Přejít na výpis diskuzí
Výzkum pro ČT: Bezpečně vede ČSSD a ANO předstihlo komunisty
6.10.2013
190 příspěvků
-
Blbec zase perlil....
-
Zapoměl jste dodat pro mentálně postižené voliče , něco jako jste vy . Mimochodem , jste si jistý , že máte volební právo ?
-
Hmmm. Tak čtu příspěvky a snažím se představit si kdo je píše . Do jisté míry mám jasno a tím pádem dám námět k úvaze . Před rokem 89 volilo 99 lidí ze sta komunisty . Mají mít tito lidé v současnosti nárok na důchod ? Snad ani ne , že ?
-
Ale ja vim....... *3*
-
Fasisticko-komunisticky zlodeji nicku-jak se krade za kapitalismu ti nejlepe odpovi agenti StB,ruzni Fotovolt-Fischerove,Pruzinsky a vozrala hradni tlama.
-
Budu volit ANO, protože nejsem žádnej blb.
-
A přesně o to jde.
-
Tečko, nemáš nějaký odkaz na to, jak se krade za kapitalismu?
-
Já to psal jako legraci na ten ukradený nick na začátku *1* *1* *1* Teď tam jsou 4+
-
Protože se toho už v politice,od údajné revoluce nalhalo tolik,že uvedenému průzkumu nelze stoprocentně věřit,protože současný novinářský dobytek za peníze nalže všechno,tak se domnívám,že pokud by si komunisté udělali předčasný sjezd strany a vykopali vše,co se jim od údajné revoluce vyvaluje u koryt a nahradili tvrdou levicí mladé generace,s reálným programem,tk mohli být komunisté pro voliče jedničkou.
-
Spatne ses dival-nemohl jsem mit dva + ,nebot I ded nekdo mi dal jeden + a pet minusku,za ktere samosebou dekuji vice jak za plusy. *1*
-
na přání židů a pro jejich cíle!Dokud si jako Čechové nepřiznáme že 28 říjen 1918 a 17 listopad 1989 kdy byla znovu nainstalována židodemokracie jsou ponížením českého i slovenského národa nemáme právo si stěžovat na přítomnost,která má kořeny v těchto dvou datech:Obě dvě totiž spojuje trumf Židů nad našimi národy.Šlo o největší ponížení Čechů a Slováků v dějinách,kdy jim bylo namluveno,že mají samostatnost a v r.89,že mají demokracii.
-
Já to psal při dvou +
-
Toho Čecha na jeho blogu přirovnávají k Zieglerovi, což je také podobný populistický modrý blb, co píše smyšlené báchorky na zakázku vystrašených mafiánů.
-
s.reditel AZNP Mlada Boleslav jisty Zapadlo-ukradl celou serii aut S 110L.Pak prisel soudruzsky trest:mazal na ministersvo........
-
To vzdy,kdyz je na smrtelne posteli... *15*
-
Ten Čech nepamatuje ani tu hadrovou revoluci. Co může vykládat. Kde to vzal Vždyť je to ubožák. A tečko Komunisté vám dali vzdělání i práci. Nebo vám něco ukradli? Jak mohli krást, když všemu pracujícímu dávali zadarmo, např. vzdělání, byly, zdravotní péči.
-
No,ja tam vidim 4 minusy. *3* To me ale fakt nevadi. *1* *1* *1*
-
Komunisté vám dali vzdělání i práci. Nebo vám něco ukradli? Jak mohli krást, když všemu pracujícímu dávali zadarmo, např. vzdělání, byly, zdravotní péči.
-
Ještě jednou odkaz, který tady uvedl nick Josef. Zejmoéna pro ty pozdějí narozené a ty co jim už tolik neslouží paměť:
http://petrcech.blog.idnes.cz/c/284348/Jak-se-kradlo-za-komunistu.html