Přejít na výpis diskuzí
Výzkum pro ČT: Bezpečně vede ČSSD a ANO předstihlo komunisty
6.10.2013
190 příspěvků
-
Ha ha ha soudruzi , to jsme se zase nasmáli . Tož hezky se bavte a nezlobte , musím jít vytvářet hodnoty . Večer sem zase nakouknu co jste zase vypotili . Snažte se naflákejte se, doufám, že už jsi tady, že už tě prase v krmíku mělou plnou řiť, že, čuně.
-
-
Kiute Gregore, aby jste se nepředřel , vy workholiku. Uvařil jste si večeři a už z toho děláte dodávky všech druhů komponent pro německá auta . Nesmíte nás tolik houpat.
-
-
Štíre, Štíre, musíš umět číst a pak si uvědomíš, že nějaký "GREGORY" na listu č. 3 píše, co jsem mu zkopíroval a na to odpověděl, tak se nnepleť do věcí, kterým nerozumíš, tvá pitomost tě omlouvá.
-
-
-
Výzkumy TV jsou jen manipulace s pracujícím lidem. Je zajímavé, když v jakékoli TV se hovoří o zdravotních poplatcích, tak si vyberou jen ty, kterým poplatky nevadí. A možné že jim za to TV zaplatí. Já co znám, tak by takovou nehoráznost nikdy neřekli. A nenich jich málo. Ale těch se nikdo nezeptá.
Ať žije naše slovutná KSČM !!! Proletáři spojte se ! Přestaňte si přetahovat voliče a vzájemně se pomlouvat. Je jen nepřítel pracujícího lidu - a to je kapitalista ! -
Volit a jak se někdo proflákl tak ho hned vykroužkovat.A´t si nemyslí že to mají na doživotí. *3*
-
-
Vykroužkovat ne !!! Jednak tvůj kroužek neznamená, že určitě uvedený kandidát nebude zvolen, to za prvé a za druhé, pořád volíš stejně pitomou tutéž stranu, takže nic neměníš !!! Nejlepší je volit jinou stranu, třeba KSČM a máš sichr, že tam žádného zlodějského lumpa nevolíš !!!
-
-
Kdo chcet volit Babiše ,tak by jste si měli promluvit s jeho zaměstnanci aby vám bolo jasno o co se hraje.Neposerteto.
-
se doufám do parlamentu nedostane a stejně tak věřím, že ani KDU-ČSL.
-
A nevím proč bych se měl stydět.
ODS, TOP09, Starostové v čele s Gazgíkem, KDU-ČSL v čele s Belobrádkem, a Bobošíkové strana, Machova strana , srandovní strany, nevolitelné, jsou do demagogové a zlatokopové. -
průzkumy se dělají kvůli cinknutým volbám, Babiše potřebují mít v parlamentu. Že jeho ANO je odkladiště ODS je jasné, další podvod na voličích se tedy chystá.
-
Já tedy Babišovi nefandím, ale to že mu roste přízeň je zcela pochopitelné.
On už tohoho má tolik, že se nemusí pachtit po mandátu a držet se ho jako ho.. košile.
A tak lidi věří, že nebude krást jak slibuje.
Že to klesá i komunistům je asi taky pravda, ale tam to bylo trochu nafouknuté.
Taky teď v těch diskuzích z krajů podávají nevyrovnané výkony.
Ta blonďatá hvězda z Pardubic, to tedy byla síla. Tu přece nemohou volit! A změnit ty veterány!Naopak se mi líbil ten pán z Plzně, že si nenechal vnutit ty Mašíny!
Tam mě překvapil pan Krása, jemu lze věřit. Pospíšil je pořešlechtěný manekýn.
Takže spoluobčané nezpitomět, a kyž už si nějakjou stranu vyberete, tak KROUŽKOVAT! -
-
Babiš žije z dotcí a tak si je potřebuje zajistit pokud možno na věčné časy a rozhodně mu půjde o rovnou nikoliv progresivní daň a aby se udrželo zastropování soc. a zdravotního pojištění pro bohaté, což by mu levice změnila. Babiš je tu za ODS , proto tam má pěvce ód Martina Komárka, co je nyní místo na Klause, pěje na Babiše a ANO. Bacha na to. A když si zaplatil masmédia, tak si zaplatí cokoliv i průzkum .
-
Mýlíš se, že už toho má tolik, že se nemusí pachtit po mandátu. O ten plat a náhrady poslance mu jistě až tak nejde, ale jde mu přece o lobování - dostat se do vlády v koalici a tam ve zlodějnách předběhnout i mistra Kalouska. Pamatuj, že takoví boháči, jako on, nemají nikdy dost a nejraději by ukradli i Slunce a celý vesmír. Účast ve vládě by mu zajistila celou zemi jen pro sebe, tomu věř !!! Myslete hlavou a ne zadkem, lidi !!!
-
No zemědělci a firmy nuceně kupující výrobky jeho firem by si měly spočítat, za kolikže nakupuje a za kolik je nutí kupovat a taky si připočíst dotace, které za ně čerpá. Kupodivu žádný psavec zatím nesumarizioval výše dotací, kterou mu Kamarádi z dřívějška na Kalouskovo miínisterstvu a s jeho souhlasem přidělovakli tak vydatně, že na zemedělce nevybylo....
-
-
Tak tak soudruzi , snažili jste se ,máte stranickou pochvalu před rozvinutou rudou zástavou a nárok na 20deka točeňáku k večeři . Já zatím dokončil zakázku pro imperialisty v Německu a jdu v dobrém rozmaru ležet , potažmo spát . Hezky se vyspěte ať máte dost energie na zítřejší bědování a vybírání popelnic . Dobrou noc vám všem ( s vyjímkou komunistů) přeje Gregory
-
-
Nikam nechoď ,když čtu tvoje příspěvky,tak se mi lepší kadí ,představuji si v míse tvojí hlavu !!
-
-
*1* *1* *1*
-
-
-
Doporučuji,udělat si volební kalkulačku,mě vyšlo KSČM ,tak jim to hodím ! www.blisty/art/70272.html
-
-
Komunisti nám za své téměř půlstoleté vlády předvedli rudý holoiokaust, jehož následky budou trpět ještě naši potomci. Volit ty rudé zrůdy může jedině stejná zrůda nebo naprostý p.tomec.
Fašismus, komunismus a mor:
http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jan-urban.php?itemid=18414 -
-
Na tvem prispevku je videt, ze zadny rudy holokaust nebyl. V opacnem by pitomec tvyho razeni ani nezil...
-
-
Pěkná blbost. Zkuste se zamyslet.
-
-
Udělejte si to a přestaňte urážet !
-
-