Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Macron ani Merkelova nemají v úmyslu cokoliv měnit. Jediné z čeho mají strach, že by skokově narostlo množství vražd a ovce tj. původní obyvatelé Evropy by se mohli splašit a věci vzít do svých rukou. Doba ještě neuzrála a ovce je třeba něčím uchlácholit a naoko podniknout nějaké opatření. Za pár let to již nebude třeba, neboť to bude standardem a lidí budou zvyklí na pravidelné zprávy o obohaceni. I ovce se ovšem nenechají holit do nekonečna a jednou to začnou resit. Bohužel Čím později to bude,tím to bude horší - a to pro obě strany.

  • Souběžně s tím vyčistit Evropu i zevnitř. A vnější ochrana já povinnost vůči Evropanům.

  • To by nesměli být ve vedení EU madam Leynová , mamá Merkel a Macron. Ti už si asi nahrabali za příjem migrantů tolik peněz , že nemůžou z podpory migrace couvnout. Jinak si nedovedu vysvětlit takovou vstřícnost k migrantům. Kvůli coroně obyvatel shengenu nemůže cestovat anido sousedních zemí v rámci shengenu, ale migranty berou furt s otevřenou náručí...  Ať muslimové ukáží doma, že umí něco jiného než znásilňovat a vraždit a pak se teprv dá s nimi jednat jako s lidmi... Zatím jsou to "bytosti" s vymytým mozkem, kterým je od dětství vštěpováno do hlavy, že jsou vyvolení a bezvěrci, nebo jinověrci  jsou podřadné bytosti odsouzení k záhubě. A že, pokud zemřou za svou víru, dostanou se do jejich ráje.... Stačí aby začali přečíslovat původní obyvatelstvo  a hned se projeví jejich zrůdná výchova. Tady pomůže je jen vystěhovat zpět do arábie a afriky... , ale obávám se , že pro západní evropu kvůli pomatenému "pseudohumanismu" je již pozdě. Pokud nevěříte, doporučuji shlédnout americký film "Bez dcerky neodejdu".

  • vanhorne

    25 hodin po dvanacte o tom zacinaji uvazovat, fine.

  • Aááá - mamá Merkel obrátila...?!!!

    Ještě nedávno do Německa zvala migranty ve velkém ...

    Jak pravila - budou pro Německo velkým přínosem...


  • Tule. otázku si klademe už od roku 2013

    • Spíše už od 11. září 2001 - v souvislosti  s teroristickými údery Al-Káidy na USA...

      Tehdy  de facto terror muslimů vůči křesťanům odstartoval...

  • Pokud někteří politici nechtějí chránit vnější hranice, tak by měli být odvezeni do Afriky odkud k nám proudí ti ekonomičtí vyžírkové.

  • O čem mluví Makrela, když je sem táhala a nejednou se k tomu nezná. U nás jim dovolí stavět mešity, "lidem", kteří znají jen kobereček a vzývaní Alláha. Zásadně vyhánět z republiky. Ať je potápí na moři. 

  • Lepší pozdě než nikdy


  •  Během útoku na moskevské divadlo na Dubrovce - velké terroristické akce muslimů ve dnech 23.-26.října 2002 40 čečenských muslimů během představení muzikálu obsadilo budovu divadelního centra a vzalo jako rukojmí více než 850 diváků.


    Během osvobozovací operace ruských speciálních sil bylo usmrceno 170 lidí, z toho nejméně 130 rukojmí zavražděných bombami terroristů během bitvy o hlediště.

    7. 1. 2015 - při útoku na redakci satirického časopisu Charlie Hebdo v Paříži -  12 mrtvých a 10 zraněných

    13.11.2015
    - Zhruba stovku mrtvých našla francouzská policie v koncertní síni v centru Paříže
    , kde zasahovala proti teroristům, kteří budovu přepadli, kde sedm teroristů spáchalo sebevražedný atentát. Terroristé zabíjeli i na dalších místech v Paříži, zemřelo okolo 130 lidí, další stovky zraněny. 

    A v Německu? Voerde, červenec 2019 Policii, i soudům známý 28letý Kosovan - muslim , jehož společenská
    nebezpečnost byla známa již dlouhou dobu
    , vtlačil bezdůvodně 34letou matku několika dětí přímo před příjížějící vlak - zemřela okamžitě na místě nehody


    Leipzig
    březen 2019
     62-ti
    letý muž vílé pleti byl vytlačen z tramvaje neznámými osobami s hamitsko-semitskými rysy obličeje - vážně zraněn!

    A teprve teď vládám dochází, že je třeba konat?

    • Tak popis toho na Dubrovce je zcela mimo ,mnoho mrtvých bylo díky bordelu v odvozu , následné péči i když samotná akce pomocí superrychlého otravného plynu byla zvládnuta na jedničku a co se týče Čečenců tak tam to vypadá nejdříve komunistický aparátník pak islamista mafián a dnes ten jejich prezident je totéž až na to že už komanče nezažil . Bohužel jsme se toho samého dočkali v Evropě i Americe , ono prostě bude muset přestat platit tvůj nepřítel je můj přítel a Rusku i Evropě musí dojít že budoucností je jen spolupráce , protože čeká mnohem silnější protivník komunistická Čína  , tady to vypadá jak kdyby Putin neznal dějepis kam došla mírová dohoda s nacistickým Německem a kolik to stálo životů . Válka v náhorním Karabachu je přesně to co čeká Rusko v případném konfliktu s Čínou , jeden dron za kompletní bevépéčko i s osádkou , to se nedá vyhrát , ta cena je nesmírně rozdílná a o životech se ani nebavíme , skončila doba nas mnogo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit