Přejít na výpis diskuzí
Zachránění, trapní a nevděční: Mají unesení Češi právo na odškodné?
20.8.2016 | Tomáš Chalupa
94 příspěvků
-
A co takhle par facek, panove.... To by se vam asi jako odskodneni nelibilo, ze...? Lehky zpusob, jak si lehce vydelat penize... Klobouk dolu... *16* *16* *16* Skoda jen, ze tenhle humbuk utichne a my se jiz s nejvetsi pravdepodobnosti nedozvime, jak to dopadlo....
-
-
Jak to dopadne? Jako obvykle: shrábnou prachy včetně advokátů a soudců a pojede se dál. Tak to chodí v tom mafiánském kryptokomunistickém Čechystanu.
-
-
OK, jen jsi se sekl v názvu Bruselského protektorátu ve střední Evropě. Vždyť za každou cenu přebíráme zločinný západní systém.
-
-
-
Pokud by je vyslal stat, tak by se o tom dalo uvazovat. Urcite na tento napad o uhradu prisel nejaky vycurany pravnik.
-
Milí přátelé! Příště nám můžete být klidně UKRADENI a ne jen uneseni!
Vy jste se tam naučili pěkným móresům. Nejste vy skrytí agenti IS? -
-
Nejspíše si nechali poradit od Šláfenberga.
-
Se začátkem souhasím. Ty bezvýznamné osoby bych nechal soudit v Číně. Tam by jim vysvětlili, co je za okrádání vlastního státu. Museli by si zaplatit i těch několik gramů olova.
Jinak je to tipický projev z popřevratového Československa. Říkají tomu právní stát, ale dodejme, stát který stojí na vyšinutosti stále "purlamentem" schvalovaných zákonných zmetků a na thezi, že koruna je jediný pánbu na světě. Měli by provést alespoň pětinásobnou DECIMACI fiškálů v tomto "pardon" státě.
-
-
no ono by možná bylo zajímavé, kdyby se zveřejnilo jednání nebo nejednání tajných služeb.. máme-li nějaké nebo jsou-li k něčemu.. že požadavek je absurdní je fakt... ale neznáme pozadí toho všeho... neztratila se nějaká část výkupného nebo si to pletu s něčím jiným?
-
-
My máme nějaké tajné služby? My jsme mysleli, že zprávy píše herr Kocabka.
-
-
bijec pitomečků-přestan obcovat s matkou a dělat fotrovi hulibrkaa ty ubožáku
-
Trošku rozumu v makovicích asi nenašli věděli do jakého teroristického prostředí jdou no a bylo to za odměnu nebo z jiných důvodů ? Ten kdo jim to "nařídil" ať to zaplatí ! *11*
-
jsem ta největší m r d ka ,která kdy byla na tomto foru.Jsem tupý,zamindrákovaný,zakrsklý sliz a navíc mám ještě malé přirození...mé mámě to ale nevadí,i přesto mě má ráda.Hledám touto cestou chlapa,který by mě pořádně vymmrdal do huby a pak do prdeele a takhle třikrát dokolečka dokola.Najde se tady takový???
-
-
... troska se nepřiblíží mému skvělému intelektu, naopak, padá do svých sr*ček stále víc :)))
-
-
... a padá, a padá, a padá, vše probíhá dle mého velmi inteligentního scénáře, ubožáku :)))
-
-
-
ze zapařeného chlíva nám vylezl prasič stránek. Doma chrochtání, tady je všem pro srandu ... krásný život.
-
vivat Grebeníček
-
Makej Sajmon a nelelkuj! *5*