Přejít na výpis diskuzí
Za zlého ducha a diletanta Kalouska ještě zaplatíme. Ekonomové i politici se vyslovili
10.10.2013 | red
90 příspěvků
-
Klaus-největší podvodník a lhář. *12* *12*
-
Všichni nyní chytří rodáci modré straky. *11*
-
Také si vzpomínáte, kdo se nám to radoval, že má pravice historických 118 poslanců a tudíž může konečně prosadit pravicový program. Ano, úspěch se dostavil a Klaus má takovou radost, že doporučuje nevolit největší státotvornou stranu, kterou založil a jak se zdá kradla nejvíce. Tato slavné straně ODS a s TOP se skutečně nemůže vyrovnat ani předrevoluční KSČ, ti totiž majetek, který pouze znárodnili a zůstal všem občanům republiky. Zatímco nové pravicové strany nás o veškerý majetek státu nenávratně připravily, takže dnes ty úspěšné občany podle kritérií pravice je potřeba pro začátek pořádně zdanit a pokud neprokáží legální nabytí majetku znovu jej znárodnit ve prospěch všeho lidu. Kdo s tím souhlasí bude volit levici !!!!!!!!!
-
Tak si myslím, že je jeden za 18, druhý bez 2 za dvacet. Klaus hledá spoluviníka za nepříliž povedenou transformaci, jejíž důsledky teď dopadají a Kalousek se zoufale snaží udržet na scéně. A možné potenciální provize za církevní restituce to jistí, pokud Kalouska nikdo nepřistihne při chybě ( to se myslím nestane, je to sice asi mizera ale je chytrý), takže se Kalousek může jen spokojeně chechtat.
-
ač Klause nemusím, tak mujsím konstatovat, že na financích jsme měli amatéra chemika, který byl navíc největší č u r á k .
-
-
bohužel ne byl,on ještě je a mám pocit že o něm ještě uslyšíme,tuhle štěnici hned tak něco nepoloží
-
-
Chce se mi zvracet.
-
Tak jsem z toho jelen? Všichni pánové celou dobu vládnutí dosavadní politické garniotury seděli ve sněmovně a věda o všem , jak uvádí ve svých názorech jsou najednou chytří. Vše věděli , na vše upozorňovali .Je to divné .Na co tam teda sakryš seděj ? Pak je celý tento systém na prd . Ani se mne nechce věřit , že takoví niktošové se mohou opět cpát do politiky .
Jó , bude to náročné a bude to s demokracií trvat .9F -
Moc by mně zajímalo kolik jsi nás stál ty Vašíku přiblblýý,tím že budeš házat špínu na jiné se neočistíš,zhniješ v pekle zmetku.Zamět si před svým prahem,nejen že jsi hoovado ale navíc i zbabělec.Všechny souvislosti s tvým jménem už mi jdou jen s vulgaritama.
-
Ten vlastizrádce a gauner Klaus by měl viset. Ten psychopat to má všechno na svědomí, on s těmi sv.ňárnami začal a teď si hraje na vševěda a spasitele!!!
-
Takto tu pravicoví politici v čele s ODS kradli a kradou čtvrt století - http://www.youtube.com/watch?v=CtzQDantj6A,