Přejít na výpis diskuzí
Zachránění, trapní a nevděční: Mají unesení Češi právo na odškodné?
20.8.2016 | Tomáš Chalupa
94 příspěvků
-
by bývalo bylo , kdyby tam partička natáhla ráfy. Tady by nikomu nechyběli a co nevidět by bylo zapomenuto.Za blbost se platí. Takto dělají blbce z nás všech a primárně ze sebe. Každý středoškolák ví, že v údolí Bikaa je pořádně ale pořádně a dlouhodobě dusno. Ale partička vyčuránků jako že oni nic nevěděli.Oni nic.Ctěli být po návratu zajímaví. Kluci už vám někdo načural na dveře? Tak si nakupte domů velké podlahové hadry. Moc je budete potřebovat!
-
-
... ty jsi nejlepší řešení, neumíš psát a přiděluješ si primitivní desítky hlasů, ubohý tupče :)))
-
-
nejlepším řešením by byl tvůj konec v kafilerii. Jejda to by bylo veselí!
-
-
-
Tak tentokrát redakce Tiscali mluví i z mé duše. Závěr je naprosto jasný. Bylo naivní vycestovat vůbec ven, když se dalo očekávat, že s nimi právník vězněného Araba hraje habaďůru a chce je jako rukojmí na výměnu jeho vězněného mandanta. A také je naivní za svou chybu a naivnost požadovat od státu, teda od nás všech, jakékoliv odškodnění. Už i teď, když za ně stát zaplatil nejenom výměnou za vězněného Araba, dostali více než dost. Já bych je žaloval za to, že se chtěli dát k Islamistům. To jsem zvědav, jak by argumentovali svou obranu. Ono útok je někdy lepší, než i dobrá obrana. Jak by to mělo dopadnout, víme, ale naše soudy a soudcové jsou nevyzpytatelní a bůh ho ví, jak to vše dopadne. Ale mělo by dopadnout tak, jak je uvedeno v závěru článku. Ale čert nikdy nespí .
-
-
... ty můžeš tak vytírat schody ve vašem paneláku, hlupáku :)))
-
-
Konečně zase normální, nesluníčkovský článek, který dobře pojmenovává realitu. Díky autore.
-
-
... při tvé omezenosti je i návod k používání pracího prášku skvěla realita, ubohý tupče :)))
-
-
Myslím že by jim neškodilo zavřít je i tady za vydírání!! *16* *16*
-
Úplně mi vyrazila dech věta těchto čtyřech žadatelů o finanční odškodnění, "že nebyli nikým varování před cestou" (!!!). Takže až vyjdu na chodník a něco se mi stane (někdo mě třeba i neúmyslně porazí), tak podle této "logiky" budu žádat po ČR finanční odškodnění!
Všichni tihleti čtyři vyčůránkové potřebují stáhnout kalhoty a nařezat na holou prde. - to je ta nejlepší a nejpádnější odpověď na jejich nestoudný a vyloženě nemravný požadavek. -
-
A zkonfiskovat dosavadní nakradený majetek.
-
... jsi primitiv :)))
-
-
Co a kdo je stát ?? Stát jsou občané a mě bo co jsem se ptal ,tak se nikdo z těch vych, cánků neptal jestli je bezpečno bo nebezpečno v Líbii či Sýrii. Tak pokud se někoho konkrétního ptali,ať jim odškodné zaplatí.Mě také žádný úředník z obce,kraje,ministerstva sám od sebe neinformuje jak je ve které zemi kam cestuji !!!! A když se někde ptám písemně -třeba ministerstvo,tak mě pošlou seznam zemí doporučených a nedoporučených !!! Mají to ti vych, caní bl, bci? ,ať to prokáží pokud si tam jeli vykoupat koule v moři či nabrat písku soukromně a pokud je tam někdo vyslal,není to věc občanů,ale toho kdo je poslal a pokud jeli kšeftovat a je fuk s čím,je to čistě jejich problém,jejich svobodné rozhodnutí .Tak zmalovat jim kule na modro,nas,..rat do ruk a měsíc nepustit k vodě a šupem je poslat zpět !!!!!
-
Já bych na ně udělal dlouhej nos a dal jim k úhradě letadlo.
-
havloidní paraziti,jejichž drzost nezná mezí....
-
-
... jsi dokonalý primitiv, který na rozdíl od havloidů nikdy nezvládne ani českou gramatiku :)))
-
-
matkomrde *1*
-
-
-
Kapsa danoveho poplatnika je bezedna,ta tech 40M navysene o inflaci a uroky zaplati a nebude o tom ani vedet.Advocati se dovedou o sebe postarat.Stary Wilda Shakespeare davno rekl, " kdyby nebylo advocatu zivot by byl daleko jednodussi a prijemnejsi".Jak od te doby zdokonalili sve pochybne remeslo se ukazuje na stavu dnesniho podivneho sveta.
Vsadim se, ze to dostanou. . -
-
I když podstatnou část budou muset věnovat justici.
-
... to tvůj intelekt již dávno nemá kam couvat, pitomečku :)))
-
-
... děkuji za potvrzení hlasy, ale to fakt nemuselo být, hlasující zdegenerovaný primitive :))))
-
-
-
Měli je tam nechat.