Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • f2sulik

    Tak bohužel Francie směřuje k občanské válce, přesně podle plánu.

    Ale taková je tvář multi-kulti démonográcie kterou havloidní vylízaná verbež tolik miluje...


    • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samé zpátečnictví, reakce."

      To se u nás psalo už před dvěma sty lety.

      Ti východostepní nájezdníci se od středověku nezměnili: stále tam převládá mentalita "udělat nájezd do okolních zemí, vydrancovat, znásilnit a pobít vše co se dá i nedá a táhnout dál." Dokonce i Parteigenosse (stranický soudruh) a později Führer (vůdce) Hitler se od nich učil a nakonec se nimi spojil a rozdělili si Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop).

      • mun.go

        Občane - nějak vám to nemyslí. Proč pastujete svůj oblíbený výrok o Rusku do diskuze o Francii?

        • Poněvadž právě Francouzi napadli pod vedením Napoleona Rusko a dopadlo to stejně jako s napadením Ruska Hitlerem. Francouze hnal nakonec až do Paříže, Hitlera do Berlína.

          Pokud myslí, že SSSR a další státy Varšavské smlouvy obsadily nás v r. 1968, tak to současný prezident Pávek, kterího jistě sám volil, ve svém životopise schvaloval.

          V Afghánistánu dopadl SSSR podobně jako později USA.

          No a pak už pamatuji jen útoky USA na jiné státy (Kuba, Vietnam, Korea a mnoho dalších). Stačí do vyhledávače napsat: "dvě stě let teroru USA" a získáte podrobný seznam.

        • Přiznávám, že ta poznámka  asi nebyla namístě, ale převedlo mne k tomu předchozí tvrzení "havloidní vylízaná verbež". V. Havel byla osobnost, které si vážil celý civilisovaný svět. V době kdy byl V. Havel presidentem naší země mi v civilisovaném světě, dokonce i v USA, prostí občané poté, co se dověděli odkud pocházím sdělovali, že znají jméno našeho presidenta a že je to osobnost, která vyvolává jejich hlubokou úctu.

          • josef.chmela

            Ano, vážili si ho všichni v tzv. "demokratickém světě", protože jim tuto zem zaprodal a škodí lidu i po smrti.

        • tak kdyby nekdo řek že za tim stojí Čečenci mužem diskutovat , nebo že uprchlickou vlnu organizuje místní africká mafie s Wagnerovci (což není vyloučené) , ale že by za muslimy ve Francii stálo Rusko?, které samo má problémy s muslimy (neb války v Čečně nebyly o ničem jiném)tak o tom se dá polemizovat těžko . Nelze vyloučit ani novou formu hybridní války pak v tom může být namočené Rusko , spíše to vypadá na koloniální dědictví a multikulturní " obohacení ", jestli pak dnes by Francie vyčítala násilné postupy třeba v Beslamu po terorismu Ruské federaci ? Ono je třeba hledat a ne jen jediný a ten správný pohled , no poučení pro ostatní je zcela zjevné .Je s podivem kolik netáhel dokáže vyprodukovat štědrý sociální systém Západu a že se někteří přistěhovalci ani v 3 a více generaci nedokáží sžít se systémem který je rozhodně lepší než v zemí původních . Prostě spějeme k tomu že si přistěhovalci dotvoří hostitelskou zemi po svém a udělají v ní bordel původního původu , pozor to se týká univerzálu , nejenom muslimů .

  • Doufejme, že Francie nebude chtít  v EU prosadit natrvdo zákon o vývozu podobných "mladíků s africkými kořeny" do ČR, Slovenska, Maďarska, Polska a pobaltských států prostě proto, že počwt výloh francouzských obchodů je omezený a mladíci by měli mít možnost ventilovat svoji energii i jinde.

    Fiala, Černochvová, pekarová i Rakušan by v plamenných proslovech tyto návrhy přijali a schválili. Pokud by někdo proti jejich rozhodnutí demonstroval, byl by to beztak nějaký proruský trol, pravicový extrémista, rasista, xenofob a dezolát. ČT a jiná média by nám to jasně vysvětlila.

  • josef.chmela

    To je to správné kulturní obohacení EU. Je třeba přijmout ještě více uprchlíků abychom byli neustále takto kulturně obohacováni.

  • a pořád se nemluví o příčině a tančí se kolem toho opatrným tanečkem politické korektnosti... nataháte si do země hordy unga bungů, bude tak vaše země vypadat. Komu toto nestačí, statistiky kriminality v USA mluví za vše.

    a přesto bude i nadále Groomerwood, tedy pardon hollywood tlačit propagandu o tom, kterak toto jedno etnikum je utlačované a musí konečně povstat...

  • Stačí se podívat na skladbu obyvatelstva např. v Marseille a je jasné, že je zaděláno na ohromný problém! Každá demokracie má své hranice.

  • Tak on pan starosta nechtěl obohatit svoji rodinu a sebe o úžasnej zážitek inženýrů, doktorů a vědců?? To ji ale divné.

  • To nás čeká show díky Fialově a Rakušanově migrační politice.😠

  • Velkokapacitní věznice na jinak opuštěných ostrovech (v případě jejich nedostatku jich pár stovek postavit) s tvrdým režimem, prací (dopoledne jámu vykopat, odpoledne zahrnout) a za dobré chování a pracovní stachanovské výkony jednou týdně ruční šití uniforem pro policisty, dobře je živit vepřovým, vybrat pro ně za dozorce ženy... minimální délka trestu 10 let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit