Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak on pan starosta nechtěl obohatit svoji rodinu a sebe o úžasnej zážitek inženýrů, doktorů a vědců?? To ji ale divné.

  • To nás čeká show díky Fialově a Rakušanově migrační politice.😠

  • f2sulik

    Tak bohužel Francie směřuje k občanské válce, přesně podle plánu.

    Ale taková je tvář multi-kulti démonográcie kterou havloidní vylízaná verbež tolik miluje...


    • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samé zpátečnictví, reakce."

      To se u nás psalo už před dvěma sty lety.

      Ti východostepní nájezdníci se od středověku nezměnili: stále tam převládá mentalita "udělat nájezd do okolních zemí, vydrancovat, znásilnit a pobít vše co se dá i nedá a táhnout dál." Dokonce i Parteigenosse (stranický soudruh) a později Führer (vůdce) Hitler se od nich učil a nakonec se nimi spojil a rozdělili si Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop).

      • mun.go

        Občane - nějak vám to nemyslí. Proč pastujete svůj oblíbený výrok o Rusku do diskuze o Francii?

        • Poněvadž právě Francouzi napadli pod vedením Napoleona Rusko a dopadlo to stejně jako s napadením Ruska Hitlerem. Francouze hnal nakonec až do Paříže, Hitlera do Berlína.

          Pokud myslí, že SSSR a další státy Varšavské smlouvy obsadily nás v r. 1968, tak to současný prezident Pávek, kterího jistě sám volil, ve svém životopise schvaloval.

          V Afghánistánu dopadl SSSR podobně jako později USA.

          No a pak už pamatuji jen útoky USA na jiné státy (Kuba, Vietnam, Korea a mnoho dalších). Stačí do vyhledávače napsat: "dvě stě let teroru USA" a získáte podrobný seznam.

        • Přiznávám, že ta poznámka  asi nebyla namístě, ale převedlo mne k tomu předchozí tvrzení "havloidní vylízaná verbež". V. Havel byla osobnost, které si vážil celý civilisovaný svět. V době kdy byl V. Havel presidentem naší země mi v civilisovaném světě, dokonce i v USA, prostí občané poté, co se dověděli odkud pocházím sdělovali, že znají jméno našeho presidenta a že je to osobnost, která vyvolává jejich hlubokou úctu.

          • josef.chmela

            Ano, vážili si ho všichni v tzv. "demokratickém světě", protože jim tuto zem zaprodal a škodí lidu i po smrti.

        • tak kdyby nekdo řek že za tim stojí Čečenci mužem diskutovat , nebo že uprchlickou vlnu organizuje místní africká mafie s Wagnerovci (což není vyloučené) , ale že by za muslimy ve Francii stálo Rusko?, které samo má problémy s muslimy (neb války v Čečně nebyly o ničem jiném)tak o tom se dá polemizovat těžko . Nelze vyloučit ani novou formu hybridní války pak v tom může být namočené Rusko , spíše to vypadá na koloniální dědictví a multikulturní " obohacení ", jestli pak dnes by Francie vyčítala násilné postupy třeba v Beslamu po terorismu Ruské federaci ? Ono je třeba hledat a ne jen jediný a ten správný pohled , no poučení pro ostatní je zcela zjevné .Je s podivem kolik netáhel dokáže vyprodukovat štědrý sociální systém Západu a že se někteří přistěhovalci ani v 3 a více generaci nedokáží sžít se systémem který je rozhodně lepší než v zemí původních . Prostě spějeme k tomu že si přistěhovalci dotvoří hostitelskou zemi po svém a udělají v ní bordel původního původu , pozor to se týká univerzálu , nejenom muslimů .

  • Velkokapacitní věznice na jinak opuštěných ostrovech (v případě jejich nedostatku jich pár stovek postavit) s tvrdým režimem, prací (dopoledne jámu vykopat, odpoledne zahrnout) a za dobré chování a pracovní stachanovské výkony jednou týdně ruční šití uniforem pro policisty, dobře je živit vepřovým, vybrat pro ně za dozorce ženy... minimální délka trestu 10 let.

  • a pořád se nemluví o příčině a tančí se kolem toho opatrným tanečkem politické korektnosti... nataháte si do země hordy unga bungů, bude tak vaše země vypadat. Komu toto nestačí, statistiky kriminality v USA mluví za vše.

    a přesto bude i nadále Groomerwood, tedy pardon hollywood tlačit propagandu o tom, kterak toto jedno etnikum je utlačované a musí konečně povstat...

  • Stačí se podívat na skladbu obyvatelstva např. v Marseille a je jasné, že je zaděláno na ohromný problém! Každá demokracie má své hranice.

  • josef.chmela

    To je to správné kulturní obohacení EU. Je třeba přijmout ještě více uprchlíků abychom byli neustále takto kulturně obohacováni.

  • Doufejme, že Francie nebude chtít  v EU prosadit natrvdo zákon o vývozu podobných "mladíků s africkými kořeny" do ČR, Slovenska, Maďarska, Polska a pobaltských států prostě proto, že počwt výloh francouzských obchodů je omezený a mladíci by měli mít možnost ventilovat svoji energii i jinde.

    Fiala, Černochvová, pekarová i Rakušan by v plamenných proslovech tyto návrhy přijali a schválili. Pokud by někdo proti jejich rozhodnutí demonstroval, byl by to beztak nějaký proruský trol, pravicový extrémista, rasista, xenofob a dezolát. ČT a jiná média by nám to jasně vysvětlila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit