Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když tam mohou posílat amíci svoje žoldáky,tak proč ne? vždyť o to jim jde,vyprovokovat rusáky,aby mohli humanitárně bombardovat
  • Dnes jsou na světě jen dvě supervelmoci Rusko a Čína, před několika lety to byly i USA, ovšem ty se postupným úpadkem zařazujou už dnes do zemí třetího světa.
  • Jak vlastně definovat osoby, co svrhli legálně zvoleného Janukoviče (zlatý kohoutky v koupelně, atd.) a místo něj dosadily osoby nikým nezvolené. (taky zlatý kohoutky v koupelně)?
  • RUSKO na ty všechny své anexe dojede, už tak chatrná ekonomika se pod sankcemi a odlivem kapitálu zcela zhroutí,dobře jim rusákum tak.
    • *15*
    • Já ti nevím, chemiku (nejsi náhodou Kalousek?), ale v pátek hezky mluvil v Hyde parku jakýsi pan Koller, vojenský odborník a na otázku "kolik vojenských základen ne světě mají USA a kolik Rusko", odpověděl, že USA stovky a u Ruska přišel na jednu maximálně dvě. Tak kdo je více rozpínavější? Pokud ti matematika nedělá moc velké problémy, odhadneš to.
  • Moravané požádají Putina o pomoc proti cajzlům.

    Hrdinní, nezištní a všem pravdy přející čeští „boží“ bojovníci proti Bruselu !!!
    Sledujíce váš neúnavný boj a „spanilé jízdy“ proti EU a Bruselocentrizmu za výlučnost České republiky, rozhodli jsme se my Moravané po vzoru bratrů Slováků nepřekážet vám v tomto boji a opustit vaši zfušovanou a rozkradenou vozovou hradbu. Požádáme o obnovení tradičního svazku s Vídní (k níž jsme měli vždy mnohem blíže než k vám - nejen kulturně a mravně, ale i municipální správou). Hodláme posléze vytvořit desátou rakouskou spolkovou zemi Moravu s vlastní zemskou vládou i zemskými zákony. Tím zároveň posílíme (ušlechtilý) slovanský živel spolu s Chorvaty a Slovinci v Rakousku. Nebudeme muset s vámi vést „falešné a prázdné“ diskuze, jako např. o zavedení Eura coby měny, nebo jiných civilizačních norem. Vám zůstane měnová kuriozita – Pražský groš (Pg) - namísto dosavadní vekslácké (Kč). K majetkovému narovnání vás pozveme do vily Tugendhat (po konzultaci s V. Mečiarem). Předběžně vám nabízíme, že s Muchovou epopejí si můžete odvézt i Dukovany (třeba na Letnou namísto Blobu, či k zapůjčení do Japonska). K tomu vám přidáme na památku brněnský žulový třicetitunový „vibrátor Primátor Onderka“ i s primátorem (včetně řetězu - ale jen řetězu kozího). Oba jsou bohužel nefunkční, avšak nezničitelní. Vlajku si klidně ponechte, na zakrytí celé vaší euroodpadové kotliny včetně těmi správnými osmahlými vlastenci a Novými Rusy „hrdinsky počeštěných“ německých Sudet. Místo vykastrovaného lva si můžete dát do znaku rudého kance s modrým ptákem nebo straku zlodějku a za hymnu vám může posloužit česká prostonárodní píseň: „Měl jsem tři prsty v prde-i. Zastrčený. Čížek mi tu prd-l ukrad, nemám je teď už kam strkat. Jsem ztracený.“ Zato heslo rodáka Masaryka z hradního praporu bychom si vzali – vy si tam vyšijte třeba: „My Prahu nedáme – radši ji zbouráme“ (aspoň náhodní turisté budou náležitě poučeni – a to nejen pražskými taxikáři a kapsáři). Váš ovarový „ctnostný mocnář“ a ruský agent toho aspoň nebude mít tolik na únavné inspekční inkontinentní objíždění a pojídání osoleného kóšer chleba od starostů. Může být volen levně aklamací přímo na Koňáku. Na Vítkově v Maus-oleum je pro něj teď po ožraleckém Gottwaldovi místa dost. Když dáte kovošrotovému loupežníku a euroteroristovi Žižkovi do ruky raketu (tenisovou), nebo ukořistěné pero, případně jitrnici s becherovkou, ušetříte za novou sochu (při vašem krizovém hospodaření) a můžete prodražit Blanku, či jakýkoli jiný Klauzemanův český tunel. Vyvěsíme: „Češi nekrást tady“ (protože „Kdo nekrade, není Čech, hop, hop, hop“).
    • Jen tak pro úplnost : Zeman žije na Moravské straně Vysočiny, Gottwald se narodil ve Vyškově, Janeček je pražská náplava z Olomouce, Nečas je asi z Marsu, Grebeníček je z jižní Moravy díky za Filipa z ČB, Topolánek slavný praporečník je ze severu Moravy, Sobotka s Haškem Moraváci no a lihová aféra se zástupy mrtvých pochází asi z Vídně .
      Takové slinty si vy někteří Moraváci nechte, protože Praha není tou Prahou hlavně díky Moravské náplavě včetně umělců, kteří ji využívají a nezapomenou ji vždy pomluvit a připomenout , že jsou Moraváci.
      U Čechů jsem tuto závistnou kampaň proti Moravákům nezažil, jeto asi Moravská tradice.
      No a nakonec se podívejte do policejních statistik kde se nejvíce krade a kdo, protože ve středočeském kraji a Praze jsou to najezdí zloději také z Moravy !
      Nechci si takovými h@vady jako Vy kazit vztah k Moravě , protože mám rád celou vlast včetně Slovenska já se totiž narodil v Československu i s Gotwaldovem.
    • Vážený příteli, velice rád bych Vás z "hrozných" Čech podpořil ve Vašich snahách. Jen bych prosil, abyste dovolil optat se všech, kteří žijí na území, jehož by se ta samostatnost měla týkat. Pokud by alespoň polovina byla pro, pak bych Vám blahopřál k Vaší samostatnosti a samozřejmě bych Vám vyhověl i s likvidací Dukovan. Vždyť i louče dávají světlo, že? Hlavně, abyste Vy neopomněl nechat půlku Ostravy, část Jihlavy a pod., za hranicí. Petici za hlasování o Vaší samostatnosti Vám rád podepíši.
  • Pentagon přiznává, neexistuje „žádné řešení“ k náhradě ruských raket při vynášení US vojenských satelitů

