Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koukám v Anglii budou taky potřebovat nového Gavrilo Principa nebo Lee Harvey Oswalda... vůbec by Evropské politice prospělo trocha přímé demokracie kalašnikovem, nebo ve starém, tradičním americkém stylu: natřít dehtem - vyválet v peří - povozit na kládě... *1* tedy ne že by američanům nebylo ku prospěchu, kdyby se ke svým tradicím vrátili. Možná to Donald zase zavede. *1* *1*
  • Brexit tím pádem nehrozí.
  • Putinovská sračkovská chátro - zaprvé si neber do své rusofilácké držky lidi jimž nesaháž ani ke kotníkům a za druhé - pokud potřebuješ olizovat hemeroidní řiť toho světového komouš-fašistického gaunera č.1, s důvěrou se obrať na současné osazenstvo pražského hradu - má s tím bohaté zkušenosti.
    Pokud ti to tvůj mmozeček dovolí - přečti si (dokážeš číst zemanofilní nestvůro???) skutečné zpravdajství z návštěvy rudého číňana v Lodýně a ne jen žvásty v Hááááálo novinách a podobných lživých plátcích zločineckých organizací, řízených hradním ovčákem.
  • Obdivuji "bystrost a důslednost" soudruha cenzora na tiscali.
    Slovo "sma-x-ka" použitá ve spojení s tím musulmanským póvlem čmoudlých rúčníkářů, který teče do Evropy jak odpadní voda do čističky je nesprávný. A je úplně jedno zda je to momentálně "starosta" Londýna, nebo jakýsi čmoud prozatím zalezlý v nějakém jejich pelechu.
    Tedy prosím pardóóóń - musulmáčtí "věrozvěstové" aláhova zvráceného bytí, nejsou sm-x-žky - je to jen vtíravá, nevítaná, nikým nezvaná pakážská tlupa nepřízpusobyvých individuí, na kterých si pár místních uchyláků buduje jakousi multikulti karieru, aniž by si ve své myšlenkové omezenosti uvědomili, že i oni jsou na indexu těch, kteří jsou odsouzení k zániku dle zcela zvrácených muslumánských zvyků.
  • Čmoudlý ručníkářský ...... na postu starosty starobylého Londýna.
    Nevím jestli se mám smát tuposti londýnských voličů, nebo brečet nad jejich demencí.
    Něco tak odporného jako jakási muslimácká sm-x-žka na jakémkoliv postu s právem rozhodovat - konec civilizované Evropy.
    Ta čmoudlácká pakáž převálcuje civilizaci. Oni nejsou civilzace ani civilizovatelní.
    My staří už to nějak "doklepeme", upřímě však lituji naše vnoučata. Budou to jen otroci té nepřízpusobivé hnusácké pakáže, pokud se včas civilizovaná část světa nevzpamatuje - zbraně do rukou a zatlačit tu svoloč zpět do moře. Nejsolu-li schopni přijmout normy lidské společnosti klidně ať to moře do Afriky nebo odkud přitáhli přebrodí. Nikdo tu pakáž sem nezval.
  • Tak to je. A proto si POVÍDÁM sám se sebou a ODPOVÍDÁM si na své vlastní žvásty. Také si je patřičně OBODUJI svými hlasy a pak PŘESVĚDČUJI ostatní o tom, že to dělá klikáček!
  • Musulmani pokoří Evropu díky jejím vlastním zákonům.
  • Dnes už ano, jinak by to rozhodně bylo politicky nekorektní!!! *1* *1* *1* - a mimochodem, to budou musit Britové v hymně změnit!!!
  • Dienstbier už oficiálně konvertoval? *1* *1* *1*
  • Čekám až se dočtu, že se někdo z chudého křesťanského chlapce stal vysokým úředníkem v metropoli islámského světa.
  • A proč by to dělali? Proč by se prací zdržovali od motliteb? *14*
  • Kdo chce kam, volí khan...

    http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/154861-muslimsky-starosta-londyna-khan-nuti-svou-zenu-nosit-hidzab-tato-fotka-vyvolala-poboureni/
  • A na magistrátu budou jednat jak když se starosta bude 5 x denně modlit???
  • výsledky agresivních muslimských psů ve funkcích . Odmítám uvěřit.Od 26 května začíná v autobuse MHD Londýna a dalších měst akce "Vítej Alláhu".Která má podpořit - prý syřany.Autobusy budou takto i vyzdobeny.A v jejich zpackané řeči! Tak nevím dívám se do šrajtofle a tato mi jasně říká že bych mohl dobrovolně podpořit zdejší autobusovou akci "Táhni Alláhu odkud jsi přišel!".MHD by bylo též vyzdobeno zde už zavedenými symboly.A věřím že lidi by vymýšleli i další lepší a trefné! Tady není fousáč v turbanu vítán.A nikdy nebude!
  • a novinky se nám snaží předhodit tohle

    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/403110-cinane-byli-pri-navsteve-hrubi-stezovala-si-britska-kralovna.html
  • U nás jsou lokality, kde je nebezpečí, že si nepřizpůsobiví také dříve či později zvolí toho "svého".
  • Naprostý souhlas. Ještě bych dodal, že islám i křesťanství jsou náboženské víry, avšak rozdíl je v tom, že
    KŘESŤANSTVÍ NABÍZÍ a hlásá lásku k bližnímu, "miluj svého bližního", "miluj své nepřátele",
    ISLÁM VNUCUJE a hlásá netoleranci. "zabíjej nevěřící psy".
  • V říjnu královna označila návštěvu čínského prezidenta za milník. Loni uváděla, že návštěva přišla pro obě země v tom nejlepším okamžiku. Si se dočkal mimořádného přijetí, při němž jel v pozlaceném kočáře.

    Královský dopisovatel BBC Peter Hunt upozorňuje, že podobná vyjádření nezaznívají z Buckinghamského paláce často a že normálně je dělá spíše královnin manžel.


    Jen česká havloidní chátra se neumí chovat. *3*
  • Bohužel i těch pár dobroserů, které tady máme má takovou moc, že nás pomocí represivních složek donutí k tomu, abychom se museli chovat a vyjadřovat dle jejich představ. To platí samozřejmě pro celou Evropu. Jak se ti dobrosralové dostali k takové moci netuším, ale mají ji. Budou vymýšlet další novely zákonů nebo nové zákony, které budou zakazovat a přikazovat v zájmu "dobra". Chovají se a budou se chovat přesně tak, jak se chovali a chovají představitelé totalitních systémů. Hrají si na dobráky, ale jsou to pěkné sv....
  • Jo, pamatujme si dobře ty kolaboranty, kteří se přidali na druhou stranu a podepisovali všelijaké petice o tom, jak my ostatní jsme nenávistní xenofobové a náckové. A to vše jen proto, že jsme vyslovovali nesouhlas s nelegální činností = nelegální migrací.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit