Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1. Vyhrála Ukrajinka, která se jmenuje Džamala, a to i přes to, že lidé jednoznačně hlasovali pro Lazarova z Ruska.
    2. Vyhrála se svou politicky zaměřenou písní i přes to, že tato píseň neměla být do soutěže připuštěna, protože porušuje pravidla soutěže.
    3. Vyhrála i přes to, že všichni Ukrajinci hlasovali pro Rusa (krom ukrajinské poroty samozřejmě).
    4. A vyhrála i přes to, že její hlasový projev nebyl zdaleka nejlepší, o jejím vzhledu lze také diskutovat, ale to je asi věc vkusu
    5. Před finále soutěže hrozil generální ředitel Národního televizní společnosti, která organizuje účast ukrajinských představitelů v soutěži Zurab Alasania, že v případě vítězství Rusa bude Ukrajina příští ročník bojkotovat. Po soutěži už se bijí v prsa a rychle oznamují, koho že všechno z Ruska na soutěž nevpustí.
    6. Až do letoška hlasovali jen lidi, teprve letos se nějakým způsobem objevila v pravidlech nějaká porota složená ze záhadných individuí.
    Výsledku se podivují všechna světová média a petici proti výsledku soutěže podepsalo k dnešnímu dni přes 200 tisíc lidí. Ze soutěže se stal klasický Festival politické písně jak za komančů. Eurosocialismus jede na plné obrátky i se svou propagandou přes kulturní frontu.
    Morálním vítězem soutěže se stal Rus, protože získal od lidí suverénně nejvíce hlasů.

    Holušová, strč si ty svý ukřivděný ruský pindy do p*dele a táhni na Ukrajinu kam patříš.
    • souhlas, včera jsme to se zlým trollem počítali a došli jsme ke stejnému výsledku *3*
  • Dnešní protiruská hysterie je uměle vyvolávána roztleskávači proamerické propagandy!!!
    A i kdyby se teplouš Semjon z toho pojebal s Cíglerem, nic s tím nenadělá!!!

    WOW !!!

    YEAH !!!
    • Tak se ujměte žezla a vysvětlete nám, že ruští soudruzi zde byly 20 let pro naše dobro... že povraždili miliony svých vlastních lidí pro naše dobro... že rozpoutali druhou světovou válku pro naše dobro... tak šup šup.

      Jestli tím naznačujete, že nynější rusko je jiné... možná... ale zkuste nás přesvědčit :)
  • Aby někdo vyhrál úžanou show, kde se všichni údajně náramně baví a užívají si to, s písní o strastech Tatarů, je jistě politická volba, případně i volba politikou zmanipulovaného voličstva. Myslím, že stálice, jako ABBA, nezpívala rohořčenou píseň o kolaboraci švédských podnikatelů za druhé světové války. Dijonová také nevyprávěla o utrpení eskymáků a indiánů na americkém kontinentu. Ruský zpěvák také nezpíval o ukrajinských, italských, rumunských atd. divizích před branami Stalingradu, jak jim potom dali na prd.l
    • přéééésně, celej svět je zmanipulovaný, krom Rusáků, to dá rozum
      • ať tě neklepne pepka...vždyť o nic důležitého nejde.....je to jen zábava.....
  • Evropská vysílací unie (EBU) se bude zabývat peticí ke které se připojili občané Velké Británie, Francie, Německa, Španělska, Austrálie, Srbska, Švédska, Ruska, Ukrajiny a dalších zemí, protože se jednalo o politickou "píseň"!!!
    • BTW, myslím, že všichni občané tebou zmiňovaných států mají uraženého Putina srdečně na salámu *15*

      myslím že mají jiné starosti ty ruská fuchtle *15*
    • no nekecej, máš někde odkaz že se do toho zapojili všechny státy ? aby nás pak havloidi nenařkli že zase kecáme *1*
      • je tam i přehled zemí, jejichž občané se zapojili - https://www.change.org/p/european-broadcasting-union-make-eurovision-song-contest-revise-the-results-of-the-song-contest-2016javascript:; *14*
        • díky, díky, díky

          nechám si to zarámovat

          fakt díky, je super že je to tak důvěryhodné, fakt díky
  • příště můžou rusové zpívat o německém vraždění lidí po milionech,jak němci vraždili děti, ženy,starce,tohle vítězství ukrajinské banderovské kurwy není nic jiného jak zase rozdmychávat oheň proti rusku,hlavně jak nám všichni říkají,že musíme němcům odpustit ,jsme přece s nimi v jedné evropě,pokrytecký hnus
  • jaký havel,takoví jeho pohrobci,v médiích, v politice,celý tento stát je jedna havloidní pakáž,pokud se něco nezmění,čeká nás zkáza
    • souhlas, ať žije český stalinismus

      vivat Putin
  • nenávidím USA
  • Opět článek na objednávku.Jak vysvětlit lidem že celá soutěž nebyla fraška,že ta píseň neměla politický podtext,že Krymští tataři trpěli v područí Rusů,to že tam poslední roky byly vlastně Ukrajinci je věc bezpředmětná,jak si rusové mohli myslet že vyhraje nějaký gay z Moskvy,že?ČÍm více čtu takových prefabrikovaných článků tak se ani nedivím že obliba Putina a Moskvy jaksi pořád roste,Češi mají celkem dobrou odolnost proti vymývání mozků,vytvořenou před rokem 1989.
    • jen aby jste se nepřepočítal, my ten komunismus prostě vybudujeme
  • Makak
    Slušnej pokus Alino a teď trochu bolesti pro tebe *1* *1* *1* *14*
    Eurovize dosáhla dalšího z vrcholů: Pěvecká výuka v demokracii po bruselsku.
    Známe už i vítěze pro příští rok!
    Pochopí konečně Rusové, o co v Evropě jde?
    Náckové kácejí pomníky a Pussy Riot jim zpívají do pochodu
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2447-eurovize-dosahla-dalsiho-z-vrcholu-pevecka-vyuka-v-demokracii-po-bruselsku-zname-uz-i-viteze-pro-pristi-rok-pochopi-konecne-rusove-o-co-v-evrope-jde-nackove-kaceji-pomniky-a-pussy-riot-jim-zpivaji-do-pochodu.htm
    *15* *15* *15* *15* *15* *5*
    ...V roce 2017 by měla Eurovizi vyhrát skupina Pussy Riot. Možná za píseň natočenou s Conchitou Wurst - o moderním ruském gulagu, který je plný homosexuálních mučedníků, obehnaný ostnatým drátem se strážními věžemi, zuřivě homofobními stážemi, vlčáky a antisemitsky naladěnými ortodoxními kněžími.
    Umělecká hodnota takové písně by nepochybně byla nevyčíslitelná.
  • Koukám že některým nedochází, že tady nejde o to, že nevyhrál Rus, ale jde o to, jakým okatým způsobem a kým bylo vítězství darováno Ukrajince.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit