Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Se začátkem souhasím. Ty bezvýznamné osoby bych nechal soudit v Číně. Tam by jim vysvětlili, co je za okrádání vlastního státu. Museli by si zaplatit i těch několik gramů olova.
    Jinak je to tipický projev z popřevratového Československa. Říkají tomu právní stát, ale dodejme, stát který stojí na vyšinutosti stále "purlamentem" schvalovaných zákonných zmetků a na thezi, že koruna je jediný pánbu na světě. Měli by provést alespoň pětinásobnou DECIMACI fiškálů v tomto "pardon" státě.
  • ... ty můžeš tak vytírat schody ve vašem paneláku, hlupáku :)))
  • ... jsi primitiv :)))
  • vanhorne
    Nikdo ti nebere, ze nas daleko vsechny prevysujes ve vedomostech o pozadí.Porodni babka kdyz ses klubal ven te prokoukla a umyslne ti nasmerovala hlavicku do pozadi ve kterem od vyklubani trcis, till dead do you part,eh?.
  • Úplně mi vyrazila dech věta těchto čtyřech žadatelů o finanční odškodnění, "že nebyli nikým varování před cestou" (!!!). Takže až vyjdu na chodník a něco se mi stane (někdo mě třeba i neúmyslně porazí), tak podle této "logiky" budu žádat po ČR finanční odškodnění!
    Všichni tihleti čtyři vyčůránkové potřebují stáhnout kalhoty a nařezat na holou prde. - to je ta nejlepší a nejpádnější odpověď na jejich nestoudný a vyloženě nemravný požadavek.
  • Tak tentokrát redakce Tiscali mluví i z mé duše. Závěr je naprosto jasný. Bylo naivní vycestovat vůbec ven, když se dalo očekávat, že s nimi právník vězněného Araba hraje habaďůru a chce je jako rukojmí na výměnu jeho vězněného mandanta. A také je naivní za svou chybu a naivnost požadovat od státu, teda od nás všech, jakékoliv odškodnění. Už i teď, když za ně stát zaplatil nejenom výměnou za vězněného Araba, dostali více než dost. Já bych je žaloval za to, že se chtěli dát k Islamistům. To jsem zvědav, jak by argumentovali svou obranu. Ono útok je někdy lepší, než i dobrá obrana. Jak by to mělo dopadnout, víme, ale naše soudy a soudcové jsou nevyzpytatelní a bůh ho ví, jak to vše dopadne. Ale mělo by dopadnout tak, jak je uvedeno v závěru článku. Ale čert nikdy nespí .
  • ... má další ukradené nicky, má jich víc jako své IQ, prostě největší ubožák na netu :)))
  • ... hlavně, abys neměl ve zdejších bijcích guláš, ten druhý není schopen vymyslet nick :)))
  • ... tupci musí být proti, chápu, na víc nemají, vůbec nezávidím správnou bezmoc hlupáků :)))
  • ... zklamu tě, před tou troskou máš zanedbatelný intelektuální náskok, nevysiluj se :)))
  • Pokud jste učitelka tak by jste se měla zamyslet sama nad sebou, nazval bych Vás jinak ale to bych tu dojnici asi urazil....
  • ... za větu patří MEZERA, nejbezmocnější nejzoufalejší nejprimitivnější nejtupější sračko :)))
  • ... inteligence se neřídí trapným hlasováním a primitivním blitím, chytry vždý porazí tupce :)))
  • ... a padá, a padá, a padá, vše probíhá dle mého velmi inteligentního scénáře, ubožáku :)))
  • ... při tvé omezenosti je i návod k používání pracího prášku skvěla realita, ubohý tupče :)))
  • ... nejsem hlupák, abych pořád někoho řešil, to dělají primitivové, kteří nezvládají sebe :)))
  • ... troska se nepřiblíží mému skvělému intelektu, naopak, padá do svých sr*ček stále víc :)))
  • Stalingrad
    Co a kdo je stát ?? Stát jsou občané a mě bo co jsem se ptal ,tak se nikdo z těch vych, cánků neptal jestli je bezpečno bo nebezpečno v Líbii či Sýrii. Tak pokud se někoho konkrétního ptali,ať jim odškodné zaplatí.Mě také žádný úředník z obce,kraje,ministerstva sám od sebe neinformuje jak je ve které zemi kam cestuji !!!! A když se někde ptám písemně -třeba ministerstvo,tak mě pošlou seznam zemí doporučených a nedoporučených !!! Mají to ti vych, caní bl, bci? ,ať to prokáží pokud si tam jeli vykoupat koule v moři či nabrat písku soukromně a pokud je tam někdo vyslal,není to věc občanů,ale toho kdo je poslal a pokud jeli kšeftovat a je fuk s čím,je to čistě jejich problém,jejich svobodné rozhodnutí .Tak zmalovat jim kule na modro,nas,..rat do ruk a měsíc nepustit k vodě a šupem je poslat zpět !!!!!
  • Pane Bijec, "odcházíte vesele mezi inteligenty"! Šťastnou cestu.
    Ti dobrodruzi se chtějí přiživit. Jsme přece PRÁVNÍ STÁT a tak
    se nějaká právní klička k okradení tohoto státu najde.
  • Konečně zase normální, nesluníčkovský článek, který dobře pojmenovává realitu. Díky autore.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit