-
Priznavam!
Jen jsem rad,ze existuje totalni degen-a to ty *12* *16* -
Not CSSD blbečku, jsi tady takový šáša pro pobavení, sudičky k tobě byly skoupé, daly ti do vínku jen hloupost, že je to tak, přiznej, ale po pravdě !! :-)))
-
Vsimnete si pisatele s nickem BRMBRM-typicky komunisticky prase.
-
Luza at jiz odborarska,nebo z rad KSCSSD Ti nic nikdy nevrati.Precti si me prispevky,jestli mam s touto chamradi cokoli spelecneho.
Jestli jsi komunista a chces restituovat-tak jsi ta spodina... -
stezujes si sice dobre,ale na spatny adrese *8*
-
3 ty mamrde *1* ty zadnou co ty stepni ocasku *6*
-
Docela by mě zajímalo, zda někdo vyvodí trestní odpovědnost této vlády za všechny zametené kauzy. *16*
-
kecáš blbečku Petře, Pospíšil byl ten nejhorší ministr spravedlnosti, předčil i toho ubožáka Němce, chvála bohu že je pryč !!!:-)))
-
nepovídej ty hloupý hajzlíku, je vidět že ti to vůbec nepálí, tvé IQ je tykve, kolik máš tříd obecné, asi 4 že?:-))) Not CSSD
-
nepovídej ty hloupý hajzlíku, je vidět že ti to vůbec nepálí, tvé IQ je tykve, kolik máš tříd obecné, asi 4 že?
-
N a s e r si BRMBRM z m r d e .
-
Jestli je tady někdo lůza tak jste to zřejmě vy nebo ty,protože na ministra financí musí být člověk,který má určité znalosti a ten pan Kalous nemá a má i hloupé pradce to neměl ani Jakeš.A vůbec se nebudu divit ,že tady bude nový listopad nebo únor,protože toto s kapitalismem,demokracií nemá nic společného,ale s rozkrádačkou státu za bílého dne.Tento stát se nevypořádal s okradenými lidmi po r.1948 já patřím mezi ně! A již populisticky vyřvává na odškodnění lidí ze Zakarpatské Ukrajiny,které odškodnil SSSR při darování pravicovým Benešem.Jinak váš příspěvek nemá cenu dál komentovat,protože i já jsem ta spodina.
-
nejsem soudruh, netykáme si. Bém byl primátor Hlavního města
To je pro ODS nesmazatelná ostuda ! A furt "žije" ! -
Se neposer, Č U R Á K U. Viromrde ušatý *1*
-
nečas je pořád o X tříd jinde než Pospíšil
-
Ať už tihle vládnoucí paraziti zmizí!!!
-
OK-v tomto pripade davam plne za pravdu!
*3* -
Pryč s takovou vládou.Jak to udělat?Pořád jenom čteme nesmysly.
-
Nezapomnel-neboj!Rec je o Premierskem kresle pane pisateli. *3*
-
To souhlasím, ale ani Nečas, ani Kalousek není žádná pravice !
Jsou to ambiciozní lotři !