    Nothingovi: zkuste třeba tudle adresu-http://www.ostrava-online.cz/blogy/pentagon-priznava-neexistuje-zadne-reseni-k-nahrade-ruskych-raket-pri-vynaseni-us-vojenskych
  • A naše vláda na zabíjení civilistů ani muk, názor USA co mají říkat ještě nedorazil.
  • Marťané a Rusko uznávají existenci a právo Slavjanska na sebeurčení. Všechno jak v demokratické Čečně, uzákoněné a osvobozené od okupantů ve dvou válkách demokratem a velikým führerem Putinem.
    • Pokakánek Schwarzenberg vyznává vraždění civilistů fašisty a žoldáky v 21.století *7* *10*
  • Ať žije náš chlebodárce Sovětský svaz a soudruh Berija !!
  • Když mohou v proápadních částech Ukrajiny utajeně operovat jednotky US army a CIA
    tak má Putin právo poslat vojska do Proruských částí země.
    Dělení Ukrajiny už nic nezabrání - Kyjevem ozbrojené fašistické bojůvky vraždí odpůrce
    pučem dosazené vlády. Po těch zvěrstvech už soužití není možné.

    Ruská vojska v Proruských částech země zabrání dalšímu řádění Kyjevanů.
    • -)
    • Oficialne tam nikoho posilat nemusi podobne jako EU a Amici. A kdyz tam prejdou nejaci poradci jako nasi poradci na EUROpuc tak to nemusi nikdo vedet neee? No proste uz je to hotove. Bohata cast Ukrajiny pro Rusko a dluhy a bida pro EU nebo dohled OSN

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit