povinnosti. Všem lidem je také dovoleno odvádět peníze do daňových rájů. Může to být kdokoli, třeba váš soused, který si hezky podniká. Klienti H-Systému si peníze naspořili na bydlení, podobně jako když si lidé spořili před měnovou reformou, jenže o té se veřejně vědělo a nikdo si nemyslel, že má nějakou šanci na vrácení peněz. "Nepodvedení" pochopitelně nesouhlasí, že by se klienti měli odškodnit ze státní kasy. Také já si myslím, že by stát měl spíše peníze získávat od těch, kteří je mají a snaží se obejít zákony stejně jako aktéři ve vedení H-Systému. To by pak mohl každý z různé země studovat cizí zákony a podle toho je zkoušet porušovat. Např. vražda v ČR 20 let vězení/ vražda v USA 70 let až doživotí, dříve elektrické křeslo...

  • A není ono to tak,že si ty domy chce koupit za paketel soudce?

  • KIMCID
    Z důvodů dlouhodobého užívání nemovitostí a její amortizace nemůže být zbytkova cena vysoká... rozdíl mezi už investovanou částkou a doplatkem byl vytvořen třetí osobou a ta musí nést zodpovědnost za nehorázné navýšení cen nemovitostí...nejsme v Kocourkově ale v EU... výpočty musí být z doby realizace staveb a úroky z prodlení byli amnestovány i s podvodnikama...
  • čemu se vlastně divíme... v zemi , kterou zrzavý toluenový fetka zavedl do spáru neobolševické mafie je možné vše...národ , který nakupuje a žere odpad , jezdí v životu nebezpečných vracích , na evropských silnicích je znám pouze tím ,že devět z deseti řidičů ochcávek  a kundají jsou bezohledná česká  h o v a d a se nemůže divit ,jaký má soudní aparát ...můžeme si za všechno sami a dobře nám tak . Zrzavou opici si milion pražáků vyřval a proto je tato pseudorepublika rozvrácená. Čas to rozdělit a rozpustit ,západ pod multikulturní německo - však to pražáci chtějí a východ pod rakousko , jak to bylo dřív. Pak bude líp.


    • Jen podlá komoušská swině může vyblít něco takového.

      Neboj ty bolševický hnuse, doba zúčtování se blíží. Napravíme již brzy zásadní chybu exprezidenta Havla - heslo "nejsme jako oni" - se ukázalo jako velmi, velmi pomýlené.

      Již 20 měl na Václaváku viset z jedné strany koně husák, z druhé jakeš, dolů k Můstku po kandelábrech pak celý ÚV té vaší zločinecké smečky. Neboj dočkáš se a uvidíme jaký jsi hrdina komoušská zrůdo.

      • no a jelikož se to věšení nekonalo,tak dnes nikdo neví co je dobře a co špatně.Lenin řekl: Revoluce bez šibenice je blbost.A je to tak.Aspoň ten Bilak měl viset,no a další jak bysme je chytli.

        Na straně druhé náš národ byl strašně nezralý a kdyby došlo na boj tak by to nedopadlo dobře.

        Kdyby byl Havel politik,tak by je nechal se sliby odstoupit a pak by se do nich pustil.

        Tož co už včíl?

    • Souhlasím, státní aparát měl zakročit a letadlo H Systém nemělo ani rolovat po rozjezdové dráze, stejně jako tunel malé a velké privatizace, dotačních podvodů, církevních restitucí a kšeftmanskému prodeji zbraní bez jakýchkoliv pravidel a k uspokojování zlodějských potřeb ksindlu. Ale hold jsme měli v čele elitu okrádající vlastní stáda, že?  
  • Tak se na to podívejme, ještě větší právní totalita, než jsme od sametu čekali. I na tom uranu měli lidé střechu nad hlavu. DémoNkracie vás potřebuje mít ohnuté, zadlužené, věřící, bez nároku na restituce, jóó to je židovexlácký kapitalismus, ještě větší hnus než socialismus s lidskou tváří..
  • Anglosaském právním systému soud hledá SPRAVEDLNOST. V našem kontinentálním systému soud hledá, zda jednání neodporuje LITEŘE ZÁKONA. A když zákony přijímá stádo podvodníků s diplomkama a se vzděláním obecního metaře, které si stádo ovcí a p.tomců volí (za koblihu a slib, že bude líp), tak se nedivme... 

    • a ono by snad bylo spravedlivejsi mezi podvedene rozdelit z te trochy co zbyla jen cast a cast nechat vybrane skupine par desitek lidi jen proto ze udelali dalsi kravinu a investovali svoje dalsi prachy do ciziho?

  • Když systém nefunguje a po 20 letech je zjevné, že nefunguje, je potřeba ho zrušit. Začal bych od nejvyšších pater, protože ryba smrdí  vždy od hlavy. Nastolit království, zrušit politické strany, soudy řádně pročistit, celkově systém zjednodušit. A převody majetku na nejbližší osobu? zrušit a nakradený majetek zabavit. Poté můžeme společnost vyčistit od všech zlého...
  • Není lepší pojmenovat justici spíše mafií a ministerstvo přejmenovat na Ministerstvo podrazů a spravedlnosti po česku? Někdy jde opravdu o život,doporučuji zhlédnout reportáže na  :

    https://www.youtube.com/results?reload=9&search_query=justi%C4%8Dn%C3%AD+nepravosti   .

    Kdo můžete,dejte like - lajk.

    • Slibme si,že až bude skutečná revoluce,nenecháme je naživu.

      • V případě nejbližší pravděpodobné skutečné revoluce rozhodne o vašem nechání či nenechání naživu službu konající muftí. To si můžeme slíbit.

  • Výklad litery zákona musí být smysluplný, aby tedy nebyl tento výklad odtržen od reality a nevytvářel absurdní situace, kdy poškozené osoby jsou ještě více poškozovány. Soud si počínal voluntaristicky a jinak ani nemohl, protože narazil na meze sytému, který glorifikuje gaunery a v němž se nedaří poctivým lidem a ve kterém se mohli etablovat podvodníci typu Smetky. Víra občanů ve spravedlnost je dál podkopávána a právní vědomí lidí je ještě více rozkolísáváno. Celý polistopadový systém selhal, stát dopustil poškozování slušných občanů. Do kauzy H-Systemu by měl intervenovat stát a tak nedopustit další poškozování poškozených občanů prostřednictvím finanční kompenzace.
    • Stát by do činnosti soudů zasahovat neměl v žádném případě. Mohl či měl by zmírnit sociální dopady v případech podobných diskutovanému.

  • Tak rozumnej clovek kdyz zjisti ze ho napalili ze zaplatil za dum aniz by jej pred predanim penez videl aniz by aspon ten pozemek na kterem MOZNA bude stat mel v katastru napsany na sebe tak ,kdyz zjisti ze byl podveden a 1000 dalsich tak preci nebudu dale investovat do ciziho majetku s tim ze ti co me okradli ten dum vlastni a od sameho pocatku je jasne ze ta trocha majetku co zbyla nalezi vyplatit stejnym podilem vsem 1000cum veritelu.... proste nekonecna naivita dopadla tak jak dopadnout MUSELA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit