Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už aby se dostali k moci komunisté.Bude klid v zemi české!ODS TOP-09 ať jdou do rezervace.
    • Jeď do severní Koree,to bude tvoje gusto.Budeš tam skákat s jejich vůdcem a halekat jako opičák
    • tak,tak už se těším,jak po dlouhých létéch budu vilit opět komunisty.
      • to můžeš rovnou volit nacisty, protože

KSČ(m) = NSDAP(m)
        • Pukni vzteky, ať máme legraci...
    • To máš pravdu soudruhu.
      Komunisté(bolševici) v SSSR,Severní Korei apod. na to měli(mají)
      natrénovaný postup--vyvraždit polovinu svého národa,no a je klid.
  • Reakce ODS a TOP09 mi připadá jako mrchožroutství. "Urvi, co se dá". Přitom pana Pospíšila si nesmírně vážím. Akorát nechápu jeho loajalitu vůči ODS - tolikrát už ho potopila.
    • ... smiř se stím, že toho moc nechápeš, není to žádná trága :)))
  • Vůbec bych se nebál předčasných voleb, pořád naivně věřím, že voliči nejsou stádo ovcí, ...
    • Já se jo zkušennost naopak obávám, že stádo ovcí stále převládá. Půlstoletí komunismu udělalo své.
      • Pukni vzteky, ať je sranda....
    • ... po opici?
  • ... zdegenerovaná píííča, která si zrovna říká "pastýř", je bezkonkurenčním králem :)))
    • Ty sámsi pastýř svých zdegenerovaných výblitků, tak se vschop a napiš něco k tématu, jinak Tě nemůže brát nikdo vážně.
      • ... na tvou vážnost kálím, sráááči :)))
        • No reaguju na proklamovanou histerii ODS vůči předčasným volbám, což je k tématu širokospektrálně celospolečensky ( to mě napadlo úplně náhodou), a vůbec už nechápu tyto malicherné půtky
        • A něco k tématu bys vypotit nemohl? Cokoliv, ..
      • ... ty jako jsi už někdy napsal něco k tématu, blbečku?
  • V porovnání s tím mořem zlodějen a podvodů co se tu odehrávaj je případ
    Nagyové opravdu směšný a hodí se do béčkového románu pro ženy.
    Zato soud s kmotrem Janouškem nezačal moc dobře. Pokud dechová zkouška
    na alkohol není podle znalců průkazná tak každej občan který na jejím základě
    dostal pokutu nebo skončil na protialkoholní stanici může nyní žádat po státu
    náhradu škod protože není přesvědčivě dokázáno že konzumoval alkohol.
    Opravdu jsme právní Kocourkov kde 4 právníci dojdou při čtení jednoho
    paragrafu ke 4 zcela rozdílným názorům. *2* *2* *2*
    • Já bych případ "velitelky" tajné služby tak nebagatelizoval. Alespoň nám tímto Nagy poukázala na neschopnost tajné služby.
      A propos, jakou hodnost má zmíněná osoba ženského pohlaví?
  • ODS a TOP nekrade. Oni odkloňují a to je s imunitou beztrestné. Jsou tak namyšlení a zblblí posedlostí vládnutím a mocí , že těm svým kydům už i věří. Běžte do pr.....!
    • Kradou ve smyslu výkladu lidu. Trestní zákoník si stejně přetvořili tak, aby se jich netýkal. A lid je brzy ztrestá. Nacisti si také kdysi mysleli, že jsou tu navěky.
    • Mohl bys přesně říci co STRANA ODS nebo STRANA TOP 09 ukradla? A mám na mysli termín "krádež" tak jak ji definuje trestní právo. Samozřejmě nevylučuji, že někteří ČLENOVÉ těchto stran mohli něco ukrást. Pokud k tomu máš důkazy, jsi povinen to oznámit policii, protože neoznámení trestného činu je trestné.
  • Pospíšil může za všechno i za to jak Nagyová pích... s Péťou, ten jí za to dával ze státního 270tis. měsíčně, za to že si Zeman dělá co chce a nenechal vládnout dál naší slavnou lidoodstop09 vládu, za to jak si dovolujou vyšetřovat poslance za to, když sedí v dozorčí radě jedné nejmenované pojišťovny a ukradnou z ní 2 miliardy pro Janouška atd. atd.
  • Občanská demokratická strana chce hnát k zodpovědnosti státní zástupce. Víte co mi to připomíná, když ZLODĚJ křičí chyťte zloděje...
  • Modrý parchanti si z týhle demokracie udělali soukromou hospodu a když jim na to někdo skočí, tak maj plný huby demokratických principů a všemožných ochran kdejakýho lempla..
    • Čemu se divíš, i když si komunista zakryje rudou řiť modrým hadrem, je to stále komunista...
      • Pukni vzteky, smích je pro nás docela zdravý...
      • Jenom tak na okraj. Proč Ty nesnášíš komunisty, já vím proč.
  • Klaus,Nečas,Kubice..... klub těch největších špinavců.Nikdo jim to nemusí připomínat.Všichni to vědí.Naprosto a úplně všichni.Mají jedinou výhody že je okýnka autíček brání před kontaktu s lidem obecným.Lidičky by se špinavci ale moc rádi promluvili.Vysvětlili jim že po léta si z našich daní výrazně přilepšovali.Nyní je čas vracet.Nebude to lehké.Ale poctivá česká facka - ordinovaná mnohdy opakovaně je zázračným lékem.Žádné stížnost žaloby emoce.Liskance.Pravé české liskance.
    • ... balíci jako ty nikdy nic svýma hospodskýma kydama nevyřešili :)))
      • Ty jsi strašný hov*do. Ty to doma vymyslíš s manželkou *1* *1*
        • ).(
          • To vypadá jak dřívější Antiparoubek *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit