Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Správně, špíno, nikdo ze západu ani necek a už vůbec nepomohl!!! *12* *12* *12*
  • Podle mne bylo lepší když byl rusák v kasárnách, než na ulici, kde vládnou jejich mafie. Je jich zde roztažených víc než dříve a dělají bordel a berou našim lidem práci. A naše vláda je sem ještě za naše peníze tahá. Pro vlastní občany peníze nejsou a cizákům se dávají. Pro mne není žádný krajan ten, co se zde nenarodil. Jsou to jen ekonomičtí turisti.
  • Ano, máme. A máme nerozumné "diskutující", třeba tebe, špíno. *12* *12* *12*
  • Už ti tady stokrát bylo odpovězeno, soudružkoPusinko, že prověrku dělá NBÚ. Jak dlouho, je zcela na něm. To bys jako správná soudružka mohl pochopit, špíno. *12* *12* *12*
  • Co amík, to okupant. Kolik vojenských základen mimo svá území, mají USA a Rusko? Můžeš to porovnat a sdělit názor? V kolika státech po světě rozpoutaly USA a Rusko války, můžeš to porovnat? Rád si tvůj pohled na věc posoudím. Nemáš li tyto informace....tak raději mlč a netrapni se. A nepomlouvej, jak rád soudružkoPusinko používáš. *12* *12* *12*
  • Nějak mi jako protiváha chybí to, že Hitler napadl a dobyl Varšavu...a celé Polsko, vypadá to, že podle tebe to udělal Stalin. V rámci objektivity, kterou neoplýváš, to prostě smrdí, špíno. *12* *12* *12*
  • Bůh žehnej Americe a jejím bombardérům, které v poslední dny války bombardovaly naši krásnou zem a jistě omylem, prý si naše města USA piloti popletli s německými, aby nám zničily továrny a zabili stovky civilistů...

Je důležité si uvědomit, že vyzbrojení a vystrojení potřebným matrošem našich jednotek v Rusku a V. Britanii, jsme museli po válce uhradit zlatem...našim západním kamarádům, za které jsme i my krváceli a umírali například při obraně V. Britanie....čest vaší památce, kamarádi.

ČSR nebyla pouze Praha, přes sto tisíc zabitých ruských vojáků si zaslouží Úctiu a patří jim velké poděkování. Ale, to patří naprosto všem, kteří nás pomohli osvobodit.

Takže s tou tvou špinavou jednostrannou zaměřeností na USA a fóbií proti Rusku jdi pěkně do hajzlíčku, špíno.
  • V roce 1968 jsem co by šestnáctiletý kluk zažil okupaci rusáky, při napadení naší země se chovali jako Barbaři je spousta fotodokumentace o jejich zvěrstvech. Není třeba si o rusech dělat žádné iluze, jsou to imperiální dobyvatelé s primitivními způsoby. Dokladem toho je anexe Krymu a Dombasu. Osvobození Československa v roce 1945 nebylo bratrské, ale skutečně okupační na základě dohod velmocí na Jaltské konferenci.
  • Tvůj "hnusopis" je nezaměnitelný, trole. Apropos, jistě jsi skoro pamětník oněch časů, tak si jistě vybavíš ty chvíle amerického bombardování Plzně, coby projev "díkůvzdání", či čeho. mě to jasné totiž není, bmbardovat spřátelenou zem, ehm, osvobozovat ji tímto způsobem. Doufám, že tě malá vnučka, až vyroste, kopne do kotníku a uplivne si před tebou.

Ti ruští špioni a staré komoušské struktury jsou kdo? Abych si na ně dal pozor. Ty musíš mít nějaký inštrukce, podle kterých je poznáš, já bohužel ne. Předem upozorňuji,že jsem v Rusku nebyl a nemám fotoaparát..ale je možný, že i v Rusku mají rum a hezký holky..... *1* *1* *1*
  • Že by si spletli naše rafinerie s přírodnímy zdroji ropy. A z místa bývalého Česka se asi bude dobře komandovat střední a východní Evropa.
  • 1. Ten omyl byl úmylsný - rozhodni se co platí 1 nebo 2 , Proč tedy nebombardovali americké banky, které financovali Třetí říši. Prosím uvádějte kolik jste dostali USD za štvaní proti vlastním občanům. Pomůže to pochopit vaši situaci. Klňava je typický a zřejmě také placený informátor velvislanectví USA. To co kváká je v souladu se snahou o zkreslování průběhu a závěru 2. sv. války v podání americký profašistů. Pane Klňava jak se podíváte do očí na onom světě milionům padlých, ale hlavěně vlastním občanům.
  • Člověk by se měl historicky poučit. VŽDY k nám přišlo zlo ze západu. Od Vogastiburku až po převrat 1989. Takových vlastizrádců jako je havloid Havel, Klňava, Kalous, a dalších zlodějů je u nás dost. Taď aby enedostali přes držku za rozkradení státu, degradaci národního povědomí a ožebračování vlastních občanů, kteří polezou americkým lídrům kamsi všichni ví kam, kteří se kamarádičkují s fašisty jenom aby mohli okrádat stát od státu po sobě.
  • by šlo vyřešit jednoduše. Vydat zákon že Čechy a Morava jsou jednou provždy otevřené země a jakákoli armáda kdykoli si tu může projíždět a bivakovat bez omezení. Chce si nějaká armáda přes naše území zkrátit cestu? NENÍ PROBLÉM. 24 hodin předem podají na městský úřad v Praze oznámení o průjezdu či pobytu, aby se lidé klidili z cesty a nezacláněli, pohonné hmoty a potraviny samozřejmě dodají domorodci a je vyřešeno!!!! A už bychom se nějakými německými sovětskými americkými nebo třeba maďarskými či čínskými vojsky nemuseli nikdy zabývat.
  • Prosimte nechlastej, nebo dopadnes jak Zeman.
  • Ano, jsme členi NATO a dobře tomu tak ! Plzeň osvobodili Amíci, jsme jim za to dodnes vděční
    a zůstalo tady po nich spoustu věcí na památku. No a bratranec z Prahy říkal že tam Rusáci ukradli co mohli a že to s tím jejich slavným "osvobozením" (jak píše správně Oskar) bylo skoro k smíchu, protože tam zůstalo asi jen 6 Němců, protože se vožrali a zaspali a prchající německá kolona ji prostě ujela ! Až pojede nyní ta US kolona, tak jim půjdu s vnučkou zamávat, aby viděla ty praví ! Jo a koukám že je tady v komentářích hodně hodně prorusů a antiamíků. Vidím to na dvě skupiny. Prvořadně to píší zde operující ruští špioni (kterých je zde stále dost) a pak staré komoušské struktury. Je jim to ale ho.no platný, Amerika je silná !
  • Je to přesně tak. Rus je nepřítel číslo 1 ! Třeba Polácí ví o tom své, jak ti hajzlové nechali krvácet Varšavu, jak povraždili tisíce členů jejich důstojníků v Katyni a ještě to sváděli na Němce ! A havárie polského vládního speciálu s prezidentem je taky v polských myslích jasná že v tom má prsty Rus ! Mám tak příbuzné a kamarády a vím co říkám. Vůbec se nedivím že lifrujou zbraně na Ukrajinu proti těm žolďákům z Kremlu !
  • Tomáš Klňava to napsal naprosto brilantně. Jednou jsme členi NATO (díky Bohu !) a tak by jsme se podle toho měli chovat. Dnes je velká móda stále proti něčemu protestovat. Kdyby Amerika nevstoupila do války, nechci ani domyslet jak by to dopadlo. A to nemluvě o obrovské materiální pomoci tehdejšímu SSSR o které se nemluví, nebo se bagatelizuje. A osvobození Prahy ? Rudá armáda tam dorazila 9.5.1945, tedy den po kapitulaci Německa, kdy už byla celá Schörnerova armáda kdesi u Rokycan v americkém zajetí ! Její hlavní náplní bylo jednak pořádat hon na Vlasovce (kteří jediní Praze pomohli) ale hlavně si nás na další dlouhá léta podmanit. Rusko byla a je velmi dobyvačná a rozpínavá země (prostudujte si historii) a je velmi na místě si tento fakt uvědomit. Pokud má někdo jiný názor, je to jeho problém. Nemohu tedy jinak, než za sebe prohlásit - Bůh žehnej Americe !
  • Tutovka!
  • ten azyl mě dostal,máte recht,teď už mám jasno *15*
  • Co Rus, to okupant!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit