Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tato krize spíše obnažila do naha totální degeneraci společenského života v našem státě.
    Média to je snad ještě horší katastrofa než československá televize za Zelenky.
    Ve Franci , Británii , Německu probíhají masivní protesty proti neobjektivnímu informování medii o Ukrajině ! U nás také probíhají, ale media mlčí.
    Media nás ve světě presentují jako národ poserů a podrazáků včetně podlejzáků .
    Opak je zaplať pánbůh pravdou , protože na všech webech jsou Češi jasně na straně Rusů a prostých slušných Ukrajinců nikoli sráč@ Banderovců a jejich pomahačů Kocábů a Švancenegrů , blbce Zaorálka včetně debil@ tečky alias Pišty Žigy.
    Těším se na ty veletoče některých lidí, až to bude neudržitelné a jak bude zase řada umělců pomýlená
    • Když tu byl německej prezident na návštěvě bylo mi posléze znemožněno okomentovat i blbej párek v rohlíku co držela Merkelová v pacince s textem a ódou na její hubnutí do plavek,najednou bez registrace nebylo možné ani ťuk.
      Cenzura horší jak za komančů a to ty TV žumpy povídaly,že všichni kdo na internetových diskuzích jsou na straně Ruska,jsou prý Putinem placení lidé *15* *15* *15* těžké vymývání mozků *7* ,kdo má jiný názor je označen za komunistu nebo ruského agenta......člověk neví jestli se má smát,brečet nebo věšet........modrej komunismus hadra *15*
    • Internet je kouzelna a masova vec a mobily s fotaky a zaznamem taky. To je dobra zbran proti kazde totalite. *1* *1* *1* a lidi nejsou zase az tak velke hovadka jak si o nas mocni mysli. *15*
  • Agenti CIA jsou tisíce km od svých hranic a už byli na majdanu v Kyjevě. , I kdyby Rusové je měli na Ukrajině také, tak jen řeší danou a vzniklou situaci., kterou zahájily USA. To si měli všichni rozmyslet mnohem dříve, než toto všechno spustili. USA tam už nemají vůbec co pohledávat.
    • Komunistický bastarde! Máš plafus a vymyý t mozek, jako ti "vlastrenečtí" Rusáíci,
      sspíše ruské "sbiraniko" Asiatů, které se vydává za Slovany! To poznal jkiž náš
      K.H.Borovský, poznal je a "plul žaby" a nikdy s nimi už nechtěl nic mít!
      • Od té doby uplynulo hodně vody a my dnes poznáváme USA metody. Jugoslávie byla jejich dílem i s tunami mrtvol a hektolitry krve ve spolupráci s fašisty ustašovci a teroristickou organizací UCK i s bojovníky AL-Kajdy v jejich řadách a dnes fašisté banderovci na Ukrajině.

        Tečko, co tu jsi placený za ty provokace pod nejrůznějšími nickami, nyní jako Straka J - zlodějská - nelži. Bliješ tu akorát ty, ty svoje fašistické hnusy až se všem slušným lidem zvedají žaludky - z tebe.
      • A Vy jste svůj mozek ztratil kde?
        • To bude Tečka.
  • Když mohou v proápadních částech Ukrajiny utajeně operovat jednotky US army a CIA
    tak má Putin právo poslat vojska do Proruských částí země.
    Dělení Ukrajiny už nic nezabrání - Kyjevem ozbrojené fašistické bojůvky vraždí odpůrce
    pučem dosazené vlády. Po těch zvěrstvech už soužití není možné.

    Ruská vojska v Proruských částech země zabrání dalšímu řádění Kyjevanů.
    • -)
    • Oficialne tam nikoho posilat nemusi podobne jako EU a Amici. A kdyz tam prejdou nejaci poradci jako nasi poradci na EUROpuc tak to nemusi nikdo vedet neee? No proste uz je to hotove. Bohata cast Ukrajiny pro Rusko a dluhy a bida pro EU nebo dohled OSN
  • A naše vláda na zabíjení civilistů ani muk, názor USA co mají říkat ještě nedorazil.
  • Nám ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun, se zdá, že EU pomalu začíná docházet do jaké ekonomické bryndy a politických sraček se s fašistickou vládou majdanovských neofašistů z Pravého sektoru dostala. Ono nebude trvat dlouho a ten ušatý černoušek kápne božskou a vyblinká neomylným vůdcům EU, že platbu za ukradený plyn budou muset evropané společným dílem uhradit, pokud nechtějí nechat pomrznout v další topné sezoně své přitroublé voliče. Zaorálek dle mého soudu co nevidět udělá názorovy salto-přemet (pro starší spoluobčany je to něco na způsob "kam vítr, tam plášť") a pustí se do kritiky Kijeva. Prvnímu z těch fašistických přitleskávaču (tomu pseudoumělci, co má jako jedinou kvalifikaci na ministra národní obrany svou pomačkanou vojenskou knížku...) už pomalu začíná blikat kontrolka a cití ostudu a začíná mu docházet, že skočil na lep bez padáku a hrozí, že si tu držka nabije během tvrdého přistání. Jen sledujte nejbližší dění na naší politické scéně a uvidíte, že bude srandy kopec...Náš štajger vždycky říkal:"syncy. mě se zdá, že ti naši politici jsou většinou chytří až po funuse" A měl synek jako vždy recht...!
    • Ja sem guviř - kdo je větší cyp ???
      • U nás do cypu nadávají akorát vyměklí pražáci,když na něj nějaký vozač nebo ládovač zařve v šenku a ten vocas z Prahy pustí do trenek nahnědlý a vyměklý granulát živočišného původu a nevábné vůně. Sám jsi cyp jak vybitá důlní lampa a tvoje baba kuři páro cigánovi a to by tu na ostravsku nesnes ani bezdomovec ty hňupe nacisticky. Ať ti kvalitně onemocní tvoje děcka - pokud nějaké vůbec máš, bo pražáci mají většinou v kulach fičák a v hlavě nasráno a na radnici rozkradeno...
  • Dnes 13:46Česko neuznává referenda na Ukrajině, nejsou legitimní.
    Shodli se na tom prezident Miloš Zeman, ministerstvo zahraničí i vláda.

    Stydím se za takové ventry a slavnostně prohlašuji, že už ode mne nedostanou nikdy hlas.U Zemana to nepřejkvapuje, to je ventra vždy , a volby vyhrál na pankáčem jeno proto, že byl menší zlo. Dnes však skore a čírem už srovnal.Hanba!!!
    • Tak nepište jen tady na diskusích svůj nesouhlas ale posílejte nesouhlasná Vaše stanoviska i na sekretariát ČSSD , protože tyto diskuse oni nečtou, ale korespondenci na sekretariátu a v PS pročíst musí. Chovejte se jako občané a ne ovčané. Kolik z vás je volilo a dnes tito patolízalové a devotní vládci vůči západu vládnou jen díky vám? Tak do toho.
    • On se někdo na názor, těch co si myslí že reprezentují Česko, ptal? Koho že to zajímalo?
  • Ať žije nová nezávislá republika vzniklá s fašistické Ukrajiny. Je potřeba fašouny vyhnat všemi způsoby. Nejlépe humanitárním bombardováním sídla fašistické vlády a Tymošinkové.
  • Pokud nějaký vzbouřenec bezhlavě vyhlásí Ukrajině válku,tak tam Putin bezhlavě vojska Ruska nepožene.Ten,jak vše ukazuje se rozhodl,v budoucnosti,válčit pomocí uzavírání produktovodů.Takto se celá EU a Ukrajina dotlačí do státního bankrotu.Tak válčí rozumní státníci. Opilec.Zeman by nás hnal válčit s kvérama proti Rusku. Už mu to nevyjde.Spíše se dočká toho,že bude za vlastizradu národa Čechů naražen na kůl,po předcházejícím řádném stažení z kůže,než by se nechali lidé zatahnout do válčení proti Rusku.
    • Zadna vlastizrada,zadnej kul, uchlastam se a hotovo. Tak *12* *12*
  • Strelkov agebt GRU. Na straně fašistů jsou agenti CIA, kde je rodíl? V demlkracii? V Rusku je také tržní hospodářství, tudíž demokracie.
  • TAK TO JE GÓL. Vláda USA si vymínila u soudu výjimku z vlastních sankcí! aby mohla dál nakupovat ruské motory do svých špionážních satelitů, jelikož nemá vlastní náhradu!!!
    • No jestli je to pravda tak to je prca co??? Komedie na pokracovani . Amerika bojuje jenom symbolicky aby podporila bojoveho ducha EU pri podrezavani si vetve pod sebou. To jsou debilove v to Bruslikove. *1* *1* *1*
      • On to těm bruselským jelitům povídal už P.C: Roberts od Reagana, že nechápe jejich naivitu, když se nechávají vmanipulovat do špinavých USA her , které řídí Wall Street. Bylo to v přímém přenosu na slovenské televizi už před měsícem. Tady vidíte kdo řídí EU - blbci , vždyť je to na nich vidět. Kdo se podívá na zasedání euparlamentu tak se velice rychle zbaví jakýchkoliv iluzí. Mezi naším parlamentem a euparlamentem je jen ten rozdíl , že je větší a točí se tam více peněz, krade se tam stejně a chrápe také. Jen se na to někdy podívejte.Vážně zážitek a konec iluzím v této dnešní podobě . .
        • Je to banda trubcu a ten kdo za nekoho nebo za neco prave nelobuje ,chrape nebo tam vubec neni. Ty blbove malem vyvolali v Evrope valku. A Evropa valcit umi,haldy mrtvol.Ho*vada *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit