Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pacholci...drbani...političtí šmelináři...koňští handlíři s vládními funkcemi...pimprlata psychopatického loutkovodiče, kteří se cpou u koryta moci téměř už i vlastními stranickými fekáliemi mezi sebou...výsledným součtem je pak totalitní demence občanské hrdosti a lidské důstojnosti autorů těchto scének, vystřižených jako z Gogolova Revizora, či absurdního divadélka Járy Cimrmana ....soudruh Čistý běhá se soudruhem Neviditelným po Praze a na hrad, jako dva pomatení šašci, kteří zabloudili z masopustního reje...političtí šmelináři a koňští handlíři, kteří by národu už snad neprodali ani tu chcíplou kozu...dle mého názoru...
    Copak asi říká doma manželka Nečasovi, když jí po takové veřejné šaškárně leze doma do postele, jakože inteligentní chlap a ráno po něm zbyde jen modrý smrad??...anebo si už i v noci s tím jeho objevem Blažkem, kreslí si modré ptáky někde ve stranické kanceláři, aby se cítili jako gubernátoři 24 hodin denně??...podle už i řeči řekl bych, že většího blba by asi nevyždímal ani ze špinavého hadru na podlahu, coby uklizečka Kikininých trenclí...dle výzkumu veřejného mínění...
  • ODS je rozpadající se kadibudka.
    Největším zločinem českého komunizmu nebyly tisíce zahubených nekomunistů – ale znevolnění a totální zneschopnění milionů otupělých poddaných, kteří ztratili schopnost k samostatnému, mravnému a nezávislému myšlení a tím i k životu.
    Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Božím trestem za pokrytecký „samet“ a dovršením Února 1948. Tehdy byl KSČ, vedoucí silou lenivého, kolaborantského a závistivého lumpenproletariátu, (s podporou tří oportunistických stran „národní fronty“ a křiváčka Beneše) po pečlivě převzatém vzoru dvou sousedních velkých totalit, uloupen skutečným pracujícím a zákonným vlastníkům majetek za BILIONY, avšak „revoluční" (neústavní) cestou a zaveden feudalizmus dědičných kádrových soudruhů (bez několika přespříliš snaživých a vlezlých rudých „sionistů“- tehdy preventivně Gottwaldem popravených). Předúnoroví odborníci směli (tiše a pokorně) režimu až do svého vymření sloužit. Pak si to nedočkaví a nadržení soudruzi a jejich „prognostičtí“ přeživší obřezaní superagenti „oposmluvně demokraticky zlegalizovali a zprivatizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ (náhražky komunisty pohlcené ČSSD). Lůze (tj. „revolučním kleptopracujícím“) rozdali „za věrnost ČSSR“ kuponové knížky, neradi vrátili část zničeného majetku několika přeživším restituentům (včetně ochočeného, egocentrického mouřenína a disidenta Havla). Po listopadu se jediná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně nenávistném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, leninsky strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu soupeřící: 1) „revoluční a uvědoměle třídní“, přízemní užiteční idioti zůstali v KSČM a odborech, aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc, 2) mazanější hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD, 3) nejcyničtější svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací agentury a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje, ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak žlučovitě prskat.
    Není to sice vůbec žádná Havlova zásluha, ani jeho objev, ale „nepartajnická politika“ (podobná advokacii) má paradoxně reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to celosvětově.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    nebo: http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    • pripada mi to jako kdybys uz z posledniho mlel. proste nevis si rady.hochu!! velice se pletes ! temi svymi predlouhymi kecy nikoho na lopatky nedostanes--jen sebe.-- dle mne uz jsi tam.
  • Proboha, pojďme už na ně!!!!! Ku-vy parazitní! Teď jsem se vrátil ze dvou zemí EU (PT, GB) a ještě si pamatuju, jak to tam vypadá a jak se tam lidi cítí. Nejvíc bezdomovců je vidět u nás, nejvíce se krade zasu nás a nejvíc i lidi nechají str-t na hlavu zase u nás. Jsme tu fakt v haj-lu a jestli z něho chceme ven, tak s těma grázlama nahoře i za oponou musíme rychle zatočit, jinak budeme žebráci Evropy vedle Bulharů a Rumunů (aniž bych je chtěl nějak urážet.). Pospíšil podle výsledků činnosti nebyl pohodlný a má moje sympatie, strana nestrana, udělal rozhodně jako ministr spravedlnosti minimálně jednu dobrou věc (Rampula) a za to šel na špalek. Nečas je normální ku-va. Omlouvám se útlocitnějším přispěvatelům za ta emocionální slova, ale fakt je mi na bli-í (svoboda slova taky v p-deli, už mě ty pomlčky fakt se-ou).
    • Jirko Praha-máte svatou pravdu.Už by měl lid zvednout své zadky od počítačů a vyrazit zjednat pořádek.Jak dlouho budem sedět a nádávat?To jsme opravdu šejkové,kteří si nechají s--t na hlevu?
  • panove nebo snad lidi? radsi panove, bo jich ted je jak maku. jsou to pravicaci a ti se o prosty lid nestaraji. ods a jim podobni ve vlade jedou podle sveho. vyhrali volby a vladnou. tak to byva v demokraciich. ale ta nase cezka demogracie je bombaaa. tady vladnou prachy z nakradene české republiky. diky kikince a tomu z pivovaru ( uz se uklidil do hajan) je to tady take jake to je. na ho...no!!
    • Máte to malinko zkreslené. ODS není dle mého pravicová strana, ale zločinecká organizace, která by měla býti postavena mimo zákon.
      • ODS nemuze byt v zadnem pripade pravicovou stranou,ale ani KSC,CSSD stranou levicovou.Jedna se o uskupeni pod zazracnym vedenim.Asi jednemi lidmi v zakulisi.
  • Pospíšil ? Je to všechno jedna líheň.
    • Vždyť dosti dlouho zobal napřed Topolánkovi a teď Nečasovi z ruky!!! Žádnej férovej hráč to není, vzpomeňme na situaci s právy v plzni - když šlo do tuhého, nechal se "uklidit" na ministerstvo, tak co je zač???
  • Pospíšil na hrad....Text Vašeho příspěvku *14*
    • No, Pospíšil by dnes na Hradě určitě neudělal tolik chyb, jako Klaus, či Havel ! !
      • Pana Havla bych vynechal, ten s touto lůzou, nechtěl mít nic společného. Jen si vzpomeňte, jak mu nemohli přijít na jméno, hlavně ten nynější zloděj na hradě..
        • Pan Havel rozhodne nemuze byt naka modla.Kdyz se ho tolika zastavas,tak nam napis,o jakou dohodu slo v onech (revolucnich) dnech v Obecnim Dome-nikdo o te dohode nic doposud nevi!
          Jako dalsi jeho odkopnuti pana Kryla...
          Jinak jeho 1.volba prezidentem CSSR probehla bez hadek komunistickym parlamentem JEDNOMYSLNE!
          Dnesni stav nespokojenosti obcanu bych hledal jiz v teto dobe.
      • Kdo vi,ale je pravda,ze tito dva jmenovani nam jako narodu spise ublizili.
  • Kdyby měl Pospíšil rozum,tak by se lumpácké stramě ODS obloukem vyhýbal.Takže jde zase o jednoho,kterému se zase lumpáčtí novináři snaží přikreslit svatozář.
    • Muj nazor je,ze Pospisil byl odvolan plnym pravem.Jen me chybi jedna zarazejici vec-tou je duvod proc tak akutne?!Rozhodne se jedna o dost zarazejici vec-ne to,cim nas tupy stado krmi!
  • Vsimnete si pisatele s nickem BRMBRM-typicky komunisticky prase.
  • Docela by mě zajímalo, zda někdo vyvodí trestní odpovědnost této vlády za všechny zametené kauzy. *16*
  • nečas je pořád o X tříd jinde než Pospíšil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit