Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten vlastizrádce a gauner Klaus by měl viset. Ten psychopat to má všechno na svědomí, on s těmi sv.ňárnami začal a teď si hraje na vševěda a spasitele!!!
  • Klausi největší zásluhu na morální degradaci této země máš ty když jsi nechal zhasnout a bejvalá komunistická sebranka společně kriminálníky začala loupit. A ty jsi je svými výroky o čistých a špinavých penězích podporoval. Tak nekritizuj a nerozdávej hraběcí rady Nulo!!!
  • Ty blbečku co to meleš plat jsem měl 3600 Kčs jako elmechanik ve velkém strojírenském závodě za byt 2+1 jsem platil 276 Kčs včetně vodného a stočného, elektřina stála 70 haléřů 1 KWh a auto Škoda 105 L jsem si koupil za 60 000 Kčs, oběd v bufetu stál kolem 7-10 Kč.
  • To neřešte od r.89 máme loutkové vlády skuteční vládci jsou neviditelní.A volby drahá komedie....
  • "Americký federální soud poslal na 28 let do vězení bývalého starostu Detroitu. Kwame Kilpatrick byl odsouzen za řadu trestných činů včetně úplatkářství, vyděračství či zpronevěry. Vinným z více než dvou desítek zločinů byl uznán již v březnu, dnes mu soud vyměřil trest. Podle prokuratury přispěly Kilpatrickovy zločiny i k finanční krizi města, které muselo požádat o ochranu před věřiteli."

a to byl jenom starosta. Kolik by museli dostat Klausové, Bééémové, Němcové, Rathové, Grossové.........................................................................................................................................................................................................................................................................
  • Chce se mi zvracet.
  • Najednou to všichni ví a přijdou si ještě do Kalouska kopnout. Jak je to dlouho, co byla skoro celá rádoby "elita" - s prominutím - potentovaná z "pana knížete"? Hodný, snad i milý stařík, teď uražený, že nevyhrál, když se omylem dostal do finále už sděloval, jak bude prezidentem všech potřebných atd., asi nepochopil, že ještě to ještě není hotovo. Když si vybavím, jak různé husičky komentátorky v bulvární televizi /Fialová a spol./ roztomile žvatlaly na jeho podporu, jak se tím Zeman bavil! Teď si kníže Karel zase vybavil tu Mosteckou, ve své senilitě si nevštípil do paměti, co mu na to tehdy Zeman odpověděl. Zeman není politicky má krevní skupina, ale proti těmto diletantům je hvězda. Jen jsem zvědav, s jakou špínou ještě vylezou. Jenže si neuvědomují, že nelze manipulovat se špínou a při tom nesmrdět.
  • Klausova drzost prostě nezná hranic. Právě on jako premiér zavedl praxi tzv.
    vyrovnaných rozpočtů . To znamená že se pobral peníz odjinud a překryla
    se jím díra. Po čase se zjistilo že peníze scházejí jinde. Třeba na důchodech.
    Právě za Klause vznikla státu největší hospodářská škoda a právě za něj řádila
    tržní ruka bez dozoru ze strany mafiánského státu.
    Tvrdí se že náš stát je zadlužený a nemá peníze. To je pravda ale ty peníze
    nescházej proto že lidé si žijí nad poměry jak nám panstvo tvrdí ale protože
    se státní prostředky 24 let převádějí na jejich soukromá konta.
  • Takovým drzounům to předvedla švýcarská justice.
  • Tak pračlověku počty haprují tobě.Já pracoval jako mistr a vím přesně kolik měl dělník.Kolikrát víc než já.O jídle raději ani nemluv.To co je teď ,to tady nikdy nebylo a komunisti se snažili,aby byl společenský klid a národ byl spokojen.Chápu,že je víc lidí,kterým se hodí žít v bordelu než v pořádku a disciplíně.Já měl auto Š 105 L a stálo mě 56000,-Kčs.Teď mám auto Š Felicia-combi a stála mě před 14 lety cca 340tis.Kč.Mléko plnotučné 3,30Kčs a dnes17,90Kč.Žvanilové a teoretici z prognosťáku .Volte hlavou a nenechte se ovlivňovat tady je pademokracie a to je rozdíl.
  • Takže je to diletant,ono něco rozjet a udělat to napůl je diletantismus,víme madam *2* *2* *2*
  • Takže je to diletant,když něco rozjíždím a udělám to napůl,jsem diletant,víme madam *2* *2* *2*
  • No ještě, že máme agenta Kárla 009. Ten nabízí své služby republice a zcela jistě nás zachrání. A že současný marast je dílem hlavně Kalouska, je jasné každému myslícímu člověku. A je dnes již také zřejmé, že Nečas v době svého premiérování už nepřemýšlel mozkem, ale zcela jiným orgánem. Proto měl Kalousek zcela volné pole působnosti a mohl devastovat bez omezení. Je s podivem, že ještě není ve vazbě.
  • Ta nekrofilní Bobo se přilepí i k mrtvole *3*
  • a počkejte ten ranec až se začnou vyplácet dluhopisy
  • Pruzinsky at uz konecne odprejskne s celou svoji prasivou familii do zeme puvodu,cimz je Slovensko!!!Vetrelec zkurvenej!!!!Hajzl,ze mu rovno neni!Ten dalsi Slovak Babis je ovsem to samy!

Jinak ODS a TOP'09 nejsou strany pravice,byt ta prvni to o sobe nepravem tvrdi!
  • Jen at ale upřesní kdo to zaplatí?Kdyby byla politická zodpovědnost tak by situace byla maličko jiná.At chcípně zmetek Kalouskův.
  • xyz O čem mluví, tento křivácký hajzl a bolševický agent a zemězrádce,
    Václav Klaus Vjačeslavovič? Svojí odměny dojde, tím si může být
    duševní čapisrala a Kikina! Nezaslouží nic než opovržení, tato spo-
    lečenská ssedlina!
  • Diletanti oba a nejen oni, Zeman se jako makroekonom také přiliš neblýskl , zmrskali to všichni mezi dvě polokoule sedací plochy a navíc všichni gigazloději, s výjimkou ,snad toho Zemana, co nekradl, ale většina z jeho okolí to za něho srovnala. Mašinfíra Gross to zvládl za celou Zemanovu rodinu i s dalekým a širokým příbuzenstvem.
  • Trochu vám ty počty haprují - aby si mohl dělník pře rokem 1989 koupit za 24 platů automobil Škoda 120 L, musel by mít výplatu cca 2500,- Kč měsíčně a neutratit ani korunu za jídlo, bydlení atd. 24 x 2500 = 60.000,- Kč, což byla předrevoluční cena zmíněné Škody

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit