Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

  • Že vir SARS-CoV pochází z amrdólie je neoddiskutovatelný fakt!

    • Wuchan není v Americe !!!si se špatně učil zeměpis a některým lidem se nelíbí když jsou čínským "špalkem" , i ti lékaři z Ruské federace nešli do Itálie na dovolenou , nebo si myslíš že Putin zrušil přehlídku jen tak? , prostě už mu dávají informace ze svobodného světa a alespon poslouchá lidi co tomu rozumí a to si piš že ty lidi ví o čem je řeč , to že v Bílém domě mají hnupa Donalda se nedá zastavit  , ale jeden pročínskej Ovar sedí i v Lánech a celá vláda směšně děkuje čínským komunistům .

      • "Bývalý" komunista a "bývalý" konfident StB je jako "bývalý" černoch. Copak ti Číňané na toho "bývalého" vědí a vyhrožují mu nebo čím ho podplácejí, že sám a příslušníci jeho smečky lezou do čínské p.dele?

        Že Číňané v tom vojenském výzkumném ústavu ve  Wu-Chanu vyvíjeli ten Či-Ko-Vir (čínský komunistický virus) pro účely bakteriologické války, to se dá těžko vyvrátit. Jde jen o to, jestli jim ten virus unikl v důsledku. bo.delu, který je vlastní komunistickému systému nebo ho vypustili vědomě. Postihuje to hlavně lidi staré, nemocné nebo jinak oslabené a ti se přece nedají použít k "budování komunismu" a k "pokomunističtění a počínštění světa".  Přece nas mnogo, tak vo co go.

        • můžeme spekulovat :ale ten vir je přírodního původu , nakažlivost laboratorně upravená (tak aby šla použít proti demonstrantům aniž by si svět uvědomil co se stalo a šlo jen o vyřazení lidí z dalších demonstrací  , prostě někdy i nesmrtící zbraně usmrtí - to v závorce už je jen můj názor),jen tak mimochodem k tomu se přiklání vědci ve Velké Británii a pravděpodobně jde o nehodu , zda při výzkumu či už výrobě se dovíme tak za hodně let , jestli se to vůbec podaří, zrovna GB mělo jednu z největších kapacit na vývoj biologických zbraní v 50 letech , prostě čerpali z toho že byli rozlezlí 300 let po celém světě a na uzemí impéria probíhali jak epidemie tak konflikty a koneckonců jim Němci řádně zatápěli a po válce měli strach co  s Východním blokem , ač se to zdá "nemyslitelné"operačně.

          Dnes je to jedno za současnou situaci můžou papaláši v ČLR a jestli je někdo chválí a ještě předhazuje jako vzor tak je spoluviníkem.

          Jen tak mimochodem výsledky japonské 731 z dob 1938-1945 se objevili až v roce 1989 ve výkopu v Japonsku a muselo to ven , nevím co by občané USA řekli po 2 sv.válce na vědce kteří zkoušeli biologické zbraně na  zajatcích - pilotech a důstojnících Spojenců (v žádném případě nesmělo jít o lidi ze SSSR ,přes problém Kuril Japonci nechtěli jako protivníka SSSR) , ona ta občanská společnost  v USA je na některé věci řádně háklivá a rozhodně by se vědci z Japonské 731 po válce netěšili dobré výplatě , on to nebyl jen Braun a popravdě co se týče výzkůmů 731 tak ten urychlil i vývoj v tehdejším SSSR , a vědci už z RF zase urychlili vývoj biotechnologií v ČLR , no snad je ten C19 opravdu z netopýrů a všechno jsou to jen nepravdy .Jestli pamatujete na syntetický opiát použitý v divadle na Dubrovce před 18 lety tak tam Rusové ani neprozradili o co šlo , oni taky umí .Putin není hlupák jako Donald a co by agent KGB ví sakra dobře na co se zaměřit.

          • Martinko, naprostý souhlas s Vašimi názory a závěry. Můžeme sice o mnohém spekulovat, ale z charakteru a rozsahu té pandemie, která zachvátila celý svět jasně vyplývá, že to sotva lze svádět pouze na nějaké netopýry. Z porovnání a vyhodnocení známých faktů nutně vyplývá podezření na lidské ovlivnění, ať už úmyslné nebo neúmyslné.  

            • ona ta příroda taky umí , už jsem to tady vzpomněl těch deset ran egyptských , co si přisvojil jeden kápo z otroctví , ale to je jiná historie .Jedno vím určitě pokud by zkřivili vlasy židovským věřícím v Japonsku či v té době okupované Číně tak by v Izraeli prachy nedostali , a v určité době  Izraelci dokázali postihnout válečné zločince z Německa na celém světě a dotáhnout je k soudu a tak to má být.Dokonce jestli mi pamět neklame tak Japonci použili bakteriologické zbraně proti Vuhanu v druhé sv .válce , ale už nevím.

      • HAHAHAHA, tak si se nám duševně vyprděl a dál?

        USArmy byli ve Wuchanu, hahaha, když nevíš nereaguj Sajmone!

        • Jo jo tak si přečtěte kdy všichni Čínanci na příkaz komunistů  začali schánět hadry na hubu , takže když tam byli tak už to jelo a nebavíme se o týdnech , opravdu si myslíš že země která dělá na celý svět musí skupovat roušky v lékárně v Česku Horní dolní.Srovnejte si ty časové údaje které jsou veřejně dostupné ,pak si odečtěte min 3 měsíce ,než se to rozjede ,někoho co chce všechno utajit vyděsí a pak se skoupí všude na světě respirátory a roušky a pošlou do země.To jsou fakta a první domov důchodců v Číně plný mrtvol se pravděpodobně objevil už před nějakou sportovní akcí.Nebudu s Vámi polemizovat , prostě někteří ví a někteří neví ,ale to neznamená že když nevíte nemůžete vědět a k tomu se dostanete jedině sám.

          Jinak dobře si prdnout je lepší než jeden doktor.🙂

          Jen tak mimochodem situace kdy jedno křídlo komunistických kapitalistů v ČLR nezvládlo situaci a druhému se to hodí na stranické čistky ,taky nic nového ,takový" trockismus "v éře rozvinutých biotechnologií a bohužel pro celý svět díky tolik proklamované globalizaci se tak neodehrálo jen doma na dvorku.Prostě pro stranické pikle se hodí vše , se nemusíte koukat do Číny a podívejte na ten dvorek u nás , tady je obava že někteří lidé to sakra odnesou a Bureš už mžourá očkama jak vydělat , soudruh Hamáček se snaží zaplatit dluhy z česko čínskejch peněz ,soudruh Soukup v primě už prodal , min. okatá můra má s tím poloobličejem výhodu , soukromníčky zachranuje jejich likvidátor Kalousek , Klaus ten to jako vždy věděl 10 let dopředu a Lánskej agent toho už nechce vidět ani jeho originální mlučáček , jo a ta ženština z topky co se hádá jestli to soudruzi v chině věděli o 6 dnů dřív nebo pozdějš měla radši v Africe nabízet předražené mobilní služby.😉

    • Velice správně, přitáhli to tam vojáci USArmy.

      • no ty si to spíš odvezli , v ten čas už to muselo ject.

    • mluvcacek = blb????   Ááááňňo -potvrzuji Bureš.


  • Amrdólstí žoldnéři roznáší smrt nejen tam, kde stále válčí, ale přitáhli smrtící virus i do Číny!

    • Je to vrchol sprosťárny a nabubřelosti amrdólů poslat nakažené vojáky do Číny

    • jinak ten vir se nejvíc šíří když hodně křičíte a nejvíc škodí když je okolo Vás virů jiných lidí mnoho a různých , prostě platí čím více virů chytíte a různých  a v co největší koncentraci tím větší potíže .

      Ve Vašem případě se ukazuje že skutečně napadá nervovou soustavu a to i přes elektronickou komunikaci a pravděpodobně jste zcela unikátní a první 🙂🙂🙂

    • To ani nemusíš psát, to je už od podzimu jasná věc!


    • Mluvcacek zjevně tajně chodí popíjet svému šéfovi Becherovku a pak plácá takové nesmysly. Vlastně teď Hruškovici, Becherovka obsahuje cukr a to diabetik nemůže.

  • Dnes se ve Fialovi, Stanjurovi, ale i Pekarové a dalších mudrcích ze STAN i Pirátů probudilo sociální cítění a rozhazovali by plnými hrstmi, nehledě na to, že ví, ze všech nejlíp, jak by si poradili s koronavirovou krizí. Kterou tedy mimochodem, pokud se porovnáme s cizinou, naše vláda zrovna špatně nezvládá.

    Takže bych ve vší zdvořilosti řekl, že by naše slavná opozice měla alespoň do léta ubrat na hlasitosti, a když už nepomáhá, tak by se alespoň nemusela pokoušet škodit. Což mimochodem platí i o jí nakloněných novinářích. Které mám na mysli, jistě není třeba jmenovat.

  • Nemoc údajně pochází z netopýrů. A kdo je šéfem všech netopýrů na planetě? NO PŘECE BATMAN......!!! Situace je tedy myslím zcela jasná.......🙂

  • Po dalším projevu premiera Babiše, začínám mít neblahý pocit, že naši opoziční politici v čele s Fialou a Kalouskem nenosí v TV roušky kvůli ochraně před virem, ale proto, aby nebylo vidět jak se jim práší od huby.

  • Americký prezident Donald Trump ve středu oznámil, že se jeho vláda snaží zjistit, zda byl koronavirus pochází z laboratoře v čínském Wu-chanu. Americký ministr zahraničí Mike Pompeo mezitím řekl, že Peking by „měl jít s pravdou ven“ a sdělit, co ví, informovala agentura Reuters. 


    Především by mněl jít s pravdou ven Trumpeta a sdělit co ví, a nebo mu to CIA neříká?


    • vanhorne

      " mněl jít s pravdou ven Trumpeta"

      Uz za Prvni Republiky, lide meli obavy a rikalo se, ze svetu hrozi Zlute Nebezpeci. Kdyz nevyleze s pravdou ven Donald, tak muzes z almary vylezt ty a zvestovat nejakou pravdu.


      • jestli dáme počátek do r.1945 a označíme bodem 1 - jednotka 731 , tak se nám ta demokracie tak zatřese že se všechny  dnešní i budoucí totality budou za břicho popadat.Nová čínská chřipčička se musela objevit už v 7-8 měsíci 2019 , takže o tom že z min.50% za to můžou  globálně kapitalističtí komunisti je bez komentáře .Kam jsme došli když se USA s Německem hádají o kus plastu s filtračním papírem kdesi v Asii a loupí si náklady 3M.To jsme opravdu takový netáhla že na nás musí dělat?Tady bych viděl ponaučení .

         Zeman,Nejedlý,Tvrdík ,Mynář ,částečně Babiš a Hamáček mají být souzeni za propagaci hnutí dle § 400 až419, tr.zakoníku 40/2009

        • Zákon
          č. 198/1993 Sb.o protiprávnosti
          komunistického režimu a o odporu proti němu

          • ono už to dávno nejsou komunisté , se to nějak přefiltrovalo do kapitalistickonacistickokomunistického systému , v ČLR a nejen tam vlastě vlastní zemi mění v popel.Na jejich kredity by koukal i Orwell to ani on netušil a Babiš by to nejradši zaved i tady a ještě mu bude prostoduchá soc.demokracie tleskat .

        • Chachachahihi to se teda moc povedlo. Místní odbojář Martiňák  to vzal pěkně po bolševicku! Pročetl Blesk, Aha, poradil se s demoblokáčema, probral to s Milionem chlívů ......A nová svěží myšlenka je na světě! Nebude nikdo souzený, nikdo se s tím nebude ani zabývat.Evidentně pokud tady ta chytrá palice přijde učinit oznámení na PČR, tak jej zdarma a pod majáčkama i odvezou.Do Bohnic.

          • no to jsem rád žes vesel a zdráv , včera jsem viděl že paní Shilerová má přes hubu plexisklo , to je vid když "metař u popelnic" to ví už 2 měsíce .Koukám jak by ten tvuj guru Bureš, teda nejen on si nejradši přešil ksicht s šikmejma očkama a nabarvil na žluto s červenou hvězdou na čele .Tak zase příště tupoune okoune a zkus něco nového.🙂

  • Donald Trump oznámil, že dnes přikázal své administrativě, aby dočasně přerušila financování Světové zdravotnické organizace (WHO). Důvodem je podle něj způsob, jakým si WHO počínala při boji s pandemií způsobenou koronavirem. Byla pro Čínská a to je přece podle USA  vždycky špatně. Takže vydírání přímo učebnicové.

    • I když je realiták z Bílého domu tupej , tak má pravdu ,proč není členem Čínská republika ale jen ta Čínská lidová republika , ono s tím vydíráním je to trochu jiné neb ta menší bude asi menším donátorem , tak kdo tady někoho vydírá? , no a že prachy tupého trumpety budou chybět jinde na jiných projektech , to už tupá červená kšiltovka nedomyslela , pokud tento výpadek peněz nahradí ČLR třeba v Africe tak mise za vliv byla splněna a Donald je skutečně hlupák.!

  • Jakmile slyším z huby komunisty (tenkokrát čínského) epidemie nemá barvu kůže a pod.tak něco nesedí s tím netopýrem co nakazil celou planetu a ještě když soudružka řiditelka ručí vlastním životem že institut nic  ,tak bych zpozorněl.Tak za 50 let možná svět uvidí pravdu o ČLR ,  i USA a RF budou mít co vysvětlovat jak je to s tou smlouvou o zákazu   vývoje, výroby a hromadění zásob bakteriologických zbraní .Z toho netopýra si to jen půjčili a trochu v laboratoři "pováleli"  .Co vyděsilo Obamu v  r.2015 zřejmě zcizili v USA čínští agenti a trochu to pak " poupravili "v ČLR .To je jako když v Rusku někdo dostane Ebolu a tváří se že nic.No uvidíme jestli jsou to jen spekulace , v každém případě netopýři jsou za extrafrajery.

    Nebylo by to poprvé co se uvažuje o virové zbrani , otázkou je ten vývoj , neb zejména na bázi těžkých chřipkových virů je možný přenos a idealním nosičem a rozprašovačem je infikovaný člověk , jsou to sice úvahy ale vývoj nezastavíš, tak nějak se to říká.

  • Když to říká Pentagon !?! Přeci si nenechá ukrást kdo toho prevíta udělal !!!

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pocet-potvrzenych-pripadu-nakazy-koronavirem-se-blizi-2-milionum-99905

    (A to nepoužívám žádné nepodložené zprávy)

    • Kdybyste tenhle odkaz dala do článku "cenzora" Jégla, svobodně a demogratycky by vás smazal a blokl, jako mne za totéž minulý týden a i dříve za jiné myšlenky a názory (jež měly konkrétní historické důkazy a vycházely z reálných prokazatelných faktů). On pan Jégl tak celkově nějak uvízl v bolševickém myšlení a co není dle názoru "jeho strany" a v souladu s pokyny jeho nadřízeného důstojníka propagandy z ústředí CIA v Langley, to se prostě musí odstranit. Věřím, že pan Strašík je vyšší kvalitativní liga, ten se jiných myšlenek nebojí.......😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit