Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amrdólští investigativní žurnalisté odhalili, že syn tamního prezidenta je vopice!!!

    YEAH !!!
  • Ruští investigativní žurnalisté odhalili, že syn tamního generálního prokurátora Arťom Čajka vlastní luxusní hotel, který si nemohl koupit z normálních příjmů. I když v Rusku je napojení státu na organizovaný zločin normální.

    Generální prokurátor Ruské federace Jurij Čajka má velký problém. Jeho syn Arťom si zakoupil hotel v Řecku za peníze, který by si i v případě korupce tolerované u člena takto vysoce postavené rodiny nemohl koupit za vlastní peníze. Stateční ruští novináři (takových Rusů si vážím) z tohoto případu chtěli zpočátku vycouvat, ale nakonec se do toho pustili a výsledky jejich vyšetřování jsou děsivé. Rodina vrcholného justičního úředníka se spřáhla s nejhoršími mafiány a zabijáky. To všechno přesvědčivě dokazuje dokumentární film Případ Čajka. Pak se ovšem nelze divit, že ruská justice funguje jako spojenec gaunerů nejhrubšího zrna a státem posvěcený výběrčí výpalného.

    Nejhorší na tom je, že korupce v Rusku je masově rozšířena a místní politici i vrcholní úředníci se nesnaží svoji úplatnost ani skrývat. Ví se o nich, že vlastní luxusní paláce, jachty, auta apod., na které si ze svých legálních příjmů nemohli vydělat ani náhodou. Vysvětlení je jasné, jsou spřažení se zločinci a maximálně uplatní. Pak se nelze divit tomu, že v Rusku jsou zchátralé nemocnice, chybí v nich často základní léky, nové silnice se prakticky nestaví a ty staré připomínají tankodrom.

    V Česku když bývalý premiér Stanislav Gross nevysvětlil, kde vzal peníze na byt, abdikoval. V Rusku nic takového nečekejte. Tam se naopak musí bát kritici zlořádů, kteří končí v lepším případě ve vězení, v tom horším je zavraždí nebo dotyční náhle zemřou. Mnozí Rusové už naštěstí procitli, a konstatují jasně: „Vládnou nám nejhorší z nejhorších“. A ruský prezident Vladimír Putin tento stav toleruje. Mocní si v podstatě mohou dělat, co chtějí, akorát ho nesmí veřejně kritizovat, to pak je čeká pobyt v jistých ozdravných zařízeních na Sibiři. Ale jinak vraždi, uplácej, kraď, to je Kremlu jedno.
  • Sergej Lavrov se odvolává na seriózní odborníky, ale právě ti ho usvědčují z hlásání bludů. V knize Dějiny Ruska 20. století sami ruští historici potvrdili, že dělníci za sovětské éry ve dvacátých a třicátých letech minulého století pracovali deset i více hodině denně a to včetně nedělí, Reálná mzda ruského dělníka byla v carském Rusku v roce 1913vyšší než za Stalina v roce 1940.

    Sociální politika, tedy soubory opatření ve prospěch námezdně pracujících, se postupně vyvíjela od poloviny 19. století tedy dávno před bolševickým pučem v roce 1917 v Rusku.

    Vliv na ni měla i papežská encyklika Rerum novarum, kterou vydal papež Lev XIII. 15. května 1891. Ta na jedné straně respektuje právo pracujících na vytváření odborů a požaduje pro ně spravedlivou mzdu, na druhé straně pak odsuzuje komunismus,a neomezený kapitalismus, ale zároveň respektuje právo na soukromé vlastnictví.

    Ale známá jsou i opatření ve prospěch dělnictva, které prosadil říšský kancléř Otto von Bismarck v Německu, kde od roku 1889 existovalo sociální pojištění pro všechny vrstvy obyvatelstva, lidé tak měli nárok na důchod. Sociální zákonodárství se v té době vyvíjelo i v Rakousku-Uhersku, kde od roku 1887 existovalo úrazové pojištění pro dělnické profese.
  • Kážou vodu, chlastaj víno. Běžná taktika žebravých amrdólů kteří sice navenek vypadají jako nažraní, ale ve skutečnosti se přetvařují a dobře ví, že se bez východní potravinový pomoci neobejdou.

    WOW !!!
    • Brzdi Ruský blbe.
      s tím 13 boů za vteřinu jsi nenápadný jak lejno na mixéru *2* *2*
  • Kážou vodu, pijí víno.“ Běžná taktika bohatých Rusů, kteří sice navenek hlásají věrnost své zemi, ale ve skutečnosti se přetvařují a dobře ví, že se bez Západu neobejdou. Nyní k nim přibyl i Putinův stoupenec zpěvák Josif Kobzon.

    Zajímavý článek od Ivety Polochové o něm vyšel ve čtvrtek 3. září v MF DNES. Zpěvák Kobzon, který bývá přirovnáván k americké legendě Franku Sinatrovi nejen kvůli podobnému hlasu, ale i kvůli údajným stykům s mafií. Vůči Západu se stavěl velmi pohrdlivě slovy: „Plivu na jejich sankce“ a chtěl s ním dokonce přerušit diplomatické styky. Nyní však onemocněl rakovinou a pojede se léčit do Itálie, která mu udělila mimořádné humanitární vízum ze zdravotních důvodů, přestože tato ruská hvězda je na sankčním seznamu Evropské unie. Nicméně v tomto případě i já bych se přimlouval za jeho udělení, protože i razantní kritika vůči kremelskému režimu má své hranice. A tady jde o zdraví člověka. Je to také další důkaz, že se Rusko bez Západu ve skutečnosti neobejde.

    Nicméně v Rusku se pan Kobzon dostal do palby pořádné kritiky. Sami Rusové mu na webech a sociálních sítích spílali a nadávali do pokrytců a dostalo se mu například rady, ať se léčí jako obyčejný Rus a vyzkouší si jaké to je.
    • Mnozí bohatí Rusové dávají okázale veřejně najevo svoji lásku k vlasti, ve skutečnosti si však kupují paláce na Západě, pořizují špičková západní auta, posílají tam studovat své děti, žijí tam jejich příbuzní, kterým radí, aby se domů nevraceli, protože je v Rusku nečeká nic dobrého a jezdí se léčit na vyhlášené západní kliniky, jelikož jim ruské zdravotnictví ani na té nejvyšší úrovni nedokáže srovnatelnou péči zajistit. To, že i přes sankce si nechávají dovážet luxusní západní potraviny, ani nemusím dodávat. Oni ve skutečnosti dobře vědí, že Západ, i přes slovní výpady na veřejnosti, moc potřebují. Koneckonců i dcera ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova studovala a žila v USA.
      • to dělá celej svět.američané jsou hrdí američané ale daňej raději na kajmanech.
        • putinovci zase okrádají rusko když daně neplatí ale nakradené peníze schovávají
          v Panamě *15* *15* *15*
          • neboj americkej seznam je před zveřejněním *3*
  • Není tedy divu, že v minulém roce odešlo z Amrdólie samý howno, psal to Cígler!!!
  • Není tedy divu, že v minulém roce odešlo z Ruska přes 300 tisíc obyvatel do některé ze zemí EU a USA. Tato emigrace předčí i Jelcinovu éru, kdy v posledním roce jeho vlády v roce 1999 odešlo do zahraničí na 214 tisíc lidí. A podle průzkumů veřejného mínění se chystá Rusko opustit asi 20 milionů obyvatel. Inu, je to jak za socialismu, kdy moskevská propaganda hlásala, jak se prohnilý Západ hroutí, ale fakta dokazovala něco jiného. Západ se prý hroutí, ale do toho „úžasného“ Ruska odešel pouze francouzský herec Gerárd Depardieu. Inu každá doba má nějakého toho pomýleného Deana Reeda. Opačným směrem je ale jaksi přesun lidstva poněkud živější.
  • Statistiky jsou neúprosné, to je fakt
  • Statistiky jsou neúprosné, a lži Kremlu i jeho stoupenců jsou na ně krátké. Ruská ekonomika stále padá, a ve třetím čtvrtletí meziročně klesla o 3,4%. V zemi přibývá chudých a v minulém roce ji opustilo přes 300 tisíc lidí.

    Vojenské operace na Ukrajině a v Sýrii, dále nízké ceny ropy, táhnou kremelskou říši prudce dolů. Rusko si bude muset brzy vybrat, buď válečná dobrodružství, nebo zhroucení ekonomiky, protože mu jinak dojdou peníze. To, že mu v příštím roce hrozí vyčerpání ropného rezervního fondu, potvrzují domácí i zahraniční experti.

    Reálné příjmy ruských obyvatel klesly za poslední rok téměř o 10%, rubl atakuje hranici inflace třiceti procent. V brzké době budou ruské domácnosti vydávat více než půlku svých výdělků za potraviny. „Stáváme se znovu zemí chudých lidí,“ přiznává bývalý náměstek ruského ministra financí Ivan Starikov. A je pravdou, že počet těch nejchudších nyní v Rusku strmě roste.
  • Je potřeba si přiznat pravdu, že amrdólské letectví není v nejlepší kondici a to vesmírné je doslova vprdeli!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit