Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak už Kalda a Kchárl přišli na to že bez ministrování jsou k ničemu tak aspoň blafou nesmysly. Teď se ještě rozkmotří s provařenými Odesmany ono by jim to pomohlo aby je ODS nestáhla do bahna i když ta cestička k moci je kluzká ale lákavá.
    • ... ty jsi k ničemu pořád debílku :)))
    • no ale to se dalo čekat, že dřív či pozdějí hoděj ODesku přes palubu... akorát že se to stalo v pro ně ZATÍM nevýhodné chvíli...
      Že tak prskají ... měli by si noví ministři pořádně prohlídnout přebrané "pozůstatky", kdo ví co tak ještě nechali.... za nástražné miny...
      ta hysterie značí že ještě něco velkého měli v plánu. Jde o to najít to a zastavit definitiovně. Onái ti kostlivci v šuplatech ... ouvej
  • Pro nás budoucí zasloužilé revolucionáře,současná situace znamená,abychom si už dávali revoluční vercajk do pucu a kvalitní bejkovec do revoluční pohotovosti.S uvedeným bejkovcem je třeba denně doma řádně cvičit.To proto,aby až nás národ zavolá do ulic,už jsme měli v rukou ten správný revoluční švuňk.
    • Tak nám tu Jaroslav Klas zase máchá kvalitním bejkovcem před nosem a je "bohovski nasratý" na důchodce. Jen aby jsi bejkovcem nedostal vylágoš ty sám od nějakého těžkooděnce až budeš mít tu svou revoluční pohotovost.
  • Pro ty důchodce,kteří jásali pro Havla,Klause a podobné darebáky a pak stáli přitrouble ve frontě na kuponové knížky,aby pomohli tuto zemi lumpům rozkrást,je zde popisovaný problém podružný.Těmto důchodcům začíná docházet,že už brzo budou hlavní kádrovou rezervou na splácení starou generací nasekaných dluhů.A to,až jim začne být vyplácen zasloužený a spravedlivý důchod ,jedině na holý zadek bejkovcem.Pak buď Bůh milostiv zadnici zlumpačelých důchodců.Protože výplatci důchodů,ti ji šetřit nebudou.
    • Píšeš tady totální blbosti.Já např.jsem záhy zjistil,kdo je to teoretik Klaus a prognosťák a kdo je tam zaměstnán,protože jsem pracoval v podniku,který tam měl kontakty.Kdo je Havel jsem věděl hned,protože jsem bydlel v ABC a chátru jsem znal z HA a dalších štvavých vysílaček,proto jsem jim moc nefandil.Kuponovku jsem dělal vlastní hlavou díky technicko ekonomickému vzdělání a opět podvod.Znal jsem veškerý průmysl a jeho konkurenci v ČSSR a vždy jsem byl v převisu.Ten nastrčený trouba,srandovně odsouzen ,který dělal kuponovku,mě ujistil o podvodu na národu.Tam šlo o odstranění staré gardy partajníků tzv.moderním proudem mladých straníků a ne o sametový podvod,který tady nastal.Budu smazán již vidím zrušit reakci.
      • ... také vaříš slušný boršč :)))
  • Ale oni si to hoši z odéésky nastavili dobře - jako nástroj pro potírání opozice. Ale netušili, že se najdou takoví neohrožení státní zástupci a policisté, kteří budou pátrat i v jejich koaličních sférách.
  • Pišta Žiga, tečka, STOP SPOZ, je cikán ze s Plzně, je to opravdu hlava prasečí. *12* *12* *12* *12*
    • Ani bych neřekl, k o k o t í hlavo *12* *12* *12* *12* Sám seš morgoš *12* *12* *12* *12*
  • Zlatí komunisti !!!
    • Komunisti jsou rudí fašisti!!!
      To oni nesou vinu za ten nynější marasmus.
      • Nejseš náhodou umazanej vod krámů ? Nemrdals při krámech ? Že vidiš červeně
      • Pukni vzteky, ať se máme komu smát !!! Ale chudák koza potom osiří, kdopak ji b ude utěšovat ???
  • Úpadek justice. blokování policie a státních zástupců tj. výsledek zkur,,,vené sametové revoluce. Proto budeme volit komusty, je to jediná strana, která námn dává záruky, že zkorumpovaní pravcičáci si nebudou v této zemi dělat bor,,del.
    • Takto se chová křesťan, který dal slib před Bohem . Opustil rodinu - 4 děti a ženu- kvůli takové podvo,,dnici, která s ním na úřadu vlády prováděla sexuální orgie za státní peníze.
      • asái proto byl na soukromé návštěvě u minulého papeže..... co víme...ptal se jak z toho
      • Prase je prase, a děv,,ka je děv,,ka.
  • Advokát Ortman je neskutečná cv*ně ve věci zločinců Nagyové a spol.

Nestačím se divit, co si luční advokát dovolí !!!!

Jsem pro zrušení spolku ČAK.
    • *14* *14*
    • Zloděj nicků a člen stb jako jsi ty nemá co požadovat. Až se budou zloději a lháři
      skutečně trestat tak si hezkejch pár roků posedíš soudruhu! *2* *2* *2* *2*
  • Komunisti jsou dobytek!
    • Až se budeš houpat, tak se příjdu podívat
    • Pukni vzteky, atˇje nějaká švanda...
    • .. na tom nic nezmění ani primitivové jako ty :)))
  • Politika = kšeft, firma, sro, dojná kráva, jak chcete, akorát že silně nekontrolovatelná. To samé justice atd atd. Svět je o penězích, nic na tom nezměníte.
    • ... dobré poledne :)))
      ... máš něco nového?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit