Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • České vrtěti psem. Dneska je den plný samých náhod. Dopoledne propaganda po dlouhé době zase oprášila fake story o údajném ruském sestřelu letu MH-17 Bukem. Jinde jsem narazil na informaci, že v Běloruské tajné služby rozbily síť západních agentů a mají to všechno zdokumentováno. Teď naše BIS, o které se mimochodem i mezi poslanci šušká, že od nástupu Koudelky na místo ředitele se stala pobočkou americké CIA, přišla jak na zavolanou s neuvěřitelnou story (zrovna dneska po sedmi letech neúspěšného vyšetřování), že sklad ve Vrběticích vyhodili do luftu dva ruští agenti a co je ještě neuvěřitelnější, že ti agenti byli ti samí, co prý v Británii otrávili bývalého ruského agenta zrádce Skripala a jeho dceru novičokem, jehož otravu nelze přežít. Ti ji jako zázrakem přežili. To nevymyslíš. Tak mě to připadá, že ti naši političtí šašci dostali notičky buď z Aspen institutu nebo přímo z US ambasády aby taky přispěli k protiruskému tažení. Problém je, že jsme na prahu války s Ruskem, do které americká mafie deep state tlačí svoje evropské vazaly a to už hezkých pár týdnů (od nástupu loutky deep state do Bílého domu). Celou tu dobu totiž dávali lidi v Polsku, Slovensku, v Pobaltí i u nás na různých fórech najevo znepokojení nad mohutnými nočními železničními transporty vojenské techniky, mířící na východ. Přípravy NATO na válku s Ruskem má propaganda zřejmě za úkol překrýt nesmysly. 


    • OK, souhlasím.

      Pro obrázek o současné situaci:

      EU má 28 členských států. Každý z těchto států má civilní rozvědku, má vojenskou rozvědku = celkem 56 základních zahraničních rozvědných služeb. Navíc má každý stát svou informační službu ministerstva zahraničí a civilní a vojenskou kontrarozvědku. Proč asi ještě nebyl dopaden - a natož odsouzen a potrestán ani jeden pašerák lidí z Afriky ?? Pro info: Uprchlické tábory v Rakousku a Německu provozuje švýcarská soukromá společnost OPS, jejímž majoritním vlastníkem je Barclays Bank, což je hlavní banka Rothschildů. No, nésme my v Evropě blbí ???

      Věřte - nevěřte - anebo si  prověřte ...

  • Blbost, lež!! První výbuch nedodržení bezpečnostních postupů při manipulaci s výbušninou. Druhý výbuch krytí bordelu v evidenci ve skladech a hlavně důkazů, že zde byla uložena zakázaná munice. Ptejte se Vrbětických!!!!!!!

  • TheGGG

    západ rozjel své divadýlko a my mu děláme užitečné idioty... jaká to náhodička, že zrovínka když se řeší dodání vakcíny sputnik (když západ tak těžce selhal) a dostavba jaderné elektrárny + provokace ukrajiny u hranic s ruskem, přijdou bruselší poskoci na přání senila bideta s nápadem vyhošťovat ruské velvyslance a u nás se ještě zpatlá pohádka o jakémsi zapojení rusů do výbuchu lajdácky uskladněné munice, což se odehrálo před x lety... trapné divadýlko ve kterém jsme za užitečné idioty...

  • Kujem pikle, kujem pikle, aneb čučkaříme , čučkaříme!

  • Doufám, že když se bude mobilizovat na ruskou frontu, zdejší největší agitátoři a křiklouni se přihlásí ihned dobrovolně a půjdou příkladem. Hulákáni na netu Rusko neporazí. Jen mám pocit, podle příspěvků v diskusi, že budou v zákopech patrně dost osamělí, (spousta lidí už ty pohádky ovčí babičky tak nějak nebere) tak až se na ně požene horda Rusů, aby se nelekli a neustupovali, nýbrž hrdinně vytrvali na pozicích do konečného vítězství.....

    • V současnosti stačí vyházet odtud všechny proruské kolaboranty a Rusko samo svými válkami  a zbrojením zajde na úbytě.  

      • Kdo asi nejvíce utratí na zbrojním materiálu Rusko???? To asi ne!!  Tak kdo asi zajde ty mudrlante???? Vždyť ty si dokážeš sám odporovat!!!???

        • I kdybys své příspěvky ozdobil kolem dokola otazníky a vykřičníky, nezakryješ tím , že víš kulový.  😛

      • Tak to máte blbý. To vás tu moc nezbude. Nebudete se tu sami bát? Ale, nebudete. Zaplníte prázdný stát migranty a postavíte tu US základnu která vás bude chránit....

        • Mno, bude se mi možná stýskat po těchto  inteligentních diskusích, ale co nadělám..😉

  • Excelentně boduje nějaká Pekarová ze sněmovny. Prý "Hamáček musí říct, od kdy o agentech vi!". Tak to je nám panečku foor dne. To je nová svěží myšlenka! To je moudro. A proč by se mělo takové hlupani ze sněmovny odpovídat? Co nevidět vytvoří kvíz o Gagarinovi nebo RVHP. A bude chtít veřejnou účast. Drzost a arogance takové univerzální blbky nebere konce.

    • To bude panečku ministryně tahle Pekarová. To bude alespoň legrace. 

      • A je to ženská, chlap, nebo hermafrodit? My jí doma říkáme "zrůdička".

  • KIMCID

    Pan prezident vyhoštění podporuje. Jinak sice nepředvedli žádný důkaz ,ale to přeci nikdo nepotřebuje že.

    • V těhle věcech někdy nejde zveřejnit žádný důkaz , natož všechny , to by to mohli ty tajné služby zabalit a jít péct rohlíky .

      • Když tedy nelze uveřejnit žádný důkaz, pak tedy jde nebo může jít o lež, kterou nejde vystopovat. A tajné služby si mohou hrát beztrestně do nekonečna.

        • Zní to blbě ale je to tak , prostě jsou nějaká pravidla a když se poruší je vymalováno . Možná blbej příklad  , ale třeba někde ve světě unesou dvě turistky z České republiky , máme nějaké kontakty a začneme ukolovat tajné služby , tak se na Ruzyni veřejně rozloučíme s agenty a ještě zveřejníme místní spolupracovníky v novinách , včetně těch místních - jak myslíš že taková akce dopadne ?😎

  • Pokud je to pravda, je to velký problém. 

    Jen mi některé souvislosti připadají zvláštní.

    Vyšetřování trvalo 7 let, s výsledky se přijde "náhodou" v době eskalace vztahů s Ruskem,  náhodou v době před volbami,  náhodou v době, kdy Biden vyhlašuje sankce proti Rusku. 

    Smrdí mi to zadáním a Koudelka si jistě toho generála zaslouží. Které armády ale chce být generálem.

    Co tam tedy Policie vyšetřovala? To lhala nebo je neschopná, že na to museli přijít až stateční čučkaři? 

    Pokud je to ale pravda (což se asi nikdy nedozvíme), tak je to ve vztazích k Rusku problém. Nebo hybridní válka proti Rusku a příprava budoucího bojiště.

    Všechno je to špatně. 


    • To není špatně , 7 let je doba kdy se vyšetřovaly různé varianty a vzhledem k závažnosti , ale i délce vyšetřování bych to nezpochybnoval. Před těmi lety těžko někdo mohl znát co bude za 7 let , to jen k těm konspiracím. Dejte tomu čas .Nejhorší variantou by bylo aby byl generálem armády nepřátelské .

      • Rozumný člověk tomu jistě a rád, čas dá. 

        Nebyl bych rád, fakt ne, kdyby se nakonec mělo zjistit, že je to jen hra. Aby se poškodil protivník v hybridní válce.

        • Jindřichu sežen si knihu  "Kdo jede na tygru " kde jsou popsány tři sekce tajných operací britské tajné služby a až jí přečteš tak apoliticky zhodnot kauzalitu .Prostě takové obvinění se nedává jen proto aby někdo něco vyprovokoval , to je moc a RF zareagovala tak jako to dělal SSSR , prostě mi nic to vše je provokace , škoda že si nezažil ten Černobyl a tu nalejvárnu mi ne , to je vše jen západní propaganda ,  škoda .😎

  • Neříkal náhodou Biden, že výstavbu Nordetrem 2 je nutné zastavit za každou cenu?

  • A na scénu přichází nový ricinový agent. Bývalý ministr Milan Chovanec. Sám se aktuálně přihlásil redakci idnes. Trapné vnucování si nadepsal "a mohlo být hůř!". To je nám zas invaze socanské blbosti. Další nadílka úsměvných příběhů od nositele Nobelovy ceny za blbost. Každý si uplivne před takovou bývalo socanskou vtěrkou. To náš Milan ne! S radostí přispěje s nadílkou vlastní bažiny blbosti.

    • On si jen dovolil přinést švestičky ze své vlastní zahrádky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit